Christina Strøm Fjære pryder forsiden

Diverse30.01.2013Joachim Marhaug174

Verdensmesteren i Bikiniftiness Christina Strøm Fjære pryder forsiden av Treningsforum.

På coveret: Christina Strøm Fjære
Foto: Jon Klasbu
Redaktør: Rita Immerstein
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Jeg er på vei hjem fra jobb og en ny energifrigjøring venter meg. Jeg skal bare hjem å skifte til treningstøy, ta en shake med havre og deretter går turen til gymmet. Jeg kjenner det på meg at i dag får jeg en knallbra treningsøkt. Selv etter 20 år kan jeg kjenne forventningene om at jeg atter en gang skal makte å slåss for å få den optimale effekten av treningen! Jeg antar at det er flere med meg som har gleden av å kjenne på både forventningene og energien treningen bidrar til å gi.  "

 

Kjøp abonnement her! Kr 199,- for 5 utgaver!


Innhold Nr22 - 01/2013

12. Hvordan sikre best mulig fremgang?
Periodisering – altså hvordan du legger opp ulike faser med del-og langsiktige mål for progresjon i treningen er et spennende tema som ikke har noen fasit-svar. Noen responderer svært godt på såkalt ikke-linjær periodisering, mens andre har best av en helt annen type modell.

22. Crossfit
CrossFit er en treningsform som har tatt Norge med storm de siste årene. CrossFit er en type trening som inneholder varierte funksjonelle øvelser, utført med høy intensitet.

38. Christina Strøm Fjære
Hun visste knapt hva bikini fitness var da hun bestemte seg for å stille for første gang i Norway Open 2012. Hun vant og ble også Nordisk mester. Noen uker senere ble hun til og med Verdensmester i Bikinifitness. Bli bedre kjent med den fornuftige, spenningssøkende og nysgjerrrige debutanten.

52. Sink og magnesium
I motsetning til makronæringsstoffenes effekt på trening(protein, karbohydrat og fett), finnes det langt mindre forskningsbasert kunnskap om hvordan mikronæringsstoffer virker på prestasjon. Imidlertid er det ingen tvil om at mikronæringsstoffene sink og magnesium har mange og viktige funksjoner knyttet til vår metabolisme og energi produksjon under trening. Ved stor treningsmengde kan en svekket konsentrasjon av stoffene assosieres med blant annet svekket muskelstyrke og redusert utholdenhet.

62. Din egen begynnelse, del 4
La oss være realistiske. Hvor mange er så dedikerte til kostholdet og treningen sin at de kan følge en diettplan 100 % av tiden? Ikke så mange. Vi vil tørre å påsta at av de som er dedikerte nok til at de følger en kostholdsplan, er det bare en brøkdel som har viljestyrken til å holde den fullt ut. For de fleste er det ikke en gang nødvendig å følge en slavisk plan, det holder bare å ha litt oversikt over hva du faktisk spiser.

72. Vidar Daee Vikøyr
Vidar Daee Vikøyr er Verdens sterkeste mann 2012 i -105 kg klassen. Han ble bitt av basillen i 2008 og har siden da trent målrettet for å utvikle seg til den sterke strongmanutøveren han er i dag. Han er en allsidig person med mange forskjellige interesser og han elsker å være en del av strongmanmiljøet som han beskriver som ekstremt støttende og godt.

82. Andrè Midtby
André kan nok kalles styrkeløftens wonderboy, med styrke nok til J-VM deltagelse og en fysikk god nok for enhver byggerscene har han på rekordtid blitt et navn å merke seg i norsk styrkeløft.

Andre artikler:
- Fitnessfestivalen
- Chins og militæpress
- Carl-Erik Gulliksen
- Salat
- Kristoffer Eikeland


Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Forskning
- Utgavens atlet
- Tegnestripe
- Produkter i fokus
- Tilbakeblikk
- Fra forumet

Kjøp abonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!


Les om Christina Strøm Fjære sine konkurranseplaner her.
Christina Strøm Fjære ble Verdensmester i Bikini Fitness.
Christina Strøm Fjære på 23 år.

Forsidejakten 2015

Diverse12.08.201542

Send inn dine formbilder nå!
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!