Skrevet av Emne: Ny Selolje, multivitamin, magnesium og sink. Info.  (Lest 5517 ganger)

Utlogget Radio Starr

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 729
  • Honnør: 34
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 729

  • Eid..
Interresangt lesestoff under for de som interreserer seg for sånt!:)

OliMar Pluss (Ny forbedre Ruis flytende Selolje)

OliMar Pluss er et nytt og forbedret Omega-3 produkt bestående av høykvalitets selolje som inneholder de viktige fettsyrene EPA, DHA og DPA. I tillegg inneholder OliMar Pluss druekjerneolje, olivenbladekstrakt og det viktige vitaminet K2. OliMar Pluss flytende har også fått en god smak av mint og sitronhonning. Koster 179,- for 250ml. , den orginale koster 129kr for 300ml.


I korte trekk:
*Omega-3 selolje
*Druekjerneolje
*Olivenbladekstrakt
*Vitamin K2


Omega-3 selolje
Selolje er rik på flerumettede omega-3 fettsyrer kalt DHA, EPA og DPA. Disse fettsyrene er essensielle, noe som betyr at kroppen ikke kan produsere de selv. Siden omega-3 fettsyrer er nødvendig for flere livsviktige funksjoner i kroppen bør man få i seg omega-3 daglig. Den unike sammensetningen av de essensielle fettsyrene i seloljen gjør den spesielt gunstig for leddene samt hjerte og kar. Selolje er i tillegg godt for hud, immunforsvar og styrker hjernens funksjon, læring og hukommelse. De biologiske egenskapene til selolje gjør at den opptas og utnyttes mer effektivt i kroppen enn fiskeolje. OliMar Pluss inneholder alle de viktige fettsyrene fra seloljen. Olimar Pluss inneholder raffinert selolje for å sikre at innholdet av eventuelt miljøavgifter er så lavt som mulig. Se følgende nettside for mer informasjon om selolje: http://www.sealoil.com/

Druekjerneolje
Druekjerneolje utvinnes fra de små frøene i røde druer. Oljen er rik på vitamin E og flavoider som er et plantesubstans som beskytter kroppens celler fra angrep fra frie radikaler. Druekjerneolje har dermed et høyt nivå av antioksidanter. Undersøkelser har vist at druekjerneolje kan ha en positiv og reduserende effekt på det totale og “dårlige” kolesterolet (LDL). Druekjerneolje inneholder også en viktig flerumettede fettsyre - alfalinolsyre (ALA) samt en enumetted fettsyre - Oleic syre. Ernæringsmessig er begge disse fettsyrene viktig for kostholdet da de bidrar til å motvirke hjerte- og karsykdommer. En rekke forskning omkring druekjerneolje er gjort og som underbygger de helsebringende effektene druekjerneolje kan gi. Les mer om dette på: http://www.umm.edu/altmed/articles/grape-seed-000254.htm

Olivenbladekstrakt
Olivenbladekstrakt er et meget kraftfult antibakterielt virkemiddel som har vært brukt i flere tusen år. Olivenbladekstrakt (Oleuropein) er et naturlig, bred-spektret antibiotikum, anti-bakteriell, anti-virus og anti-sopp middel. I motsetning til syntetiske antibiotika ødelegges kun de “dårlige” bakteriene og de “gode” beskyttes. Forskning fra USA viser at når man tar olivenbladekstrakt finner det frem til og inaktiviserer bakterier og virus. Dette gjør olivenbladekstraktet ved å løse opp det ytre laget av den infiserte bakterien og deretter trenge inn i den infiserte cellen, slik at bakterien ikke kan formere seg. Olivenbladekstraktet inneholder hydroxytyrosol samt polyfenoler som gir et av de høyeste nivåene som hittil har vært rapportert av antioksidanter for beskyttelse mot frie radikaler. Les mer om olivenbladekstrakt her: http://www.envirolea.com/research.htm

Vitamin K2
Vitaminet K2 er en av de største nyhetene i vitaminmarkedet på flere år. “Internasjonal forskning viser at det er lite hjertesykdommer blant dem som har et høyt inntak av vitamin K2,” forteller høgskolelektor Merete Askim ved Institutt for næringsmiddelfag ved Høgskolen i Sør-Trøndelag (Kilde: Aftenposten 11.02.02) Vitaminet K2 lager proteiner som kan hemme kalkavleiringen i årene noe som fører til at kalken heller trenger inn i bena, og bidrar derfor til å hindre åreforkalkning. Derfor er vitaminet også gunstig for skjelettet. Andre studier viser også at et høyt inntak av K2 reduserer hyppigheten av hoftebrudd. Kroppen produserer ikke selv vitaminet K2. Vitaminet må derfor tilføres gjennom kostholdet. Enkelte grønnsaker inneholder rikelig med vitamin K2, blant annet brokolli. Se følgende nettside for mer informasjon om vitaminet K2: http://www.nattopharma.com/

... I tillegg til Seloljen har jeg også dette:


Pharma Nord Multivitamin: 99,- 60 tabletter.

Vitamin og mineral preparat som inneholder primære og sekundære antioksidanter samt supplerende næringstoffer.

