Nordic Championships 2009

Fitness16.10.2009Joachim Pedersen og Ann Kristin Berli-Johnsen14

Overall på Nordisk ble Jerri Ossi fra Finland. Pål Snorre Høyer og Jørgen Corneliussen knivet om overallen sammen med Jerri Ossi som til slutt strakk det lengste strået. Vi gratulerer!

Denne artikkelen inneholder ALT fra Nordisk!
- Bilder fra finale/forbedømming
- Bilder backstage
- Rapport fra konkurransen
- Resultatliste
- Intervjuer (Kommer!)
- LIVE opptak fra Nordisk (Kommer!)

Klikk videre nedover for å se mer.

 

Diskuter konkurransen i vårt forum.

Bildegalleri

- Bilder fra Kamera1
- Bilder fra Kamera2 (annen vinkel)
- Strongmanoppvisning med Richard Skog

Resultatliste

- Klikk her for fullstendig resultatliste

 

 

Nordisk LIVE på Treningsforum.no

 

Vi kjørte LIVE webcam og LIVE still-bilde streaming. Her fikk du den totale pakken samlet på et sted! Klikk på webcambilde over for å se bildene vi streamet. Snart kommer LIVE opptakene!

 

Rapport

For full skriftlig oppdatering av konkurransen scroll deg lenger ned i artikkelen under bildene.

Bilder

Flere bilder av finalen og forbedømming kommer søndag. Vi hadde to kamera og det blir bilder av utøvere i to forskjellige vinkler.

Backstagebilder

Richard Skog strongmanoppvisning

 

 


Innveiing og kvelden før

Kim Torgersen, visepresident i NKF har sammen med resten av arrangementskomitteen full kontroll nå etter første dag av Nordisk Mesterskap. Reise, rigging, innveiing og fordeling av delegater og oppgaver har vært dagens jobb.

Her er mye å se. Enkelte er i sterkt forbedret form fra NM, enkelte nordiske utøvere er i skremmende bra form... det blir endel harde klasser imorgen.. på flere måter.

Thomas (dansk tungvekter) er i toppform, Frank Vallée er ugjenkjennelig!! Helt sykt rå!

Forbedømming Athletic Fitness

Paal Robert Haagensen fra Norge er i gang med roing. Salen er underkant av halvfull, og ryktene vil ha det til at det begynner å nærme seg tomt for billetter. Så planlegger du å ta turen til Royal Garden litt på impuls i ettermiddag så er det kanskje lurt å løpe ned nå og kjøpe billett.

Så langt ligger utøverne veldig jevnt både på roing og i dips. Fysikkene er jevnt over bra også. Vi heier selvsagt på Norge ...

Jan Strøm fra Norge leder med 364 meter på roinga. Han endte opp med 24 dips

Solveig Wilhelms, som under NM deltok i Bodyfitness, rodde inn på 305 meter. Hun endte opp på 26 dips. Jenta er tøff!

AF-gutta er veldig jevne. Nå er det jentenes tur ... jeg er spent på hvordan Solveig plasserer seg.

Jeg pratet med Bjørn Wiberg i sted, og spurte ham om hva han synes så langt.  -dette er bra, svarte han, og jeg er helt rolig. Dette går bra!

Bodyfitness -163 cm er i gang, og det er seks flotte jenter som er på scenen. Ann-Christine Klemo ble kalt ut i første sammenligning. Det ser vi på som bra, gjør vi ikke?

Og så er det BF +163 cm som er på scenen. Første sammenligning er Kristine Weber, Rikke Ekran og Elisabeth Haugsbø.  Kristine og Elisabeth ble kaldt ut i andre sammenligning også.

Veteran BF nå. 3 Norske jenter en dansk.

Arrangementsansvarlig Hege Bjerka Pedersen er godt fornøyd så langt. Bra billettsalg, utrolig innsatsvillig crew og utøvere som er fornøyde og rolige. Alt er vel på Royal Garden.

Den lave klassen i CBBW er i gang nå, og Solrun er bare fantastisk flott!

Yvonne Skjelin og Mona Christin Jacobsen er de eneste deltagerne i den lange klassen i CBBW.

