Treningsforum

Trening => Styrkeløft => Emne startet av: gråstein på 20. desember 2016, 20:46



Tittel: Hvilke treningsutstyr bør man å få en god styrke trening?
Skrevet av: gråstein20. desember 2016, 20:46
Jeg vurderer å gå til innkjøp av eget treningsutstyr i hjemmet mitt. Jeg har hatt flere mislykkede forsøk på treningssenter på noen måneder om gangen, så jeg har en grei forståelse/erfaring med å løfte vekter. Hovedårsaken til at jeg har sluttet flere ganger er at alle treningssenterene er så overfylte i det tidsrommet jeg har mulighet til å trene så jeg går veldig lei av å bruke så mye tid på å vente på ledig utstyr å generelt være rundt så mange folk.

Så hvis jeg skulle gått til innkjør av eget utstyr, hva er det essensielle jeg bør ha på plass for å kunne ha en effektiv trening over lang tid i hjemmet mitt? Vil feks ett half-rack og ett sett med manualer dekke det meste?


Tittel: Sv: Hvilke treningsutstyr bør man å få en god styrke trening?
Skrevet av: IdestImperium - PT13. februar 2018, 21:42
For å kunne svare deg på disse spørsmålene, har jeg noen vesentlige spørsmål tilbake:
1. Hva er målene dine?
2. Hvor stor plass har du?

Min automatiske tanke er at du bør ha utstyr som kan brukes til flere områder; både for å spare plass, for å gjøre treningen enklere og ikke minst er det jo også økonomisk. Hva med å begynne med et multistasjonært apparat? Om du har noen kroner til investering kan jeg anbefale Abilica Multi 4 ST (denne dekker over 20 øvelser) :-) En benkpress er også en god investering, også på denne benken er det gode muligheter for å dekke styrketreningen over "hele" kroppen.