Ny superpille

Diverse01.04.2011Joachim Marhaug62

Et nytt kosttilskudd utviklet av kinesiske myndigheter er nå snart klart for det skandinaviske markedet. Produktnavnet er "Supertab" og vil bli markedsført worldwide under det navnet.

Som Norges ledende innen kraftsport på nett og magasin har kinesiske myndigheter tatt kontakt med oss for å spre dette budskapet. Bodybuilding er stort i Kina og myndighetene der er aktive innen sportsernæring da over 20% av landets bruttonasjonalprodukt kommer fra salg av kosttilskudd. Det er da et naturlig moment at myndighetene har interesser i sportsernæring. Myndighetene har brukt 3 år og over 100 millioner kroner på å utvikle denne utrolige spesielle pillen som ikke slår ut på doping eller inneholder noen form for ulovlige substanser. Kina har spådd en ny revolusjon innen sportsernæring. Glem proteinpulver, gainere og kreatin.

Kort forklart øker den proteinsyntesen med over 90% samtidig som det øker kroppens naturlige produksjon av forskjellige vekstfaktorer uten bivirkninger. De første master sheets på produktet viser at det er en meget kjent kinesisk urt/rot som nå i sin syntetiske form har blitt endret slik at effekten mangedobles. 

Proteinfabrikken er positive. Markedskoordinator Egil Berli-Johnsen i PF sier til Treningsforum:
- Dette er en verdensnyhet! Vi vurderte først å stoppe all produksjon av proteinpulver da vi ser en klar fordel her nå siden råvareprisene på myse går opp verden over, så vil dette nye produktet øke effekten av selv små mengder protein. Vi forventer at kundene vil redusere sitt forbruk av dyrt protein siden de nå vil greie seg med mye mindre. Derfor har vi bestilt inn over 300 paller med Supertab fra Kina. Disse ventes innen kort tid hvis vi får plass til dem.


Det satses dermed stort når den største produsenten i markedet har valgt å redusere produksjonen av proteinpulver og kjører full trøkk på Subertab fra Kina. Treningsforum kommer tilbake med mer informasjon når vi har fått oversendt dette fra Kina.

  

 

 

(Redaksjonen informerer: Pga. stor pågang på telefon og mail om dette er sant eller ikke kan vi meddele at denne artikkelen ble lagt ut 1. april og er derfor en aprilsnarr ... ;-) )


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!