Frank Vallée er igjen i absolutt fantastisk form! Publikum jublet da han ble presentert! Den lave klassen i CBB er flott, så dette blir spennende. Frank er bare i en klasse for seg selv! Han er så mye flottere enn de andre der, at han egentlig burde hatt sin egen klasse, slik at de andre kunne hatt en fair sjanse. ;)

- hold beina, Keywan! ble det ropt fra salen. - Japp! svarte Keywan.

Anette Jensen, Daniel Myrvold sin forlovede, fortalte meg at Daniel er i kjempeform, og at han er så rolig at han ligger backstage og sover akkurat nå.

Den lange CBB-klassen er i gang nå. Gutta er flotte. Ut i første sammenligning er blant annet John Large, sammen med dansken og svensken.

Det er helt tydelig veldig varmt på scenen. Deltagerne svetter masse, og ettpar av dem ser ut til å slite med varmen.

Da er det badedraktrunde i BF, og først ut er den korte klassen. I første sammenligning er igjen Ann-Christine Klemo kalt ut. Jentene er nydelige der de står.

I første sammenligningsrunde i den lange klassen ble alle de norske jentene kalt ut. Jentene er - selvsagt - nydelige i denne klassen også.

Veteranklassen i BF er på nå, og de er flotte!

Litt backstagebilder:

Nå er byggerdamene på scenen! Anne Grete er fin, men får kamp fra et par av de andre også... Anne-Grethe så ut til å slite litt med varmen på scenen, men hun klarte seg uten å måtte gå av for å drikke. Hun takket også nei til vann som hoveddommer Jon Syvertsen tilbød henne.

BB Master herrer hadde to deltagere. Forbedømmingen gikk kjapt og greit, og nå er det -70 kg som er på scenen. Det er to nordmenn og en svenske i klassen. Man ser at svensken, Andreas Engstrøm, er den av dem som er mest vant til å være på scenen.

-80 klassen er rå! Paul Rusten er i betydelig mye bedre form nå enn til NM. Dette blir spennende.

Foran meg sitter Daniel Myrvold sin forlovede, og hun snudde seg nettopp til meg og fortalte at nå begynner hun å kjenne sommerfuglene i magen. Daniel sin klasse er neste ut ...

-90 er en tøff klasse også her. Våre tre norske, Marius Graatrud, Daniel Myrvold og Jan Sigve Eliassen er alle i bedre form nå enn for to uker siden. Men ... de tre andre er også i bra form. Dette er mer enn spennende.

-100 kg er en fantastisk flott klasse! Jeg er kanskje rar, men jeg synes klassene blir flottere jo tyngre de blir.Jeg tror dette kan bli en tøff klasse å dømme.Det er veldig mange veldig gode deltagere.

Jeg har lite annet å si enn WOW! Tung-gutta byr på en rå lineup! - se på formen til Knut Øines nå, sa Kim Torgersen nettopp til meg. - Den er helt rå! Så ropte han til Knut; "se på dommerne! Dette er gøy!"

Da er det pause til klokken 15.00. Da starter Athletic Fitness.

Da er vi i gang igjen med Athletic Fitness. Gutta har holdt formen siden i formiddag, så det er ikke mye å endre på her for dommerne. Jentene kommer på scenen nå, og de ser flotte ut.

Topp tre i AF er:

3: Paul Robert Haagensen - Norge

2: Raymond Jensen - Norge

1: Jan Strøm! - Norge

I kvinneklassen er det som følger:

3: Rikke Kiroly - Denmark

2: Solveig Wilhelms - Norge

3: Lonnie Pedersen - Denmark

Vi gratulerer!

Nordic Championships 2009  -  Finale.

Jeg var en tur backstage nå i pausen, og det første som slo meg var at stemningen var så utrolig mye bedre enn på NM. Jeg fikk meg en kjapp prat med Mona Christin Jacobsen som lå i en krok og så lykkelig. Hun fortalte meg at hun synes det er så gøy å konkurrere, og at dette er tredje år på rad hun konkurrerer. Neste år skal hun ikke konkurrere ... tror hun. Jeg gleder meg til å konkurrere mot henne neste år, jeg. ;)

Salen er smekkfull, og folket som står ansvarlig for denne konkurransen har virkelig vært flinke! Dette går bortimot smertefritt, og alle er så vidt meg bekjent fornøyde.

