Sommermeny #2 - Kyllingsalat
Kosthold04.07.2013Rita Immerstein14
Kyllingsalat med Kesamdressing
I sommervarmen kan sultfølelsen reduseres og vi opplever innimellom å bli litt matlei. Da er en frisk salat et takknemlig tilskudd på sommermenyen. Savner du noe tilbehør kan en enkel omelett, fetaost og surdeigsbrød være et helt utmerket supplement til denne kyllingsalaten.
Ingredienser
300 g blandet salat , feks romanosalat, hjertesalt og ruccola
4 kyllingfilet
1 ss olivenolje til steking
2 avocado
2 vårløk
100 g sukkererter
200 g norske tomater
50 g cashewnøtter
3 dl Mager Kesam
½ dl frisk basilikum , hakket
2 ts sitronsaft
2 ts flytende honning
¼ ts salt
¼ ts pepper
Slik gjør du:
Stek kyllingfiletene i smør eller olje i en stekepanne, ca. 5-6 min. på hver side. La filetene hvile og skjær i biter. Vask og tørk salaten. Skrell og del avokado i biter, del tomater og sukkererter og finsnitt vårløk. Anrett salat og grønnsaker i en bolle og topp med kylling. Ha Kesam i en bolle, rør inn sitronsaft og honning. Hakk og tilsett urter og smak til med salt og pepper.
Sommermeny #7 - Kyllingsalat
Kosthold23.07.201336