Morten Vedøy på 19 år debuterer i Stavanger!

Intervju22.09.2011Marika Lejon122

Morten jobber som omsorgsarbeider og resepsjonist/ treningsveileder på et treningssenter. Han er også dørvakt på en nattklubb. Nå debuterer han på Stavanger Open.

Har du kokurrert før?

Nei. Jeg stiller i Junior og er debutant innen denne sporten, så min første konkurranse blir Stavanger Open. Jeg fant ut sist sommer at jeg ville prøve meg på scenen og begynte deretter å prioritere mine svakheter og bygge en overall bra fysikk.

Når startet du diett?

Jeg begynte rolig i april, men alvoret startet i juli. Jeg kjører en diett som jeg har fått av Andre Thesen. Den er noe lik det jeg har prøvd før men mye mer strikt. Hittil har egentlig alt gått ganske greit, men begynner å kjenne at det begynner å bli lite kalorier nå. Jeg er egentlig veldig glad i mat. Jeg har mange gode mennesker rundt meg. Både familie og venner er veldig forståelsesfulle for det jeg driver med.

Hvem tror du denne sporten passer for?

Denne sporten passer for folk som er målbevisst og de som har lyst å presse seg selv og sin kropp til det ytterste. Dette er en sport der man må ha full fokus og være tålmodig. Ting skjer ikke av seg selv og man må virkelig jobbe for å bli god.

Hva er målet ditt?

Mitt mål er å kunne bli så god som jeg bare kan. Forbedre mitt potensial å bygge en tilnærma perfekt fysikk og hele tiden utvikle meg.

Hvor lenge har du trent med vekter?

Jeg begynte vel å trene med vekter første gang i 13 års alderen, men klarte å pådra meg noen skader som gjorde det vanskelig for meg å holde det gående. Men jeg fant ut når jeg var 16 at dette var noe for meg, så derfor begynner det vel og nærme seg 4 år. Tidligere har jeg drevet med fotball og håndball i 7 år og har vært innom en del andre sporter som breakdance, svømming, kampsport og volleyball.

Hvorfor liker du å være konkurranse-menneske?

Enten så er man det eller så er man det ikke. Men jeg liker det fordi det får meg til å forsette å pushe meg selv framover hele tiden.

Hvem vil du takke til slutt?

Jeg vil takke de som har stilt opp for meg gjennom dietten. En spesiell takk til Andre Thesen for å sette opp diett og bruke så mye tid på å hjelpe meg med formsjekk og poseringstrening, til tross for at han er på diett selv. Så vil jeg gi en stor takk til Ole Kristian Våga for mange gode råd og tips. Til slutt en stor takk til familien og godjenta Marianne som har holdt ut med meg gjennom sommeren.

Treningsforum.no ønsker Morten lykke til som debutant!

 


806 kg x 12 reps i beinpress

Intervju14.08.2013281

Se video av Morten Vedøy som tar 806 kg x 12 reps i beinpress.

Den nye juniormesteren

Intervju24.10.201263

Morten Vedøy er Norges nye Juniormester.
Ken Nilsen skal konkurrere i Athletic Fitness.
Ulf Østigard debuterer som 60-åring i kroppsbygging!

806 kg x 12 reps i beinpress

Intervju14.08.2013281

Den nye juniormesteren

Intervju24.10.201263

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!