Siste utgave ute på Narvesen

Diverse01.12.2011Joachim Marhaug1

Kim Torgersen pryder coveret på årets siste magasin. Stort intervju med mange dyktige atleter som blant annet verdens sterkeste Carl Yngvar Christensen. 100 spreke sider venter på deg!

På coveret: Kim Torgersen
Foto: Jon Klasbu
Ansvarlig redaktør: Joachim Pedersen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "10 år er gått siden jeg startet Treningsforum i 2001. På den tiden var Treningsforum kun et mini-forum under domenet http://treningsforum.cjb.net. Det ville raskt vise seg at Treningsforum var noe som ville slå an."


Dette nummeret er i salg på Narvesen nå!

Eller kjøp abonnement her! Tegn et abonnement for kun kr 199,- for 5 utgaver!




Innhold Nr15 - 06/2011

14. Store og sterke bein
Hva er indikasjonen på en god fysikk når det kommer til det estetiske? Store biceps eller brystmuskler? six-packen eller store skuldre? Sannsynligvis er du enig i at ingen av disse er det viktigste. Det viktigste er at alle deler av kroppen er likt utviklet, også kalt symmetri. Grunnen til at symmetri nevnes er fordi det er mangelvare hos de aller fleste. Trening av ben er noe mange kvier seg for. Ikke bare er det tungt og slitsomt - det er teknisk vanskelig også! Svært mange regelrett dropper å trene ben og hvis de i det hele tatt gidder gjør de det med under 50% innsats. Det er på tide å gjøre noe med nettopp det!

24. Komplett treningsguide
I en verden full av magasiner, artikler og ikke minst meninger om trening er det lett å begynne å lure. For en person uten dyptgående forståelse for emnene trening og kosthold er det uten tvil en jungel av informasjon å forholde seg til. Hva stemmer, hva er riktig og hva er feil? I denne artikkelen skal vi se på hva som regnes som de viktigste gjeldene prinsipper for å oppnå gode resultater.

40. NM i Bodybuilding og Fitness
Grytidlig lørdags morgen var vi på plass i Oslo Konserthus. Antall deltakere til forbedømmingen viste 120 startnummer, så her lå det an til en utfordrende forbedømming fordi enkelte klasser hadde svært mange deltakere. Dette til stor glede for publikummet som møtte opp, i alt var det over 1100 betalende gjester under finalen. I tillegg kunne det meldes om et formidabelt salg på standområdet av kosttilskudd og klær og det betyr bare en ting – dette var en happening folk ville ha med seg!

50. Biorytme dietten
Hvis du titter inn på spisebordet til en typisk norsk familie i løpet av en dag, er det karbohydratrike frokostblandinger og brødmat som utgjør de første måltidene av dagen, mens senere måltider mot kvelden består av tunge måltider med mye fett. Dette spisemønsteret er også utbredt i fitnesskulturen, vi spiser karbohydrater tidlig på dagen for å «kickstarte forbrenningen», og så kutter vi karbohydratene og spiser kun protein og fett etter et visst klokkeslett for å unngå at fettlagrende nisser skal komme og gjøre oss feite mot vår viten og vilje når vi sover om natta.
Av Børge A. Fagerli

60. Klar for en mer krydret tilværelse?
Krydder har blitt brukt i "ualminnelige tider" som en måte å både smaksette retter på, for å øke holdbarheten (konservere!) på mat og for ulike medisinske effekter. Her titter vi nærmere på hvilke effekter vi virkelig kan forvente oss av krydder og urter.

68. Strongmangutta under -90 kg og -105 kg
Man skal ikke undervurdere de lettere Strongman-utøverne, og i alle fall ikke Lars Erik Nilsen (36) og Andreas Valand (25) fra Kristiansand StrongTeam (KST). Klubben har rykte på seg for å fostre noen av de sterkeste atletene i de to vektklassene, og de siste årene har klubben dominert NM-pallen i begge klassene. Hvordan gikk det så i 2011?

84. Carl Yngvar Christensen
Han deltok nylig i J-VM hvor han endte opp med gullmedalje i alle øvelser, milevis foran konkurrentene. Vi har tatt en prat med tidenes beste norske styrkeløfter, for å høre hvordan det knapt er å møte motstand på et verdensmesterskap.

Andre artikler:
- Nekrolog Lasse Bøvelstad
- Stavanger Open
- Kim Torgersen
- Hot, hot, hot

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Tegnestripe
- Produkter i fokus
- Tilbakeblikk
- Historietimen

Kjøp abonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!


Forsidejakten 2014

Diverse07.10.20141038

Forsidejakten er i gang. Stem på din favoritt nå!

Fitnessruss Kristine på cover

Diverse19.07.201256

Kristine Solhaug (19) pryder cover på dagens utgave av Treningsforum. Les stort intervju!

Jørgen Corneliussen

Diverse27.06.201267

Nytt nummer. Se film fra fotoshooten med Jørgen.
Siste utgave finner du nå på Narvesen.

Forsidejakten 2014

Diverse07.10.20141038

Fitnessruss Kristine på cover

Diverse19.07.201256

Jørgen Corneliussen

Diverse27.06.201267

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!