for ST0RMTRIGGER
  Visning av honnørposter for ST0RMTRIGGER
Sider:
  • 1
  • 2
  • 1  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 28. april 2012, 12:50
    Hva er det du driver med Luddergutten? Du er en patetisk mobber! Gille har da ikke spurt deg om tips og råd. Kan ikke du trene 4 dager i uka på rundt 4rm-1rm i alle baseøvelser og varianter av de i en mnd tid. Legg ut video av alle øktene dine og vis oss hvordan det skal gjøres.....
    Honnør gitt av : Einar B. Gilberg, 28. april 2012, 12:58
    2  Generelt / Loggbok Online / Sv: Fasiten 01. oktober 2011, 18:50
    For et fantastisk flott løft Einar!! woot Dette står det sinnsyk respekt av! Benken har du inne. Er du lur så tar du det på trening nå framover og ikke venter til stevne....
    Honnør gitt av : Halvmetern, 01. oktober 2011, 19:09
    3  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen vil møte danske Brian Nielsen i ringen! 23. desember 2010, 00:12
    Uff.... Skal han bokse igjen nå dry
    Honnør gitt av : Iver P. Berge, 23. desember 2010, 04:42
    4  Trening / Strongman / Sv: Arild haugen vil møte danske Brian Nielsen i ringen! 23. desember 2010, 00:12
    Uff.... Skal han bokse igjen nå dry
    Honnør gitt av : Marmarius, 23. desember 2010, 00:33
    5  Generelt / Loggbok Online / Sv: Keiko' 88 - Benk NM 2011: 250 raw 10. november 2010, 23:54
    Det kan bli spennende å se da. 225-230 neste år da? Grin Da får du joggu møte opp på noen stevner å benke raw. Hvis du ikke allerede er en aktiv utøver?

    Tusen takk for det! Skal gjøre så godt jeg kan om ikke annet, så får vi se hvor nærme jeg klarer å komme. Smiley

    Hehe.. 225-230kg faktisk?! Det hadde vert heftig Wink  Det er sÃ¥ ufattelig mye at jeg fÃ¥r prøve Ã¥ komme meg over 200 i første omgang.

    Jeg er ingen aktiv utøver nei. Nærmeste klubb ligger et godt stykke unda, men jeg har tenkt tanken. Om det skjer så kommer jeg definitivt til å løfte raw ja. Alt annet er uaktuelt.
    Honnør gitt av : Amund Bjone, 11. november 2010, 05:29
    6  Generelt / Loggbok Online / Sv: Keiko' 88 - Benk NM 2011: 250 raw 04. november 2010, 04:04

    Stemmer. Husker det godt. Jeg tror nok at jeg var for at du burde brukt noen kroner på en skikkelig benk. Men det er mange benker som er minst like gode som en konkurransegodkjent benk. En betaler for Adidas logoen og de tre stripene, uten at det nødvendigvis er så forferdelig mye bedre klær enn annet treningstøy for en billigere penge.

    Uansett... Den benken så intet annet enn vanvittig rå ut. Du må være den eneste i Norge som kan holde benkpress-VM i kjellern din! Grin

    Har du forresten film av 200-løftet ditt?

    ja, du mente nok jeg skulle kjøpe en skikkelig benk, men ikke nødvendigvis en konk.benk. Jeg fikk i alle fall mange gode tips og annbefalinger fra deg.
    Benken er helt fantastisk! Angrer ikke et sekund pÃ¥ at jeg kjøpte den. Jeg setter den høyere enn bilen min for Ã¥ si det sÃ¥nn. NÃ¥ er det en Opel Kadett 91 model da men....  Smiley

    Jeg har desverre ikke film av 200kg løftet mitt, da dette ble gjort litt på impulsen. Men jeg har video av 185kg som ble gjort uken før. Dette løftet er såpass greit at jeg tror ikke det er umulig å forestille seg at jeg gjorde 200kg uken etter.
    For å vise deg noe har jeg nettopp fått filmen av 185kg løftet ut på You Tube.

    http://www.youtube.com/watch?v=FuGZoFWDf-o#noexternalembed
    Honnør gitt av : Amund Bjone, 04. november 2010, 18:22
    7  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! 26. oktober 2010, 18:08
    Dette er gode spørsmål, men ingen entydige svar da det finnes mange nyanser.
    Når jeg preiker om denne melka, så mener jeg moderne melk. I det legger jeg melk fra nye storferaser (hybrider) som er avlet fram til å produsere slik industrien ønsker. Videre finnes det et viktig aspekt i fôret til kyrne våre. Dette har endret seg veldig fra det opprinnelige, og mye kraftfôr (som dyra egentlig ikke er tilpasset å spise) lesses innpå. Den fulle virkningen av dette er uviss. Videre har vi medisineringen; bl.a. antibiotika og hormoner (der dette brukes).
    Behandlingen av melken gjennom homogenisering og pasteurisering gir den andre egenskaper enn naturlig, rå melk. Melk er og skal være et rå-produkt. Spesielt er homogeniseringen satt i sammenheng med økt hormonell påvirkning.
    Summen av alle disse tingene gir et melkeprodukt som er bevist å likne et mangehodet troll. Ingen oppegående mor ville i hvert fall homogenisert brystmelka si før barnet fikk slippe til Smiley

    Hvor mange liter til dagen går det hos deg, STORMTRIGGER?