Første klasse ut er - selvfølgelig - BF -163 cm

Seks flotte jenter på scenen, i siste runde som er valgfri bikini. Nydelig lineup.

6: Vibeke Hermansen - Norge

5: Stine Tellhammer - Sweden

4: Christina Bruus Schwarz - Denmark

3: Kati Raatikainen - Finland

2: Liv Strandvik - Sweden

1: Ann-Christine Klemo - Norge

Bodyfitness +163

Her er det fem vakre norske jenter og ei finsk med. Det er ettpar ekstremt flotte mager i den lineup'en. Første sammenligning var ren norsk!

6: Maria Kuure - Finland

5: Kristine Blystad -Norge

4: Rikke Ekran - Norge

3: Nina Furseth - Norge

2: Elisabeth Haugsbø - Norge

1: Kristine Weber - Norge

Bodyfitness Veteran

Fire veldig flotte jenter står på scenen nå. Sett fra et kvinnelig synspunkt så synes jeg det er artig å se at det blir satset på litt andre farger og stoffer i bikiniene nå.

4: Rita Vedvik Hansen - Norge

3: Malene Trine Olsen - Danmark

2: Monica Dale Clausen

1: Jorun Steine

Overall Bodyfitness

Ann-Christine Klemo!

Espen "Bøs" Aune gikk nettopp forbi her med sin vakre datter, Ella Eline, på magen. De var så fine, atte!

Jeg har nettopp pratet med tre veldig lykkelige bodyfitness-jenter:Ann-Christine Klemo sto med tårer i øyene og var i ekstase over høstenskonkurransesesong. Hun var - som hun sa - helt målløs. Jorun Steine varbare et eneste stort smil, mens Elisabeth Haugsbø slettes ikke haddelyst til å være ferdig med å konkurrere for denne sesongen. Hun villemer!

Vi gratulerer alle tre!

CBBW - 163 cm

Solrun Stefansdottir er rå på friprogram! Den svenske jenta var absolutt ikke galen, hun heller. Solrun er fantastisk bredskuldra! Hun er flott i det store og hele!

2: Annelie Nilssen - Sverige

1: Solrun Stefansdottir - Norge

CBBW +163

Flotte jenter med flotte friprogram.

2: Yvonne Skjelin

1: Mona Christine Jacobsen

Overall

Solrun Stefansdottir

CBB -180 cm

Frank Vallée er virkelig i en klasse for seg! Keywan gjør også en hederlig innsats med friprogrammet sitt. Flotte gutter, alle sammen, men ... vi krysser fingre for norsk topp to på pallen.

3: Jimmy Davidsen - Sweden

2: Keywan Nabii - Norway

1: Frank Vallée - Norge!

CBB +180 cm

Publikum er for stille! Til tross for at gutta presterer veldig bra så er publikum stille. Bjørn Reiten kjørte igjen friprogrammet sitt til "Sjørøverne kommer". Honnør til disse to som har måtte stille til musikk som de ikke har valgt!

3: John Large - Norway

2: Jonas Skov Johansen - Denmark

1: Bjørn Albinsson- Sweden

Overall

Frank Vallée

Bodybuilding women -55 kg

Vibeke Austria var uten tvil tryggere på scenen nå enn tidligere. Hun fører seg elegant og er flott!

1: Vibeke Austria - Norway

Bodybuilding women +55 kg

Anne-Grethe er fantastisk, og klarte seg fint gjennom hakk i poseringsmusikken sin. Både Sverige og Danmark stiller med flotte deltagere i denne klassen, så det skal bli veldig spennende å se hvem dommerne ender opp med som klassevinner.

4. Lotte Bendix - Denmark

3: Gunilla Fagerstrøm -Sverige

2: Anna Karnebo - Sverige

1: Anne-Grethe Andersen - Norway

Overall

Anne-Grethe Andersen - Norway

Beste posør dame

Lotte Bendix - Denmark

Da er vi tilbake etter tyve minutters pause, og ikke overraskende er det Egil Berli-Johnsen som er på scenen og presenterer Norges Sterkeste Mann, Richard Skog. Richard ser MEGET bra ut!

