Personlig Trening

Diverse30.10.2015Joachim Pedersen13759

Vi tilbyr tjenester som eget skreddersydd trenings- og kostholdsprogram, personlig trening (PT).

Programmene er utviklet spesielt for deg og dine behov. Ikke kast bort verdifull tid med dårlige resultater - få fremgang. Start i dag!

                          Bli den beste utgaven av deg selv!
      Ingen hokus pokus - bare ren treningsglede satt i system!


Rita Immerstein har drevet med vekttrening i mer enn 20 år og har stilt i konkurranser innenfor Athletic Fitness, Fitness Physique og Bodybuilding. I løpet av disse årene har Rita satt opp mange tusen treningsprogrammer og kostholdsprogrammer. Hun har mange års erfaring som veileder og coach innenfor styrke- og kardiotrening og ernæring. Rita har Master i helsefremmende arbeid, utdanning innenfor ernæring, veiledning og coaching samt bred yrkeserfaring innen personlig trening og kostholdsveiledning. I tillegg har vi eget PT-team som har kommet gjennom nåløyet til Rita Immerstein som også utarbeider PT programmer. Nå kan Tommi Thorvildsen og Daniel Stisen i Team 24Fitness sette opp programmer for deg. Disse har årevis med erfaring innen kroppsbygging og fitness.


Trykk "Play" for å se presentasjonsvideo.

Våre programmer

Ved å bestille våre programmer tar vi hensyn til din nåværende treningserfaring og eventulle sykdommer, matallergier etc. Vi tilpasser dette slik at vi maksimerer ditt treningsutbytte. For å få fremgang er det viktig at både kostholdet og treningsprogrammet er optimalt og spiller med hverandre. Vi anbefaler at både kostholdet og treningsprogrammet er i samsvar med hverandre for å et fullverdig utbytte av treningen. Derfor kan det være en stor fordel å bestille både "Trening og kosthold". Alle våre programmer leveres digitalt som PDF.

Dette er for deg som ønsker:
- Å nå dine målsettinger
- En strammere og mer veltrent kropp (feminin og flotte former hos kvinner)
- Bedre selvtillit og selvfølelse
- Økt fysisk og mental helse
- Få økt fettforbrenning og mer muskler
- Bli sterkere og få mer overskudd i hverdagen

Dette får du i programmet:
- Digital PDF (programmet) tilsendt på din oppførte e-post.
- Artikkel "hvordan forberede kostholdet" og artikkel om "hvordan du maksimerer treningsutbyttet".
- Eget spesialtilpasset kosthold- og treningsprogram med full veiledning.
- Stor variasjonsmulighet med mange alternative måltider.
- Egen handleliste.
- Oppskriftshefte med over 75 oppskrifter.
- Øvelseguide med alle øvelsene i ditt program med illustrasjonsbilder og full beskrivelse.
- Masse motivasjon, inspirasjon og treningsglede!

 

En liten smakebit av programkonseptet (bildet). Programmet Trening + Kosthold er på ca 40 sider og blir tilsendt per e-post som PDF format. Her vil du få et oversiktelig dokument som du kan printe ut og ta med deg treningsprogrammet på trening og henge kostholdsprogrammet opp på kjøleskapet.

Øvelsesguide med video


- Motta øvelser fra PT på mobil, nettbrett og PC.
- Se video og beskrivelse av øvelsene på trening via mobil hvis du har glemt hvordan den gjøres.
- Se planlagt trening eller registrere.
- Loggføre trening.
- Se fremdrift.
* Kun PLUSS XL

Få et skreddersydd X-shape program nedenfor: 

Treningsprogram: Bestill et skreddersydd 6 ukers treningsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Du får full veildning på gjennomføring av programmet og praktisk informasjon. Kr 1190,-.
Kjøp program her!

Kostholdprogram: Bestill et skreddersydd kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Vi tar hensyn til hva du liker av mat. Våre dietter passer for deg som skal opp eller ned i vekt. Kr 1390,-.
Kjøp program her!

Trenings- og kostholdsprogram: Bestill en skreddersydd pakke med 6 ukers trenings- og kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Få fremgang fra dag1.Du får full veiledning på gjennomføring av programmene. Kr 1990,-. Kjøp program her! 

Trenings- og kostholdsprogram PLUSS: Bestill en skreddersydd pakke med 6 ukers trenings- og kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Få full oppfølging med justeringer underveis. Send inn formbilder og tilbakemeldinger. Tett oppfølging i 6 uker. Kr 2990,-.
Kjøp program her!

