Cæsarsandwich
Kosthold14.11.2012Joachim Marhaug4
Ingredienser for 4 stk:
• 2 stk kyllingfilet
• 1 ss flytende margarin til steking
salt, pepper og evt. annet krydder
• 2 stk egg
• 2 skiver grovt brød
Dressing:
• 1 ½ ss olivenolje
• ½ båt revet hvitløk
noen dråper worcestershiresaus
• 1 ½ ss lettmajones
• 1 ½ ss hvitvinseddik
salt og kvernet pepper
• 6 stk grønn frisk asparges
• ¼ pk ferdigkuttet salatblanding
Slik gjør du
1. Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Skjær filetene i skiver.
2. Kok eggene i 7-8 minutter til de er "smilende". Avkjøl i rennende, kaldt vann.
3. Bland sammen alle ingrediensene til dressingen.
4. Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.
5. Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.
Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.
Kilde: matprat.no
Gled kjæresten med disse nydelige oppskriftene på Valentines Day
Kosthold14.02.20178
Urtemarinert svinindrefilet
Kosthold20.06.2014107