Bodybuilding Master Men

Hvem har sagt at menn over førti ikke er flotte? Se på disse ...

2: Lance Noble - Norge

1: Jari Laine - Finland

Bodybuilding -70 kg

Andreas Engstrøm hadde en fin, humoristisk avslutning på sitt friprogram. Poeng for det!


3: Zafar Ansfari - Norge

2: Kenneth Svendsen - Norge

1: Andreas Engstrøm - Sweden

Bodybuilding -80 kg

Paul Rusten sitt friprogram er magisk!

3: Paul Rusten - Norge

2: Ståle Sæterbø - Norge

1: Ahmed Sakawan - Sverige

Bodybuilding -90 kg

Nå kommer den første klassen som Øyvind Fjeldseth fortalte meg han nesten grudde seg til, fordi den er så vanskelig å dømme. Dette er en jevn klasse med mange gode utøvere i. Daniel Myrvold er en fryd å se på scenen ... han er så klassisk og presis i poseringene sine.

3: Marius Graatrud - Norway

2: Ott Kiivikas - Estonia

1: Jerry Ossi - Finland

Bodybuilding -100 kg

3: Thomas Rygaard Keldstrup - Denmark

2: Eddie Jacobsson - Sweden

1: Jørgen Corneliussen - Norway

Bodybuilding med +100 kg

Så var det tid for den klassen med mest biff - +100 kg gutta. Dette har vært en lang dag ...

Paal Snorre Høyer er på scenen nå, og han er flott! Foran meg står kona hans, Monica og sønnen deres Nathaniel, og heier på far i huset. Dette er den siste konkurransen hans, så det hadde vært en verdig avskjed å ta med seg nordisk gull hjem i kveld.

Thomas Davidsen fra Danmark hadde et friprogram som appellerte til meg. Humor er bra, selvironi er bra. Thomas scorte høyt på begge deler.

3: Rami Aaltonen - Finland

2: Thomas Davidsen - Denmark

1: Paal Snorre Høyer - Norge!

Vi gratulerer med trampeklapp!

Monica Høyer gråt gledestårer da hennes Paal Snorre hoppet opp på pallen!

Beste Posør

Thomas Davidsen

Overall

Jerry Ossi

En lang, flott dag er over, og nå er det bankett som gjelder.

Intervjurunde med noen atleter før Nordisk

 

Frank Vallèe til Nordisk

Frank Vallée gjorde rent bord under NM for to uker siden, og nå er vi spente på om han gjør det samme i Trondheim.

Hva er den magiske oppskriften på å vinne tre NM-gull?

Det er nok dessverre ingen magisk oppskrift på dette, men treningsgrunnlag, fokus, innstilling og evnen til å gjennomføre målsetninger er noen nøkkelord. Jeg har nå trent vekter i over 25 år, og det er klart at det må gi litt resultater. Jeg snakket nylig med min treningspartner Daniel Myrvold om akkurat dette, og det er vel ganske klart at de som har mange års trening bak seg stort sett kan fremvise en bedre "muskelkvalitet" når de går på scenen i konkurranseform. Jeg har tidligere også vært i god form på scenen, men denne gangen fremsto jeg nok på mitt beste hittil. Da er vi tilbake til fokus, innstilling og evnen til å gjennomføre. Her ligger det meste av "magien"! Når jeg først bestemte meg for å stille i NM gikk jeg 100 % inn for det. Jeg har hatt knallhard fokus og disiplin underveis, og målsetningen var å komme inn i enda bedre form enn jeg var i på Oslo Grand Prix. Samtidig ble jeg ganske lei av å høre hvor deffa en av konkurrentene mine var, og jeg bestemte meg for at når jeg gikk opp på den scenen i NM skulle jeg være i mitt livs beste form!

Les hele intervjuet her

 

Ann Christine Rode Klemo er klar til Nordisk

 

Hva fikk deg til å begynne å begynne med fitness og hvor lenge har du trent?