Trenings- og kostholdsprogram PLUSS XL: Bestill en skreddersydd pakke med 12 ukers trenings- og kostholdsprogram som er spesial tilpasset for deg og ditt behov. Få videoguide på øvelsene på din mobil, nettbrett og PC. Se video av øvelsene på mobilen og programmet på din mobil. Få full oppfølging med justeringer underveis. Send inn formbilder og tilbakemeldinger. Tett oppfølging i 12 uker. Kr 3990,-. Kjøp program her!

Bestillingsskjema

Nå tilbyr vi 14 dagers fakturakjøp, delbetaling*, kjøp nå og betal om 3-4 måneder samt VISA/MasterCard.
* Ved kr 1990 og 12 mnd. delbetaling betaler du kr 166 kr per mnd. + gebyr/omkostninger.

Se referanser og mer info nedenfor.

Benytt en e-post som er aktiv i bestillingen da vi automatisk (10 min. etter bestilling) oversender en del spørsmål til deg som vi trenger svar på for å utarbeide ditt program. Dersom du i formodning ikke skulle motta den e-posten vennligst ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no 

Har du spørsmål om skreddersydd program? Ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no

FAQ:
- Vi kan sette opp program dersom du ønsker å trene hjemme (hjemmetrening) med kroppsvektøvelser kombinert med kardio. Har du strikk/manualer får du større utbytte.
- Vi kan sette opp program dersom du har gluten, laktose eller andre matallergier.
- Vi kan sette opp program dersom du jobber offshore.
- Våre programmer er ikke basert på fancy dietter som lavkarbo, periodisk faste, biorytme.

Hva sier kundene?

"Januar 2014 startet jeg
mitt nye liv og det med
program. Ned fra 80 til
62 kg på 12 uker
og livet smiler!"
- Anne, 28 år

"Etter at jeg fikk pro-
gram har jeg økt fra
110 kg i benkpress
til 130 kg på 3 mnd.
Anbefales!"
- Ole Morten, 26 år

"Profesjonelt oppsett! Jeg
fikk ny fremgang etter 3 år
uten. Endelig fikk jeg 
resultater. Dette kan jeg  
på det varmeste anbefale!"
- Fredrik, 28 år

"Sommerformen på kun 8%
i fettprosent var på plass i
2012 etter nytt kosthold
og treningsprogram fra
Treningsforum!"
- Vibeke, 24 år

Resultater fra tidligere kunder


Konkurranseform i Bikinifitness, Linda Michelle Larsen. Coachet av Tommi Thorvildsen.


Anonym kunde: Tre poseringer, samme jenta. Kunden benyttet av seg av først Kosthold. Deretter Trening + Kosthold.


Tom før og etter. Han kom i superform!


Anette før og etter. Hun gikk ned fra 86 kg til til 68 kg. Hele 18 kg!


Maja før og etter. Det er kun 6 uker mellom før og etter bildene!


Asle før, underveis og etter. Vekt før: 102 kg. Vekt nå: 91,3. Vektnedgang: 10,7 kg.
Asle om oss: Jeg synes dette var et veldig bra opplegg og skal definitivt anbefale dette videre! Det har vært kjempegøy å samarbeide med dere og håper vi kan gjøre det igjen en gang!


Astrid Synnøve Stensvold - tålmodig, viljesterk og alltid klar for å forbedre seg!
Astrid forteller: Jeg har alltid vært opptatt av å være tynn og har trent styrke og kardio mellom barnefødsler, bekkenløsning, skader og lavt stoffskifte. Jeg var tålmodig, men ville ha mer progresjon. En dag mens jeg leste på Treningsforum.no kom jeg over PT-tjenestene til Treningsforum og tenkte: Ja, hvorfor ikke? Jeg bestilte både kosthold og treningsoppsett og fikk meg litt av et sjokk over all maten jeg skulle spise, men tenkte at Rita kan dette så jeg fulgte planen også når den ble justert på nyåret. Jeg trente styrke og merket at jeg ble sterkere for jeg gikk fra 20 kg i benkpress og knebøy til 50 kilo på noen måneder. Jeg har økt fra 40 kg til 80 kg i markløft.Tok null dips i utgangspunktet og nå tar jeg 14 dips. Jeg har dessuten økt min styrke i nedtrekk fra 20 til 72 kg og fra 6 kilo til 16 kilo i skrå benkpress. Chins er en tung øvelse, men jeg får nå løftet meg 8 ganger i chins-stanga! 1. januar veide jeg 68.8 kilo, mens jeg nå veier 64.4 kilo; Målet mitt er å veie 60 kilo og jeg er absolutt på rett vei. Nå ligger jeg på 1800 kcal og har lite søtsug, men passer på å kose meg litt ekstra i løpet av helgen - jeg er fortsatt tålmodig, men forskjellen nå er at det faktisk funker!

