- Er det juks med prestasjonsøkere?

Kosthold30.05.2012Joachim Marhaug14

Dine spørsmål og debatter kan deles med andre utenfor forumet! Vi ser at det er mange smarte spørsmål som stilles om trening og ernæring på forumet. Vi ønsker å dele og bidra til å svare på disse spørsmålene via artikler på forsiden.

Eksempler på dette kan være spørsmål som:"styrketrening og kardiotrening - bør dette trenes på samme dag?", "Tøyning og utstrekking - er dette nødvendig og betyr tøyning og strekking det samme?" Mange brukere av forumet tar opp spørsmål som skaper vettuge og lærerike diskusjoner og vi ønsker å delta mer aktivt i disse diskusjonene. Du har muligheten til å få spørsmålet ditt "opp i dagen" ved å tillate oss å bruke det som utgangspunkt for våre artikler slik at flere lesere kan ta del i ulike aktuelle spørsmålsstillinger vedrørende trening, ernæring og andre diskusjonstemaer. Vi kan selvfølgelig ikke ta opp alle spørsmål, men vil bestrebe oss på å løfte fram både generelle og spesifikke spørsmål og diskusjonstemaer. Dette håper vi på vil bidra til økt kunnskap til våre lesere.

Tips oss gjerne med ditt eller andres innlegg på post@treningsforum.no og kanskje dette vil publiseres på forsiden.

Spørsmål:

Innsendt av MMAKBROB:
Hei. Tenkte jeg skulle prøve og finne ut hvilken av de mange prestasjonsøkerne som faktisk virker best. Og da ser jeg helst at du som svarer har testet en eller flere av f.eks Jack3d, BerZerk, Animal Pump etc. Jeg bruker selv Jack3d for øyeblikket, utenom dette har jeg testet N0Xplode.  Har hørt at BerZerk har funket MYE bedre for en del folk enn Jack3d, om dette er fakta vil jeg selvfølgelig få tak i denne typen istedet.Altså, idag var planen og kjøpe en ny dunk med pre-workout saker. Hvilken er det jeg vil få best pump av, samt fokus i toppelokket?

Bonus spørsmål:
Synes du det er juks med prestasjonsøkere?

Svar:

Svaret fra Robin Hood:
Synes jack3d funket bra på meg, men nå vil det være lurere å holde seg til evt. grønn te, bra kosthold og hvile. Trenger ikke pre-workouts med mindre du virkelig sliter med motivasjonen under trening eller har en veldig dårlig periode eller om du evt. trener flere ganger om dagen nesten etter min erfaring.

Svaret fra EmyR:
Til bonusspørsmålet: Nei, det er ikke juks. Derimot synes jeg det er en dårlig "trend" at alle slappfisker idag er avhengig av pwo's for å ha en respektabel trening. Kan neppe være bra å stresse kroppen på den måten hele tiden.

Hva mener du?

Svar i forumet og del din kunnskap med resten og bidra med å skape en fornuftig og saklig debatt.


Må du ha en loadingfase eller kan en lav dose med kreatin booste fremgangen din?

Test av Pre-Workout (PWO)

Kosthold25.09.201819

Dette er noen av de råeste pre-workout på markedet nå.
Trenger du en ny boost?

Dette bør du spise etter trening

Kosthold11.05.201841

Se hva du skal fylle opp med av protein, karbohydrat og fett etter trening.

Test av Pre-Workout (PWO)

Kosthold25.09.201819

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!