Tone Damli sjarmerte i treningstøy

Diverse04.05.2012Joachim Marhaug37

Torsdag ettermiddag lanserte norske Bavac en helt ny kleskolleksjon, frontet av Tone Damli. Hun har selv bidratt i designprosessen, og mener det er viktig å føle seg flott også på trening.

Mange trenings- og shoppingglade nordmenn hadde tatt turen til G-MAX på Storo, for å få med seg moteshow og Tone Damlis presentasjon av Bavacs splitter nye jentekolleksjon. Med fitness-catwalk, konkurranse som ga deltakerne melkesyre og treffsikre kommentarer fra konferansier og sjarmør Tayo, også kjent som "Fab" fra Dexpedition, var det svært god stemning i varehuset.

- Løpesesongen er i full gang, og jentekolleksjonen til Bavac har virkelig truffet målgruppen. At så mange møter opp på en slik lansering sier litt om statusen treningsklær har fått, i tillegg til at Tone selvsagt gjør sitt for en glamorøs touch på det hele, sier Åse Sivertsen, kampanjeleder i G-MAX.

Går nye veier

Bavac innledet et langsiktig samarbeidsforhold med Tone i fjor høst, og markedssjefen i Bavac er kjempeglad for å ha den løpeglade Sogndalsjenta med på laget.

- Vi satser like mye på design som funksjonalitet, og fordi Tone både er sunn, norsk, glamorøs og opptatt av helse, er hun den perfekte representant for våre klær. Hun bidrar dessuten i designprosessen med viktige innspill på flere plan, sier Cecilie Torgunrud i Bavac.

Vil se bra ut på trening

- I forbindelse med denne kolleksjonen har jeg fått prøve "samples" underveis, og gitt tilbakemeldinger på passform, linjer, komfort og style. Dette har vært veldig spennende, da jeg har god erfaring med treningstøy fra før. Resultatet er en kolleksjon for alle slags jenter, uansett form, og det elsker jeg, sier Tone Damli.

Selv er hun opptatt av at treningsklærne hun bruker holder topp teknisk kvalitet, i tillegg til at passform og style viktig.

- Jeg ønsker å føle meg flott også på trening, sier hun.

Bavac Special Edition består av 7 plagg i ulike farger, og egner seg like godt til løping som til fitness og helsestudio. Kolleksjonen er å finne i G-Max, G-Sport og Intersport butikker.


Tone Damli ble løftet på Muscle Beach i Venice.

Superundertøy - Kle deg i form

Trening04.03.201535

Dette er superundertøyet som får deg i form.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Superundertøy - Kle deg i form

Trening04.03.201535

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!