    Her skal jeg oppsumere noe for deg:

    Pasteurisering betegner en prosess for varmebehandling av forskjellige produkter, spesielt næringsmidler, for å sikre dem mot overføring av patogene og andre bakterier, virus og enzymer. Metoden ble utviklet omkring 1853 av den franske forskeren Louis Pasteur, derav navnet.

    Homogenisering er en prosess hvor en fortynner fettpartikler i melk av storfe, slik at partiklene holder seg jevnt fordelt i melken. Homogenisering har vært benyttet siden 1920-tallet og gir væsken en egenskap hvor fettet ikke skiller seg. Før man begynte med homogenisering, ville det etter at melken hadde stått en stund, flyte opp et fløtesjikt på toppen av melken fordi fettet fløt opp. Ved å homogenisere unngår man dette.

    Prosessen foregår ved at man presser melken raskt gjennom en smal dyse ved høyt trykk. Næringsmessig har prosessen sannsynligvis lite å si. Man var tidligere redd for at homogenisering av melk hadde en negativ innvirkning på helsen.

    NÃ¥ vet du hva pasteurisering og homogenisering er.

    Du er klar over at du prater om norske kyr sant? De går ute fra tidlig om våren til høsten. Da beiter de ute. Når de er inne får de bl.a kraftfor ja. Norsk kraftfor.

    Hvordan forholder du deg til: Kjøtt ( biff, kjøttdeig, skinkepålegg, kylling osv?)
    Hva med proteintilskudd og gainer?

    Honnør gitt av : eggz0r, 26. oktober 2010, 23:48
    8  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! 26. oktober 2010, 18:08
    Dette er gode spørsmål, men ingen entydige svar da det finnes mange nyanser.
    Når jeg preiker om denne melka, så mener jeg moderne melk. I det legger jeg melk fra nye storferaser (hybrider) som er avlet fram til å produsere slik industrien ønsker. Videre finnes det et viktig aspekt i fôret til kyrne våre. Dette har endret seg veldig fra det opprinnelige, og mye kraftfôr (som dyra egentlig ikke er tilpasset å spise) lesses innpå. Den fulle virkningen av dette er uviss. Videre har vi medisineringen; bl.a. antibiotika og hormoner (der dette brukes).
    Behandlingen av melken gjennom homogenisering og pasteurisering gir den andre egenskaper enn naturlig, rå melk. Melk er og skal være et rå-produkt. Spesielt er homogeniseringen satt i sammenheng med økt hormonell påvirkning.
    Summen av alle disse tingene gir et melkeprodukt som er bevist å likne et mangehodet troll. Ingen oppegående mor ville i hvert fall homogenisert brystmelka si før barnet fikk slippe til Smiley

    Hvor mange liter til dagen går det hos deg, STORMTRIGGER?


    Her skal jeg oppsumere noe for deg:

    Pasteurisering betegner en prosess for varmebehandling av forskjellige produkter, spesielt næringsmidler, for å sikre dem mot overføring av patogene og andre bakterier, virus og enzymer. Metoden ble utviklet omkring 1853 av den franske forskeren Louis Pasteur, derav navnet.

    Homogenisering er en prosess hvor en fortynner fettpartikler i melk av storfe, slik at partiklene holder seg jevnt fordelt i melken. Homogenisering har vært benyttet siden 1920-tallet og gir væsken en egenskap hvor fettet ikke skiller seg. Før man begynte med homogenisering, ville det etter at melken hadde stått en stund, flyte opp et fløtesjikt på toppen av melken fordi fettet fløt opp. Ved å homogenisere unngår man dette.

    Prosessen foregår ved at man presser melken raskt gjennom en smal dyse ved høyt trykk. Næringsmessig har prosessen sannsynligvis lite å si. Man var tidligere redd for at homogenisering av melk hadde en negativ innvirkning på helsen.

    NÃ¥ vet du hva pasteurisering og homogenisering er.

    Du er klar over at du prater om norske kyr sant? De går ute fra tidlig om våren til høsten. Da beiter de ute. Når de er inne får de bl.a kraftfor ja. Norsk kraftfor.

    Hvordan forholder du deg til: Kjøtt ( biff, kjøttdeig, skinkepålegg, kylling osv?)
    Hva med proteintilskudd og gainer?

