Sommermeny #1 - Kyllinglasagne
Kosthold02.07.2013Rita Immerstein34
Kyllinglasagne
Kyllinglasagne kan godt tilberedes før gjestene kommer. Den smaker vel så godt når den får en oppvarming igjen. Det er lettvint og sunt å servere og kan nytes uten annet tilbehør. Ønsker du en ekstra spiss på retten kan du tilsette litt tørket chili og servere lasagnen med litt Kesam-rømme(boks med mager kesam tilsatt et par ss sprite zero)
Ingredienser:
4 kyllingfilet
2 squash
2 ss rapsolje til steking
3 ss pesto
1 ts salt
¼ ts pepper
400 g moste hermetiske tomater (1 boks er vanligvis ca 400 g)
250 g lasagneplater , gjerne av fullkorn
1 dl revet Norwegia Lettere eller annen god hvitost
100 g ruccola (kan sløyfes)
Slik gjør du:
Sett stekeovnen på 225°C og finn fram en ildfast form. Til denne oppskriften på hjemmelaget lasagne med kylling og squash, starter du med å skjære kyllingfiletene i tynne strimler. Skjær deretter squash i skiver. Stek kyllingen i smør i 4-5 minutter og rør i pesto. Smak til med salt og pepper. Stek squashskivene i litt smør og krydre med litt salt og pepper. Hell litt av de hermetiske tomatene i bunnen av en ildfast form. Legg lasagneplater, kylling, squash og tomater lagvis. Strø revet lettost på toppen. Stek lasagnen midt i ovnen i ca 20 minutter. Pynt lasagnen med ruccola på toppen og server den gjerne sammen med frisk salat og hjemmelaget hvitløksbrød.
Kilde: matprat.no
Sunn og proteinrik mat når du er på farten
Trening05.03.201913
Pepperkaker uten sukker
Kosthold14.12.201820
9 søte oppskrifter uten sukker
Kosthold12.12.20187