Jeg har trent mot dette siden jeg fødte egentlig, syns jo at jeg så heller dårlig ut etter fødselen, så tenkte at nå må jeg sette meg et skikkelig mål, og det gjorde jeg! alltid hatt lyst, men fikk ekstra motivasjon etter å ha blitt mor :)

Har du vært aktiv i andre idretter?

Ja, jeg drev masse med håndball til jeg var 17 år, samt at jeg har vært aktiv sprangrytter siden jeg var 12 og la opp for 2 år siden. Dette har vært min store lidenskap i mange år, men fitness har nå kommet opp som nr 1 :)

Hvordan ser en helt vanlig dag ut i ditt liv?

Står opp når Ronja våkner, varierer jo noe, steller og mater henne og går til barnehagen. Etter dette går jeg en morgen cardio på ca. 1 time. Spiser frokost, leser litt mail og rydder litt, så drar jeg å trener styrke. Etter det går jeg stort sett på mitt faste sted, Baker Hansen på Majorstuen og tar meg en kopp kaffe og leser avisen i fred og ro før jeg henter Ronja og gjør diverse aktiviter med henne! Matlaging kommer jo også som et større innslag i min hverdag, men jeg prøver å gjøre dette etter at Ronja er lagt! Så er det gjerne litt mer rydding, 1 time TV titting også er det natta. :)

Les hele intervjuet her

 

Daniel Myrvold - Siste innspurt før NM

Daniel Myrvold er et navn jeg har hørt surre i diverse samtaler om kroppsbygging i Norge, og parallelt

med navnet hans har jeg hørt snakk om fantastisk posering.

Under Stavanger Open fikk jeg endelig sjansen til å se ham live på scenen, og prestasjonen hans passet til forventningene.

Jeg fikk en liten prat med en utrolig sympatisk Daniel over en pizza etter Stavanger Open.

Du imponerte stort i Stavanger, Daniel. Hva har du endret siden i fjor siden formen er så drastisk mye bedre?

Tusen takk! Vel, største forandringen er vel coaching av Kim Torgersen og at jeg fikk tilbake treningsgnisten ved hjelp av Frank Vallée (din seige satan!) og gutta på Toppform. Det ble også gjort en del diettforandringer i forhold til tidligere - og jeg har prøvd det meste, tro meg - som gjorde at jeg kunne spise mer mat og ikke drepe meg selv med cardio. Fettprosent målte vi ikke en eneste gang heller, i forhold til i fjor. Også retter jeg en stor takk til Bjørgulf Hansen, som holder kroppen min i sjakk med massasje, og selvsagt Team Xtreme. Ellers er det også verdt og nevne at jeg har hatt et utrolig stabilt år privat, hvor jeg ganske nylig forlovet med meg min kjære samboer Anette. ELSKER DEG jenta mi, uten deg er jeg ingenting!

Les hele intervjuet her

 

Metern er i sitt livs form! 

Da Marius "Meteren" Graatrud entret scenen i Sandnes Kulturhus sist lørdag var det en "ny" Marius som stilte. Aldri har han vært i en slik fantastisk form som det han viste fram under Stavanger Open!

Etter konkurransen spiste vi sammen med Marius, og mens vi satt der benyttet jeg meg av sjansen til å stille ham noen spørsmål.

Du stilte i knallform i Stavanger Open, Marius. Blir formen enda bedre til NM?

Ja, jeg håper og prøver på å være enda tightere til NM. Man blir jo aldri for hard.

Hva er forskjellen på den siste dietten og opplegget rundt den enn tidligere dietter?

Vel, som jeg har sagt litt om tidligere så forandret hele dietten seg når Kim Torgersen tok styringen. Jeg spiser mer mat hele veien, og er aldri så lavt på karb som før. Jeg holder systemet i gang og forbrenningen oppe. Jeg har mer energi og ser jo at resultatene kommer slik de skal. Så nå er det bare å justere litt her og der så man kommer inn enda litt hardere for hver gang.