    Honnør gitt av : H87, 26. oktober 2010, 18:46
    9  Trening / Styrkeløft / Sv: Benedict Magnusson drar 442,5kg utstyrsfritt! 26. oktober 2010, 18:08
    Dette er gode spørsmål, men ingen entydige svar da det finnes mange nyanser.
    Når jeg preiker om denne melka, så mener jeg moderne melk. I det legger jeg melk fra nye storferaser (hybrider) som er avlet fram til å produsere slik industrien ønsker. Videre finnes det et viktig aspekt i fôret til kyrne våre. Dette har endret seg veldig fra det opprinnelige, og mye kraftfôr (som dyra egentlig ikke er tilpasset å spise) lesses innpå. Den fulle virkningen av dette er uviss. Videre har vi medisineringen; bl.a. antibiotika og hormoner (der dette brukes).
    Behandlingen av melken gjennom homogenisering og pasteurisering gir den andre egenskaper enn naturlig, rå melk. Melk er og skal være et rå-produkt. Spesielt er homogeniseringen satt i sammenheng med økt hormonell påvirkning.
    Summen av alle disse tingene gir et melkeprodukt som er bevist å likne et mangehodet troll. Ingen oppegående mor ville i hvert fall homogenisert brystmelka si før barnet fikk slippe til Smiley

    Hvor mange liter til dagen går det hos deg, STORMTRIGGER?


    Her skal jeg oppsumere noe for deg:

    Pasteurisering betegner en prosess for varmebehandling av forskjellige produkter, spesielt næringsmidler, for å sikre dem mot overføring av patogene og andre bakterier, virus og enzymer. Metoden ble utviklet omkring 1853 av den franske forskeren Louis Pasteur, derav navnet.

    Homogenisering er en prosess hvor en fortynner fettpartikler i melk av storfe, slik at partiklene holder seg jevnt fordelt i melken. Homogenisering har vært benyttet siden 1920-tallet og gir væsken en egenskap hvor fettet ikke skiller seg. Før man begynte med homogenisering, ville det etter at melken hadde stått en stund, flyte opp et fløtesjikt på toppen av melken fordi fettet fløt opp. Ved å homogenisere unngår man dette.

    Prosessen foregår ved at man presser melken raskt gjennom en smal dyse ved høyt trykk. Næringsmessig har prosessen sannsynligvis lite å si. Man var tidligere redd for at homogenisering av melk hadde en negativ innvirkning på helsen.

    NÃ¥ vet du hva pasteurisering og homogenisering er.

    Du er klar over at du prater om norske kyr sant? De går ute fra tidlig om våren til høsten. Da beiter de ute. Når de er inne får de bl.a kraftfor ja. Norsk kraftfor.

    Hvordan forholder du deg til: Kjøtt ( biff, kjøttdeig, skinkepålegg, kylling osv?)
    Hva med proteintilskudd og gainer?

    Honnør gitt av : mort-en, 26. oktober 2010, 18:13
    10  Trening / Strongman / Sv: WSM 2010 Sun city South Africa 15-22 September 30. september 2010, 13:38
    Slik som big z ser ut hadde jeg aldri villet sett ut..Hjelper ikke om man løfter 1000kg.Når man ikke kan ha på seg skoene,og ikke ser kuken sin!!!

    Derfor fortjener han ikke WSM tittelen? Eller mener du at det er derfor han er WSM kanskje?
    Denne trÃ¥den handler om WSM, ikke om en catwalkfremvising! 
    Honnør gitt av : Einar B. Gilberg, 30. september 2010, 15:40
    11  Trening / Strongman / Sv: WSM 2010 Sun city South Africa 15-22 September 30. september 2010, 10:39
    Det er ikke tvil om at BigZ har en rimelig stor tromme og at han er en av de tyngste strongmennene i verden. Men dere som hentyder at han er feit, har dårlig kondisjon og barre vinner for han er en stor kolloss som løfter tungt, kan ikke ha fulgt med på WSM. Dere er klar over at for å vinne WSM Så må mann ha en totalpakke av rå styrke, hurtighet, presisjon, teknikk og bl.a allsidighet?? Har han ikke denne pakken siden han har vunnet 2 ganger nå?

    Dere er klar over at han sprang fra de fleste i loading, fingal fingers og stein for å nevne noen øvelser? Mannen må jo ha en umenskelig form for å klare dette med sin størelse...!

    Big Z er en av tidenes beste Styrkeatleter!
    Honnør gitt av : PG, 30. september 2010, 13:34
    12  Trening / Strongman / Sv: WSM 2010 Sun city South Africa 15-22 September 05. september 2010, 13:25
    Akkurat det jeg siktet til.....imponerende kondis og syk styrke, men ikke akkurat noe frontfigur for strongman slik som Pudz f.eks har vært. Tror ikke guttungen vil ha en poster hengende på veggen av Savickas.
    Nei Poundstone sammen med Skog får mine kreds iår, neste år er det Hulken!

