Bygge maksimalt med muskler
Kosthold06.11.2006Tommi Thorvildsen0
Jeg kommer til å gå tilbake til mitt gamle opplegg når det gjelder diet. Dette vil si at jeg spiser mer kalorier og mat.
Har prøv meg på diett i noen år nå med lavere karb. Det fungerer. Men jeg kommer ikke i så bra form som når jeg spiser mer carb jeg, mister litt fyldighet og volum på lavcarb. Så strategien for neste år er back to basic!
Så dette er dietten min nå for å legge på meg muskler!!
Off season Diet
Måltid 1
150g havregryns grøt
40g whey tech eller 300g egghvite
1 ss udo’s
Splenda og kanel
Total pack (vitaminer & mineraler)
Måltid 2
200g kyllingbryst
200g Brun basmati ris
1 ss udo’s choice
Måltid 3
200g kyllingbryst
200g Brun basmati ris
1 ss udo’s choice
eller 40g whey tech 200g maltodrextrine.
Måltid 4
200g biff
200g Brun basmati ris
1 ss udo’s choice
Før trening:
2 ts pro glutamax
1 scoop x-ce-me
3 kapsler ribose
2 kapsler kalsium/ magnesium
Måltid 5 (etter trening)
50g casein/ isolate
1 pk riskaker
2 bananer
cell max/ vitargo 3 scoop for carb.
1 ts Pro glutamax
1 scoop x-ce-me
3 kapsler ribose
Måltid 6
200g kyllingbryst
200g Brun basmati ris
1 ss udo’s choice
Måltid 7
150g havregryns grøt
40g whey tech/ 300g egghvite
1 ss udo’s
splenda og kanel
3 kapsler zma-x
Protein: 400
Karb: ca 950
Fett: ca 75
Kalorier ca 6000
Jeg går tur før frokost 5-6 ganger i uken 30min. Før jeg går tur setter jeg på riskokeren med 800g brun basmati ris.
Det blir Havregryn til frokost og kvelds: jeg koker opp havregrøten i vann. Steker egg hvitene i en panne med lite fett fra planteolje som solsikkeolje. Deler eggehviten i små biter mens den stekes. Eggehvitene og havregryns grøten blandes i en bolle. Lar den kjøle seg ned ca 5 min før jeg spiser. Har på splenda som søtningsmiddel og kanel for smak. På kvelden har jeg i 1 ss udo¨s i grøten når den har kjølet seg ned. Alternativ til eggehvite blandet med havre blir whey tech vanilje smak. Da blander jeg whey tech vanilje smak med lite vann i en blender. Når havregrynsgrøten begynner å bli ferdig blander jeg inn whey tech. Skrur ned varmen og lar den stå noen min. protein pulvereret tåler varme opp til 200 grader.
Jeg lager mat for dagen samtidig som jeg lager frokost. Steker opp 600g kylling og 200g biff. Steker kyllingen i hele filer. På sterk varme ca 2-3 min på hver side. Dette for og lukke porene i kjøttet slik at kyllingen blir saftigere. Slår så ned varmen på platen. Når kyllingen er ferdig har jeg den i en stor plast matboks. Lår den stå og kjøle seg ned litt. Klipper så opp kyllingen i små biter. Kyllingen blir mye bedre og saftigere da enn om jeg skulle klippe den i biter før steking. Blander i risen sammen med kyllingen i matboksen. Har grill krydder på og heller 4 ss udo’s choice over kyllingen/biffen og risen .Dette er matboksen jeg tar med på jobb. Noen ganger erstatter jeg kylling og ris måltidene med whey tech og maltodexstrine/ havregryn. Ellers spiser jeg av og til ute. Da bestiller jeg mat uten saus. Jeg spiser for muskelmasse og forbedring, ikke for smak.Men jeg liker maten jeg spiser så har ingen problem med den daglige matplanen.
Har ingen spisedager. Men spiser noen ganger på lørdags kvelden litt junk mat eller ”godis”. Har ikke så mye søtsug da jeg har nok omega 3 i kosten og kaloriene er beste kvalitet og nok.
Neste opptreden blir på Fitness Festivalen 2006 i Gøteborg!
Stå på med treningen.
No pain!
MVH
Tommi Thorvildsen
Kostilskudd til svenske priser!
www.tommithorvildsen.net
www.proteinfabrikken.no
Slik spiser Rolf for å bygge muskler
Intervju24.10.2018173
Slik fungerer periodisk faste 16:8
Kosthold04.04.2017120