Les hele intervjuet her

 

Deltakerliste: 

Women's BODY FITNESS -163 CM:
Ann-Christine Rodem-Klemo - NORWAY
Kristine Aakre - NORWAY
Kati Raatikainen - FINLAND
Liv Strandvik - SWEDEN
Stina Telhammer - SWEDEN
Christina Bruus Schwartz - DENMARK
Vibeke Hermansen - NORWAY

Women's BODY FITNESS +163 CM:
Kristine Weber - NORWAY
Rikke Ekran - NORWAY
Elisabeth Haugsbø - NORWAY
Nina Furseth - NORWAY
Christine Blystad - NORWAY
Maria Kuure - FINLAND
Runa Larsen BFK - DENMARK

Women's BODY FITNESS MASTERS:
Jorun Steine - NORWAY
Monica Dale Claussen - NORWAY
Rita Vedvik Hansen - NORWAY
Malene Trine Olsen - DENMARK

Men's CLASSIC BODYBUILDING -180 cm
Imre Vähi - ESTONIA
Frank Vallée - NORWAY
Keywan Nabii - NORWAY
Toni Vahala - FINLAND
Timo Kiviniemi - FINLAND
Voitto Suosaari - FINLAND
Martin Hardiman - DENMARK
Jimmy Davidsson - SWEDEN

Men's CLASSIC BODYBUILDING +180 cm
Jüri Leinvald - ESTONIA
John Large - NORWAY
Bjørn Reitan - NORWAY
Donald Ujunina - NORWAY
Jonas Skov Johansen - DENMARK
Björn Albinsson - SWEDEN

Women's CLASSIC BODYBUILDING -163 cm
Solrun Stefansdottir - NORWAY
Annelie Nilsson - SWEDEN

Women's CLASSIC BODYBUILDING +163 cm
Mona Christin Jacobsen - NORWAY
Yvonne Skjellin - NORWAY

Men's BODYBUILDING Masters:
Knut Øines - NORWAY
Lance Nobel - NORWAY

Women's BODYBUILDING MASTERS:
- - - - -

Women's BODYBUILDING -55 KG:
Vibeke Austria - NORWAY

Women's BODYBUILDING +55 KG:
Anne-Grethe Andersen - NORWAY
Lotte Bendix - DENMARK
Anna Kärnebo - SWEDEN
Gunilla Fagerström - SWEDEN

Men's BODYBUILDING -70 KG:
Kenneth Svendsen - NORWAY
Zafar Ansari - NORWAY
Andreas Engström - SWEDEN

Men's BODYBUILDING - 80 KG:
Ståle Sæterbø - NORWAY
Paul Rusten - NORWAY
? Morten Sande Johnsen - NORWAY
Jari Laine - FINLAND
Ahmed Sakawan - SWEDEN

Men's BODYBUILDING -90 KG:
Ott Kiivikas - ESTONIA
Marius Graatrud - NORWAY
Daniel Myrvold - NORWAY
Jan Sigve Eliassen - NORWAY
Jerry Ossi - FINLAND
Tommi Heinonen - FINLAND
Frederik Baadstorp - DENMARK
Christian Höglund - SWEDEN

Men's BODYBUILDING -100 KG:
Jørgen Corneliussen - NORWAY
Petri Raatikainen - FINLAND
Thomas Rygaard Kelstrup - DENMARK
Eddie Jacobsson - SWEDEN
Arne Lundell - SWEDEN
Jesper Claesson - SWEDEN
Frank Hansen - NORWAY

Men's BODYBUILDING +100 KG:
Paal Snorre Høyer - Kaliber Gym - NORWAY
Christer Søderberg Hoftvedt - NORWAY
Sami Jääskeläinen - FINLAND
Rami Aaltonen - FINLAND
Thomas Davidsen - DENMARK

 

Kjøreplan

SCHEDULE THE NORDIC CHAMPIONSHIPS 2009
including "Trondheim Open" (Athletic Fitness Competition) 

SATURDAY 10:00 hrs - PREJUDGING TRONDHEIM OPEN
AF men -180 cm - round 1 rowing and dips
AF men +180 cm - round 1 rowing and dips
AF women -165 cm - round 1 rowing and dips
AF women +165 cm - round 1 rowing and dips

