Elixia blir nordens største treningssenter

Diverse14.06.2013Joachim Marhaug80

Slår seg sammen med Sats og Fresh Fitness.

TryghedsGruppen og Altor har i dag signert en avtale om å fusjonere sine treningsvirksomheter i det nordiske markedet. Det nye selskapet vil hete Health & Fitness Nordic AS (HFN) som vil bestå av ELIXIA, SATS og Fresh Fitness. Det nye selskapet vil ha 2,5 mrd NOK i omsetning, 181 treningssentre og omkring 500.000 medlemmer. Selskapet vil ha ca 9.000 ansatte i Norden som utgjør ca 2.000 årsverk. Dette er en transaksjon mellom to likeverdige parter, der Altor og deres med-aksjonærer vil eie 51 % og TryghedsGruppen vil eie 49 % av det nye HFN.

«I et økende og mer fragmentert marked ser vi et stort potensiale for vekst og utvikling ved å slå sammen selskapenes ulike tilbud, kunnskap og ressurser. Selskapenes samlede kompetanse, økonomiske styrke og geografiske spredning gir oss en unik, sterk posisjon i det nordiske markedet. Vi ønsker også gjennom fusjonen å posisjonere oss overfor internasjonale aktører og trygge arbeidsplasser i bransjen.», sier Ståle Angel CEO i ELIXIA.

«Treningsmarkedet er i hurtig endring og rask utvikling. Medlemmenes forventninger øker, og for å imøtekomme dette, må vi utvikle våre treningskonsepter og teknologiske løsninger for å bringe treningsbransjen til et nytt nivå. Fusjonen gir oss kompetanse og den økonomiske styrken vi trenger. Dette vil gi eksisterende og nye medlemmer en enda bedre treningsopplevelse når de besøker våre klubber. Dette er nøkkelen til videre vekst», sier Olav Thorstad, CEO Health & Fitness Nordic, eier av SATS og Fresh Fitness.

Fusjonen må godkjennes av konkurransetilsynet i flere land. Selskapet har som ambisjon å utnevne enn ny ledelse og en ny strategi for implementering fra 2014. På kort sikt vil medlemmene derfor ikke oppleve noen endringer.

ELIXIA blir del av Nord-Europas ledende treningskjede

Eierne av SATS og Fresh Fitness (TryghedsGruppen) og eiere til ELIXIA (Altor) har i dag signert en avtale om en sammenslåing av selskapene. Det nye selskapet vil hete Health & Fitness Nordic AS (HFN) som vil bestå av ELIXIA,
SATS og Fresh Fitness.

Hvordan påvirker dette deg som medlem?

ELIXIA sine medlemmer vil ikke bli påvirket av denne nye sammenslåingen. Både drift av ELIXIA sine treningssentre og medlemsbetingelser vil være som tidligere. Det betyr at ELIXIA sine medlemmer ikke har tilgang til sats eller fresh, og vis a versa.

ELIXIA om sammenslåingen

«Dette er en veldig spennende nyhet for oss i ELIXIA. I første omgang vil ikke denne sammenslåingen påvirke dere som er våre medlemmer. Vi er opptatt av å fornye oss og å levere et treningstilbud som er både nyskapende og kvalitetsmessig godt. I et økende marked ser vi et stort potensiale for vekst og utvikling ved å slå sammen selskapenes ulike tilbud, kunnskap og ressurser. Selskapenes samlede kompetanse og geografiske spredning gir oss en unik posisjon i det nordiske markedet.», sier Ståle Angel CEO i ELIXIA.

SATS og Fresh Fitness om sammenslåingen

«Treningsmarkedet er i hurtig endring og rask utvikling. Medlemmenes forventninger øker, og for å imøtekomme dette, må vi utvikle våre treningskonsepter og teknologiske løsninger for å bringe treningsbransjen til et nytt nivå. Fusjonen gir oss kompetanse og styrken vi trenger. Dette vil gi eksisterende og nye medlemmer en enda bedre treningsopplevelse når de besøker våre klubber. Dette er nøkkelen til videre vekst», sier Olav Thorstad, CEO Health & Fitness Nordic, eier av SATS og Fresh Fitness.


Trening for en kropp som virker.

Eget jenterom på treningssenter

Trening20.06.2017259

Flere sentere tilbyr eget treningsrom med kun adgang for jenter.
Vi har testet 6 treningssentre som bruker ordet "Norges Råeste" eller "Byens beste".

Luksusgym til 200.000 kr per år

Diverse03.02.2020960

Her trener millionærene og alle andre som har råd. Se bilder av luksusgymmet.

Eget jenterom på treningssenter

Trening20.06.2017259

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!