Henrik og Thomas - "The Hunks"

Intervju18.06.2012Marika Lejon96

Jeg tok en treningsøkt, med muligens de hotteste gutta i byen. Henrik Lindh og Thomas Egedius er ferdige med vårens konkurranser.

Nå står sommeren foran dem og de trener fortsatt steinhardt. Kroppene skal bli større, sterkere og bedre. Her kan du lese om deres ettertanker om konkurransene, deres vennskap og de nye planene.

Henrik Lindh

Hvordan gikk vårens konkurranser?

Vårens konkurranse gikk "bra". Jeg plasserte meg ikke så bra, siden formen på konkurransesdagen ikke riktig var på plass, men jeg har lært meg masse av dietten. Jeg har slitt med å komme ned i vekt. Det har resultert i at formen ble dårligere, slik at jeg veide over det jeg skulle på GP, så derfor måtte jeg over fra CBB til +100 klassen. Det kommer jeg til å gi ett forsøk til i 2013, så behøver jeg ikke legge fokus på å bare komme ned i vekt, men fokusere på å være i så bra form som mulig. Jeg ser virkelig frem mot en bra høst og et spennende konkurranseår 2013.

Når stiller du igjen?

Jeg har ikke noen konkrete konkurranseplaner, men når min coach og venn Bjørgulf sier at jeg er klar, så er jeg klar. Mye tilsier at det blir mot våren 2013.

Flytter du til USA nå?

Ja om det hadde vært så vel! Jeg har alltid villet bo i det landet og nå drar jeg over på en lengre tur hvor jeg skal trene og fiske. Jeg tar det derfra, men skal absolutt skaffe litt kontakter der. Ellers så er jeg tillbake til høsten, så Norge slipper ikke meg enda.

Hvordan er Thomas som treningskompis?

Thomas er veldig bra å trene med, siden vi har litt samme type filosofi med trening, samt at vi presser oss til MAX. Jeg har presset han flere ganger til grensen, men må legge til at han har gjort det samma mot meg. 24fitness har som kjent en spybøtte som...ja, finnes på plass om det behøves.

Hvordan var det å konkurrere sammen med Thomas?

Det er en liten sport så det var dritkult å forberede oss sammen med tømming/ fylling og litt galskap. På scenen så er du alene og da må du gjøre ditt beste, men før og etter konkurranse var det kult å få oppleve sammen.

Thomas Egedius

Meritter
4plass. Bodybuilding debutant sandefjord open2010.
5plass. Classic bodybuilding + 180 cm Oslo grand prix 2010.
4plass. Loaded cup Danmark 2012.
2plass. Classic bodybuilding + 180 cm slåttsammen med - 180 sandefjord open 2012.
6plass. Classic bodybuilding + 180 cm oslo grand prix 2012.

Hvordan gikk det på Loaded, Sandefjord og Oslo GP

Selve konkurransen og alt rundt var hottest på Loaded i Danmark. Henrik og jeg pluss et vennepar av han, kjørte fra sverige til Danmark i bil. Skikkelig road trip. Fikk også god støtte av Henrik på turen og oppbacking siden vi delte hotelrom. Pluss i Loaded var det hele godt organisert og formen ble bare bedre og bedre utover selve konkurransedagen. Det endte med i 4. plass i et meget godt selskap. Sandefjord var en meget spesiell konkurranse for meg, siden det var to år siden jeg debuterte der og da med Geir Hansen som coach. Her ble den lave klassen slått sammen med den høye klassen som gjorde konkurransen noe tøffere i mine øyne. Det endte med en 2. plass her. Oslo Gp var den konkurransen jeg hadde som mål og gjøre det best i denne sesongen. Da jeg først så påmeldingslisten, og fikk se hvor mange virkelige gode utøvere som hadde planer om å ta turen til Norge for å konkurrere. Da tenke jeg for meg selv at kommer jeg til finalen i dette selskapet. Er det en første plass i seg selv. Fikk også kramper i forbedømmingen og trodde virkelig at løpet var kjørt. Men så fikk jeg beskjed av Kai Tohrvildsen at jeg var kommet til finalen og da fikk jeg sjansen til å gjøre det bedre. Gav alt i finalen og synes dette var den beste prestasjonen min i år. Men endte på en 6 plass.

Hva trener du mot nå?

Nå trener jeg mot NM 2013 og håper da selvfølgelig å kvalifisere meg til Nordisk. Hadde også vært en drøm å kunne kommet seg videre til EM i fremtiden.

Hvordan er Henrik som treningspartner?

Henrik a.k.a "The Wolf" er rett og slett bare MASKIN. Ikke noe mer å si på det.

Hvordan var det å konkurrere sammen?

Selve reisen og alle øktene mot konkurransdagen var helt knall. Jeg ble bare mer fokusert av å ha Henrik som treningspartner/ motivator, så den dagen vi sto på scenen ønsket jeg bare at Henrik skulle vinne. Ønsket selvfølgelig oss to på pallen og det var bare det som stod i hodet mitt da.