Vitamin C: 200mg         330%
Vitamin E: 30mg a-TE   300%
Niacin: 15mg NE           83%
Pantontensyre: 7.5mg  125%
B6: 4.2mg                  210%
B2: 2.8mg                  175%
B1: 1.8mg                  129%
Vitamin A: 864 jug RE  108%
Folsyre: 200 jug          100%
Biotin: 100 jug            66%
Vitamin B12: 4.5 jug    450%
Vitamin D: 2.5 jug       50%
Magnesium: 75mg       25%
Sink: 7.5mg                50%

Mangan: 2.5mg   Ikke fastsatt referanseverdi
Kobber: 1000 jug
Selen: 62.5 jug
Krom: 50 jug

Fri for laktose, gluten, sukker og konserveringsmidler.


PREVENT* MAGNESIUM: ca 120,- 60 tabletter

Innhold: 600mg

Fritt for gjær, sukker, gluten, laktose, kunstige fargestoffer/konserveringsmidler.
- Tabletten kan knekkes i valgfritt antall, så er bare å beregne hva du får i deg 

Om Magnesium:
Magnesium er et makromineral med mange funksjoner i kroppen. En voksen menneskekropp inneholder omtrent 20- 28 g, og ikke mindre enn cirka 60% finnes i bein, hvor det gir struktur til skjelettet. Omtrent 26% finnes i muskler og resterende i mykt vev og kroppsvæsker. For det første så er dette mineralet absolutt essensielt for at nervesignaler og muskelsammentrekninger skal fungere normalt. Hadde ikke magnesium funnet sted i kroppen hadde det medført store problemer for hjernens kommunikasjon med kroppens motorer. Videre er magnesium en særdeles viktig bestanddel for mange oppbyggende mekanismer. 

Når kroppen skal vokse og lage nye celler (eks. muskelceller) trengs magnesium for å danne arvestoffene DNA og RNA. Magnesium inngår i tillegg som komponent i mer enn 300 enzymer (nøkler for reaksjoner), hvor det i hovedsak består i å lage proteiner og fettsyrer, men finnes også med i prosessene når karbohydrater, protein og fett skal omdannes til energi. Under aerob og anaerob energiproduksjon trengs magnesium for å lage den aktive energiformen ATP (adenosintrifosfat). Dette mineralet spiller altså en viktig rolle for både styrketrening og utholdenhet.

Bivirkninger og overdosering
Den vanligste bivirkningen av høyt magnesiuminntak er diaré. Andre bivirkninger er luft i magen, magesmerter og kvalme.

Dagsbehov
Anbefalt dagsinntak av magnesium er 300-400 mg.


PREVENT* SINK: ca 120,- 90 tabletter

Innhold: 25mg

Fritt for gjær, sukker, gluten, laktose, kunstige fargestoffer/konserveringsmidler.
- Tabletten kan knekkes i valgfritt antall, så er bare å beregne hva du får i deg 


Om Sink:
*Trengs for omsetningen av karbohydrater, fett og proteiner
*Er en viktig komponent i over 70 enzymer
*Er en antioksidant
*Må finnes tilgjengelig når hormonet insulin skal produseres, aktiveres og gi *muskelcellene den glukose de trenger
*Er svært nødvendig for immunforsvaret, sårheling og alle raske celleomsetninger
*Er viktig for hjernens utvikling, i omsetningen av essensielle fettsyrene
*Trengs for å danne testosteron og veksthormon 
*Mens sink innvirker på dannelse og aktivitet hos hormonene, innvirker hormonene på opptak og omsetning av sink
*Et sinkavhengig enzym har sannsynligvis viktige funksjoner for smak, lukt og appetitt

Bivirkninger og overdosering
Tegn på overdosering av sink er dårlig matlyst, kvalme, svimmelhet og diaré.
Langvarig høyt inntak av sink hemmer opptaket av andre mineraler og sporstoffer, blant annet jern.

Dagsbehov
Anbefalt dagsinntak av sink er 10-15mg


Protein Pulver: BioPro 24 fra www.myoshop.no

Pris/Innhold:
179,- per Kg.


BIOPRO 24 er et 4-fase proteinkompleks
utviklet i samarbeid med en av USA’s ledende sportsernæringsprodusenter.
Produktet er basert på micellar kasein, myseisolat og hydrolisert myse, samt 10% eggprotein som tetter hullet man ellers får mellom opptak av myse og kasein. Dette gir stabil supermetning av vekstfremmende aminosyrer over tid, slik at de muskeloppbyggende prosessene som starter etter en treningsøkt, støttes mest mulig effektivt. Resultatet er hurtigere økning i muskelmasse/volum, redusert restitusjonstid og man får mer ut av påfølgende trening.

Produktet inneholder kun protein produsert spesielt for dietiske produkter og er fritt for protein/peptider fra gluten som gir magebesvær hos enkelte. Dette gir en proteinprofil med økt anvendelighet og uten bismaken som mange proteinpulver har. I stedet får man en lettfordøyelig shake med mild og naturlig smak ala milkshake og minimalt innhold av uønsket fett og laktose.



Protein og aminosyreprofil:

Melkeprotein (micellar kasein)  45%
Melkeprotein (whey/myse)       10%
Ultrafiltrert myseprotein           33%
Egg albumin/protein                 10%
Di-tripeptider fra myse              2%



Kre-Alkalyn: Kapsler (Brukes innimellom)

Pris/Innhold:
129kr per stk.
120 kapsler a 750mg.

KRE-ALKALYN® er en ny basisk variant av kreatin monohydrat, utviklet av et amerikansk selskap. Renheten er på linje med Creapure og gir god effekt uten vannnbinding. Bruk av kapsler gjør også inntak enkelt.
 





 
Styrke, Explosivitet, og ikke utholdenhet Grin

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!