Fitnessmessen 2012

Diverse10.02.2012Joachim Pedersen og Marika Lejon8

I helgen var det duken for Fitnessmessen i Lillestrøm. Dete er årets møtested for treningsbransjen hvor man ser siste nytt i bransjen og kan etablere nye kontakter.

Les også: - Strongman på Fitnessmessen

Det er 4 messer som går denne helgen. Automessen som startet allerede tidlig i uka, Spa og Beauty, Helse og Fitness. Lørdag er det duket for årets første strongmankonkurranse. Annet som står på agendaen er blant annet wrestling, poledancing, athletic fitness konkurranse, armwrestling, og en uhøytidlig battle of bitches konkurranse (strongwoman).

Det er god del utstillere i de andre messene, og mye liv. Men hva skjedde egentlig med resten av utstillerne på Fitness ... Hvor har de tatt veien? De som er tilstede er blant annet mest utstyrsaktører som viser siste nytt og så går det i kosttilskudd og diverse. Under ser du en film av en liten runde på Fitnessmessen. Dette ble filmet under bransjedagen når det var minimalt med besøkende for å kunne vise standene best mulig.     

 

      

 

På lørdag så sviktet ikke publikum. Det var til tider stappfullt i gangene forbi standene. På Fitnessmesen kunne man møte kjente og mingle med resten av de besøkende. Dette er årets møtested for treningsbransjen!

Strongman

Les også: - Strongman på Fitnessmessen

 

 

Besøkende på Fitnessmessen

Under Fitnessmessen kommer de forskjellige trenings-miljøene sammen. Det er alltid koselig å se hverandre igjen. Her kommer folk av forskjellige grunner. Noen vil se igjen mennesker de ikke har sett på lenge, noen vil få med seg siste nytt innen treningsutstyr, kosttilskudd og treningsklær. Messen byr på mye og det er ikke bare fitness det dreier seg om. Det er tre messer under samme tak. Beauty-bransjen og helse bransjen er også tilstede. For dem som er interessert i bil, så er det svært mye å glede synet med.

Det er snart tid for konkurranser og det er ganske tydelig hvem som har tenkt å hoppe opp på scenen igjen ganske snart. Arti Sharma Lopes har tydelig skjerpet formen den siste måneden. Hun var nylig med i VM, men vil ikke røpe hva planene hennes er fremover. Men blodårene på bicepsen hennes og de flotte bena kan tyde på at Lopes muligens har konkurranselyst som er i ferd med å boble over og føre henne tilbake på scenen igjen.

Knut Spildrejordet har forsvunnet fra Facebook etter at han flyttet fra Oslo. Han har stiftet familie i Hamar og fått en nydelig datter, som heter Louise. Han har lagt på seg svært mye masse og veier nå mellom 110 og 115 kg. Han forteller at han snart skal prøve seg på scenen igjen. Denne gangen i +100 kg-klassen.


Marius Metern, Marika Lejon og Ove Bekkevold

Siw-Lisbeth Grov bekrefter at hun ikke blir å se på vårens GP. Hun har som mål å stille i NM til høsten, selv om formen hennes ser ut til å rekke en pallplass i GP. Hun trener på Haralds Gym. Harald Skjøldt, som er mannen bak gymmet sammen med Geir Borgan Paulsen, har lovet meg at han ganske snart vil invitere Treningsforum på gymmet, for å vise oss hvem som stiller i vårens GP.

Men Fitnessmessen har flere høydepunkter. Blant annet kvalifiseres deltakere til Norges Sterkeste Mann. Men denne gangen er det ikke bare mennene det handler om! 

 

Bilder av standene

'


Treningsmessen 2014

Fitness08.02.2014158

Se bilder fra Treningsmessen 2014.

Strongman på Fitnessmessen

Strongman13.02.20125

Bilder, resultater og videofilm!

Strongman på Fitnessmessen

Strongman09.02.201219

Vi har pratet med noen av deltakerne.

Fitness 2010

Diverse12.02.20100

Fitnessmessen til helgen. Årets bransjetreff!

Treningsmessen 2014

Fitness08.02.2014158

Strongman på Fitnessmessen

Strongman13.02.20125

Strongman på Fitnessmessen

Strongman09.02.201219

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!