Pause 10 minutes - to clear the stage

AF men-180 cm - round 2 symmetry
AF men +180 cm - round 2 symmetry
AF women -165 cm - round 2 symmetry
AF women +165 cm - round 2 symmetry

(only the top 6 from the prejudging in each category go on to the finales)


Pause 10 minutes

SATURDAY 11:OO hrs - START PREJUDGING NORDIC CHAMPIONSHIPS
BF women -163 cm - round 1 two-piece black bikini
BF women +163 cm - round 1 two-piece black bikini
BF women Master - round 1 two-piece black bikini
CBB women -163 cm - round 1 symmetry black bikini
CBB women +163 cm - round 1 symmetry black bikini
CBB men -180 cm - round 1 symmetry black trunks
CBB men +180 cm - round 1 symmetri black trunks
BF women -163 cm - round 2 one-piece swimsuit
BF women +163 cm - round 2 one-piece swimsuit
BF women Master - round 2 one-piece swimsuit

Pause 15/20 minutes

BB women Master - round 1 symmetry
BB women -55 kg - round 1 symmetry
BB women +55 kg - round 1 symmetry
BB men Master - round 1 symmetry
BB men -70 kg - round 1 symmetry
BB men -80 kg - round 1 symmetry
BB men -90 kg - round 1 symmetry
BB men -100 kg - round 1 symmetry
BB men +100 kg - round 1 symmetry

(only the top 6 from the prejudging in each category go on to the finales)

SATURDAY 15:00 hrs - FINALS TRONDHEIM OPEN

AF men -180 cm - round 3 symmetry
AF men +180 cm - round 3 symmetry
Award ceremony AF men -180 cm
Award ceremony AF men +180 cm
AF women -165 cm - round 3 symmetry
AF women +165 cm - round 3 symmetry
Award ceremony AF women -165 cm
Award ceremony AF women +165 cm

SATURDAY 16:00 hrs - FINALS NORDIC CHAMPIONSHIPS

BF women -163 cm - round 3 two-piece bikini
BF women +163 cm - round 3 two-piece bikini
Award ceremony BF women -163 cm
BF Master - round 3 two-piece bikini
Award ceremony BF women +163 cm
Award ceremony BF women Master
Overall BF women
Award ceremony Overall BF women

Rounds 2 (posing routine) and 3 (symmetry):
CBB women -163 cm
CBB women +163 cm
Award ceremony CBB women -163 cm
Award ceremony CBB women +163 cm
Overall CBB women
Award ceremony Overall CBB women


Pause 20 minutes 

CBB men -180 cm
CBB men +180 cm
Award ceremony CBB men -180 cm
Award ceremony CBB men +180 cm
Overall CBB men
Award ceremony CBB men
BB women Master
BB women -55kg
Award ceremony BB women Master
BB women +55kg
Award ceremony BB women -55kg
Award ceremony BB women +55kg
Overall BB women
Award ceremony Overall BB women 

Pause 20 minutes 

BB men Master
BB men -70 kg
Award ceremony BB men Master
BB men -80 kg
Award ceremony BB men -70 kg
BB men -90 kg
Award ceremony BB men -80 kg
BB men -100kg
Award ceremony BB men -90 kg
BB men +100 kg
Award ceremony BB men -100 kg
Award ceremony BB men +100 kg
Overall BB men
Award ceremony Overall BB men

 


Nordic Championships 2016

Fitness24.10.201643

På Nordic Championships 2016 tok Natalia Ejsmont og Joel Pascua overallseier.

Nordic Championships 2014

Fitness03.11.201489

Se bilder og resultater.

Nordic Championships 2010

Fitness23.10.201016

Nordiskmesterskap arrangeres i Finland. Bilder og resultatlister.

Nordisk Mesterskap 2008

Fitness19.10.20080

Bilder og resultater er lagt ut fra Nordisk. Sist oppdatert: 20.10.08, kl. 12:05

Nordic Championships 2016

Fitness24.10.201643

Nordic Championships 2014

Fitness03.11.201489

Nordic Championships 2010

Fitness23.10.201016

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!