 
Stig benyttet seg av Trening + Kosthold og har gått ned i vekt og bygd muskler etter få uker. Han fortsetter med programmet!

Dette sier Rønnaug om oss: "Jeg går ut i ferie nå og kommer til å sette "diett" og trening i andre rekke. Når det er sagt så må jeg også si at opplegget jeg har fått av dere er så perfekt for meg at jeg kommer til å ta med meg mye inn i ferien likevel.
Kostholdet er så bra at jeg ikke føler det som noen diett i det hele tatt, derimot er det noe jeg kommer til å fortsette med fremover. Treningen liker jeg også veldig godt, og kombinasjonen av disse to har jo absolutt gitt resultater.
Klarte ikke annet enn å ta en pose på treningssenteret i dag, og kombinasjonen av superbra lys og noen uker på et ganske chill kost- og treningsopplegg gjorde at en lenge etterlengtet sixpack såvidt kan skimtes Med andre ord; det er en superfornøyd frøken som tar ferie og kanskje koser seg med en is eller to, innimellom speltlomper og tunfisk. Håper dere får en kjempefin sommer, og tusen takk for en alletiders veiledning og oppfølging. 
Start: 26.april - vekt: 66,8kg - fett% 22,9 - muskel% 72,6
Slutt: 27.juni - vekt: 62,5kg - fett% 20,9 - muskel% 74,4


Alex gikk ned 7 kg på 10 uker. Startvekt til venstre: 88 kg og sluttvekt til høyre: 81 kg. Han har også deltatt i konkurranse og gikk ytterligere ned til 77 kg på konkurransedagen.


Kristoffer ble konkurranseklar i kroppsbygging. Coachet av Tommi Thorvildsen.


Kevin har gått ned 10 kg og vi jobber fortsatt med denne kunden. Kevin er et bevis på alt er mulig. Har du det riktige verktøyet (trening + kosthold) finnes det ingen begrensninger - bare muligheter!


Kjellrun jobber med å gå ned i vekt og 6 uker har gitt store resultater. Hun er fortsatt kunde.


FØR og ETTER. Jenta bestilte Trening + Kosthold og fått gode resultater på 6 uker.


Disse resultatene over er bare noen av våre kunder som har gjort en enorm god innsats og fulgt vårt program til punkt og prikke. Du kan bli den neste! Vi er klare til å hjelpe deg! Lurer du på noe? Ikke nøl med å ta kontakt.

Bestillingsskjema

Nå tilbyr vi 14 dagers fakturakjøp, delbetaling*, kjøp nå og betal om 3-4 måneder samt VISA/MasterCard.
* Ved kr 1990 og 12 mnd. delbetaling betaler du kr 166 kr per mnd. + gebyr/omkostninger.

Benytt en e-post som er aktiv i bestillingen da vi automatisk (10 min. etter bestilling) oversender en del spørsmål til deg som vi trenger svar på for å utarbeide ditt program. Dersom du i formodning ikke skulle motta den e-posten vennligst ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no 

X-concept

I tillegg til våre spesial skreddersydde opplegg over har vi utviklet tre ulike programkonsept (X-concept) som er et ferdig utviklet opplegg for deg som vil gå ned i vekt (X-fitness), legge på deg muskler (X-body) eller vil gå ned i vekt med fokus på rumpe og lår (X-shape). Programmene er konstant under utvikling for optimal fremgang og er satt sammen i system etter mange års erfaring. Dette får du ved å kjøpe ett av programmene til X-concept:

- Digital PDF (programmet) tilsendt på din oppførte e-post.
- Artikkel "5 tips som får deg i form" (X-shape/X-fitness) og "13 tips som gjør deg større og sterkere" (X-body).
- Kosthold for din vekt og 8 eller 12 ukers treningsprogram med full veiledningsbeskrivelse.
- Egen handleliste.
- Oppskriftshefte med over 75 oppskrifter.
- Øvelsesguide med alle øvelsene i ditt program med illustrasjonsbilder og full beskrivelse.
- Masse motivasjon, inspirasjon og treningsglede!