    Jeg er ikke enig. Det hadde sett veldig rart ut og mindre interessant om alle utøverne hadde sett ut som Hulken. Variasjonen er jo det som gjør strongman til strongman. Ingen vektklasser, ingen aldersklasser og alle konkurrerer på likt grunnlag. Noen stiller med en fysikk som bodybuildere og noen stiller med en god og rund tromme. Nesten alle med ulik bakgrunn. Det er jo dette som er Strongman!

    Edit: Var ment til Tornado2 og ikke Seelhome...

    NÃ¥r i tillegg en av de "tjukkeste" og den desidert sterkeste i statiske øvelser springer i fra "bodybuilderne" pÃ¥ øvelser som krever utholdenhet og hurtighet, da fortjener den virkelig tittelen WSM. Tror ikke du skal se bort i fra at Savickas henger pÃ¥ en god del gutterom Sellhome. Han henger i alle fall pÃ¥ veggen i treningsrommet mitt...   Wink
    Honnør gitt av : Nils`n, 06. september 2010, 08:46
    13  Trening / Strongman / Sv: WSM 2010 Sun city South Africa 15-22 September 05. september 2010, 13:25
    Akkurat det jeg siktet til.....imponerende kondis og syk styrke, men ikke akkurat noe frontfigur for strongman slik som Pudz f.eks har vært. Tror ikke guttungen vil ha en poster hengende på veggen av Savickas.
    Nei Poundstone sammen med Skog får mine kreds iår, neste år er det Hulken!

    Jeg er ikke enig. Det hadde sett veldig rart ut og mindre interessant om alle utøverne hadde sett ut som Hulken. Variasjonen er jo det som gjør strongman til strongman. Ingen vektklasser, ingen aldersklasser og alle konkurrerer på likt grunnlag. Noen stiller med en fysikk som bodybuildere og noen stiller med en god og rund tromme. Nesten alle med ulik bakgrunn. Det er jo dette som er Strongman!

    Edit: Var ment til Tornado2 og ikke Seelhome...

    NÃ¥r i tillegg en av de "tjukkeste" og den desidert sterkeste i statiske øvelser springer i fra "bodybuilderne" pÃ¥ øvelser som krever utholdenhet og hurtighet, da fortjener den virkelig tittelen WSM. Tror ikke du skal se bort i fra at Savickas henger pÃ¥ en god del gutterom Sellhome. Han henger i alle fall pÃ¥ veggen i treningsrommet mitt...   Wink
    Honnør gitt av : leif ove, 05. september 2010, 14:32
    14  Trening / Friidrett / Sv: Andreas Thorkildsen 195kg i benkpress! 01. juni 2010, 19:58
    Nå har ikke jeg sett løftet hans på 195kg i benkpress. Jeg selv var rimelig sikker på at han med sin eksplosivitet løftet med en god sprett og skikkelig rompeløft. Men da jeg så benkvideoen av han ble jeg mektig imponert! Rumpen ligger i benken og spretten er ikke noe voldsom akkuratt.

    180kg 22.03.2008
    http://www.youtube.com/watch?v=tJzJjIMna5E#noexternalembed

    Siden han tar 195kg nå, og gitt at det er gjort i samme stil som over, vil jeg tro han tar 180 med stopp. Det vil jo si at han med skjorte og spesifikk trening for benkpress i styrkeløft ville vert god for 220kg. Ikke dårlig i 90kg`s klassen det Wink

    Honnør gitt av : DannY GuettA, 01. juni 2010, 20:00
    15  Trening / Styrkeløft / Sv: Svend Karlsen med comeback i styrkeløft? 15. oktober 2009, 19:13
    Hvor sterk er man hvis en må juske for å bli "sterk".
    Jeg mener at en person som ikke er sterk nok til å holde seg borte fra dopinmidler er direkte svak. Det kommer ikke an på hvor mye en løfter, men hvordan en kommer dit.
    Og for å svare tilbake i samme nedlatene holdning, Tulling.

    Karlsen er nok like sterk psykisk som han er fysisk, kanskje mer. At han etter det han opplevd den siste tiden faktisk trener pÃ¥ og muligens planlegger Ã¥ konkurrere igjen, synes jeg er helt fantastisk! woot  HÃ¥per Karlsen klinker til som veteran og fÃ¥r den gode konkurransefølelsen igjen. Det unner jeg han virkelig.

    Svend Karlsen FTW!  Wink
    Honnør gitt av : strong woman, 17. oktober 2009, 15:42
    Sider:
  • 1
  • 2
  • Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

    5 digge middager med cottage cheese

    Kosthold09.08.2021270

    Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
    Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
    Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.
    Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!