Skrevet av Emne: Variasjon av mat  (Lest 8229 ganger)

Utlogget king-kong

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 122
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 122

Variasjon av mat
« : 27. september 2016, 20:22 »
Ta f.eks karbohydrater.

Vill det være det samme å spise 200 kalorier fra pasta kontra ris? Om man da også får i seg det samme antall karbohydratene fra dem 2 forskjellige matvarene?

Er på diett og synes det er litt kjedelig å kun spise det samme så og si hele tiden.
For å vri litt på spørsmålet. Om man f.eks skal ha 50g proteiner, 30g karbs og  10g fett i ett måltid, om man da velger sunne reine matvarer, har det da noe å si om man varierer på matvarene om man havner på samme antall pro, fett og karbs?

Utlogget Number1

  • Treningsforum Crew
  • Administrator
  • *****
  • Innlegg: 10 158
  • Honnør: 564
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 10 158

Sv: Variasjon av mat
« #1 : 18. oktober 2016, 12:46 »
Det er ikke noe i veien for å bygge ut ris med pasta og omvendt.

Det har ikke noe å si så lenge det er sunne matvarer. Men ikke bytt for eksempel 50g karbohdyrater fra ris med 50g karbohydrater fra hvitt brød (loff). Da begynner det å bli stor forskjell.
Joachim Pedersen
Daglig leder og ansvarlig redaktør, Treningsforum.no

Tips oss om nyheter, reportasjer osv.

Vi gir honorar til månedens beste tips!



Les forumreglene her


Vi søker etter skribenter

Treningslære, ernæring, kosttilskudd

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!