Treningsprogrammet er beregnet på treningssenter og kjøres i to og tre faser og det er lagt med full veilednings beskrivelse på hvordan du skal gjennomføre treningsprogrammet i de ulike fasene hva angår utførelse, progresjon og gjennomføring slik at du får fremgang. I programmene som reduserer fettprosenten (X-shape og X-fitness) er det lagt med intensiv intervalltrening på 15-20 minutter som er en treningsform som forbrenner fett effektivt. Programheftet er på ca 45 sider og er tilpasset både kvinner og menn.

Bestill ditt program nedenfor!

X-fitness: For deg som vil gå ned i vekt (fettprosent), men bevare muskelmassen. Det er lagt opp et treningsprogram over 8 uker i 2 faser hvor du trener gjennom hele kroppen. I fase 1 er det lagt opp til 3 styrkeøkter og i fase 2 er det bl.a. lagt til flere øvelser og ulike kombinasjoner som sirkeltrening. Kostholdet er lagt opp til 6 måltider per dag. Dietten passer for deg som veier mellom 50 og 100 kg. Programheftet er på 45 sider.
Pris: Kr 790,-. Kjøp program her for tilpasset gutt og jente! 

X-body: For deg som vil legge på deg muskler. Her får du et treningsprogram som går over 8 uker i 2 faser hvor du trener gjennom hele kroppen. Det kjøres 4 styrkeøkter. I fase 2 er bl.a. en rekke øvelser endret og nye er lagt inn. Treningen tas til et høyere nivå i denne fasen. Kostholdet er lagt opp til 6 måltider per dag. Dietten passer for deg som veier mellom 50 og 100 kg. Programheftet er på 45 sider.
Pris: Kr 790,-. Kjøp program her for tilpasset gutt og jente!

X-shape: For deg som vil gå ned i vekt (fettprosent), men stramme opp og bygge muskler på rumpe og lår. Programmet er rettet mot kvinner. Treningsprogrammet går over 12 uker i 3 faser hvor du trener gjennom hele kroppen. I fase 1 er det 4 styrkeøkter hvor èn dag er en egen rumpedag. I fase 2 er det bl.a. lagt til flere øvelser og sirkeltrening. I fase 3 er det bl.a. flere øvelser og supersett. Kostholdet er lagt opp til 6 måltider per dag. Dietten passer for deg som veier mellom 50 og 100 kg. Programheftet er på 47 sider.
Pris: Ord. Kr 1290,-. Tilbud: Kr 990,-.  Kjøp program her! 

Har du spørsmål om ett av programmene? Ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no

Bestillingsskjema

Nå tilbyr vi 14 dagers fakturakjøp, delbetaling*, kjøp nå og betal om 3-4 måneder samt VISA/MasterCard.
* Ved kr 990 og 12 mnd. delbetaling betaler du kr 82,5 kr per mnd. + gebyr/omkostninger.

Benytt en e-post som er aktiv i bestillingen da vi automatisk (10 min. etter bestilling) oversender PDF heftet til din e-post rett etter bestilling. Dersom du i formodning ikke skulle motta den e-posten vennligst ta kontakt på personligtrening(@)treningsforum.no 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

X-form Challenge

Trening02.06.2016361

Bli med på X-form for gutter! Gå ned i vekt og stram opp kroppen.

X-shape Bootcamp

Diverse01.05.2015106

Bli med på vår felles gruppetrening med X-shape Bootcamp.

X-shape Challenge

Trening02.06.20162902

Bli med på X-shape for jenter! Gå ned i vekt og stram opp kroppen. Ny runde nå!
Å ha egen PT kan være en god investering, men det kan være greit å vite hva du betaler for.

X-form Challenge

Trening02.06.2016361

X-shape Bootcamp

Diverse01.05.2015106

X-shape Challenge

Trening02.06.20162902

Richard Skog is back

Strongman27.10.2016192

Comeback på Norges Sterkeste Mann 2016.
Carl Yngvar Christensen må legge opp med styrkeløft.
Marie Vigebo endret livsstil og fikk tilbake selvfølelsen.

6 ting du kan lage med havregryn

Kosthold25.10.2016270

Havre er fullspekket med energi.
Hvorfor man får det og hvordan kan man forhindre det?