Linda Michelle er klar for revansj

Intervju21.03.2014Joachim Marhaug567

Linda Michelle Larsen håper å gjøre det bedre i år enn i fjor. Hun deltar i Bikini Fitness.

Linda Michelle Larsen er stort sett en ordentlig gladjente! Hun er fornøyd med livet og hun prøver så godt hun kan å være positiv og spre glede rundt seg. Samtidig er Linda Michelle enormt sta, og veldig målbevisst. Hun liker ikke å feile, har hun bestemt seg for noe skal det gjennomføres på best mulig måte!

Navn: Linda Michelle Larsen
Bosted: Lørenskog
Alder: 22 år
Høyde: ca 161 cm
Vekt: 56 kg akkurat nå
Arbeid: Fokus Frisør Strømmen og Vero Moda Triaden
Sivilstatus: Singel
Sponsor: Flexpower, Aromasol og TLsalongene avd Lørenskog
Klubb: 24Fitness
Meritter:
2. plass Fredrikstad Open 2013
4. plass Oslo Grand Prix 2013

- Jeg liker å være til motivasjon og oppmuntring for andre, både for kjente og ukjente. Jeg er veldig eventyrlysten og for meg er det viktig at det skjer noe - at jeg får utfordringer, setter meg mål, reiser, treffer nye mennesker, opplever nye ting. Nå er jo hverdagen litt mer A4 med fokus på diett og trening, og noen dager er virkelig tyngre enn andre, men der trer konkurranseinstinktet inn og setter meg på rett kjøl igjen, smiler Linda Michelle.

Linda Michelle skal delta igjen nå på Sandefjord Open og Oslo Grand Prix om snaue to uker. Og forventningene til Linda Michelle er satt.

- Det må gå MINST like bra som i fjor, ler Linda Michelle.

- Bikini fitness ble jeg interessert i slutten av sommeren 2012. Har jobbet med bikini fitness formen siden da, sier Linda Michelle.

Strengt kostholdsregime

Dietten til Linda Michelle består hovedsaklig av havregryn, kylling, ris, biff/karbonadedeig, grønnsaker, eggehviter, riskaker og proteinpulver.
- Jeg starter dagen med havregrøt med litt bær, kanel og en proteinshake. Senere består måltidene av kylling med grønnsaker, kylling og ris med grønnsaker, biff/karbonadedeig med ris og grønnsaker, eggehviter og grønnsaker. Etter trening er det riskaker og proteinshake.

Hun streifer ikke over hvor mange kalorier dette er. Det er en annen som har kontrollen på matinntaket til Linda Michelle.

- Jeg har aldri brydd meg om å telle kaloriene, akkurat det er det coachen min Tommi Thorvildsen som har kontroll på. Utrolig deilig, sier en fornøyd Linda Michelle.

Linda Michelle bruker en god del kosttilskudd. Listen er lang og hun ramser opp ulike kosttilskudd for ulike behov.

- Proteinpulver, en rask proteinkilde - supert - spesielt etter trening. Under trening bruker jeg Kreatin - det øker styrke og prestasjon, BCAA og L-glutamine for beskyttelse av musklene, muskelbygging, og energi. Udos's choice som forsyner kroppen med de essensielle fettsyrene omega 3, 6 og 9. Før jeg legger meg tar jeg ZMA, får blant annet dypere søvn som er viktig for restitusjon. Jeg har flere favoritter med gode smaker fått av sponsoren min Flexpower, forklarer Linda Michelle.

Hvor lenge har du vært på diett da?
- Begynte dietten til Tommi i starten av januar. Men jeg har vært flink i forkant av diettstart også, smiler Linda Michelle.

Men Linda Michelle sliter ikke og synes diettmaten er veldig god og smakfull. Frokosten er visst favoritten foreløpig.

- Jeg gleder meg ALLTID til frokost! Havregrøten med bær og kanel! Nå om dagen har jeg fått dilla på å lage "grøt" av proteinshaken min. Blander den ut med bare litt vann og spiser den med skje. Det er kjempedigg, utbryter Linda Michelle og fortsetter: - Man blir kreativ med det lille man har når man begynner å bli desperat på dietten. Den lille skjeen med peanøttsmør som jeg får ha til biffen min er også helt klart et pluss på dietten, smiler Linda Michelle.

Når man har vært lenge på diett begynner man etter hvert å lengte etter andre matretter som boller, brød, kaker og listen er kanskje lang for enkelte. For Linda Michelle er ikke saken annerledes.

- En ordentlig saftig burger kanskje?! Etter Oslo Grand Prix i fjor bestilte jeg meg den største burgeren på Fridays og spiste faktisk opp ALT + dessert! Jeg er veldig glad i mat og synes det er utrolig koselig å dra ut med venner å spise god mat, lage god mat hjemme, bake osv. Og så er jeg veldig glad i snop! Blir nok ikke vanskelig å finne på noe godt å spise, ler Linda Michelle.

 

Hvordan er det å kombinere fitness med dagliglivet og familielivet?
- Det går veldig fint! Diett og trening går faktisk lettere i år enn i fjor. Jeg er veldig flink til å ha rutiner på ting som å gjøre all maten klar på forhånd om jeg vet jeg får travle dager fremover, planlegger treningsøktene flere dager fremover. Jeg har faktisk en liten notatbok hvor jeg skriver ned hva jeg skal trene når. Jeg er litt surrete, ler Linda Michelle. - Og så har jeg venner og familie som stiller opp og støtter meg, noe som er til stor hjelp, fortsetter hun.

Av forbilder ser Linda Michelle veldig opptil mammaen sin og forteller at hun er superwoman. I fitnessverden er det physique modell Andreia Brazie.

- Hun ser helt fantastisk ut, sier Linda Michelle.

Treningsplitten til Linda Michelle

Hun liker å ha fokus på de store muskelgruppene og så legge til armer, legger, mage mot slutten av økten. Hun bruker mini bands hjemme, og gjør hip thrust, knebøy, kick back og litt andre øvelser når hun har tid og energi. Mage trener hun også veldig ofte.

En treningsuke for Linda Michelle kan se slik ut:
Man: skuldre, biceps
Tirs: bryst, triceps
Ons: forside ben, + hams, legger
Tors: rygg, bakside skuldre, biceps
Fre: fri
Lør: bakside ben, legger
Søn: skuldre, triceps

- Jeg liker å trene tungt! Da føler jeg at jeg har gjennomført en god økt. Trener som regel med kompiser, og de kjører meg hardt, ler Linda Michelle.

- Men jeg varierer litt fra økt til økt. Kjenner litt på formen også, er jeg opplagt legger jeg på vekter og kjører færre reps, er jeg sliten kjører jeg heller helt ut med lettere vekter og mange reps. Det er en kombinasjon som fungerer bra for meg. Jeg ser an fra øvelse til øvelse hvor mange sett jeg vil ha, men har alltid minst 3 sett. Kjenner jeg at jeg kan øke etter 3. settet så gjøre jeg det, og som regel så liker jeg å ha 2-3 sett med det tyngste jeg klarer, forklarer Linda Michelle.

Hva med kardio da?
- Jeg går 30 min. før frokost og 30 min. etter trening/kveld 6 dager i uken, sier Linda Michelle.

Linda Michelle har alltid vært en aktiv jente fra barndommen av. Hun elsker å være aktiv ute i naturen - lange sykkelturer, badeturer, gåturer i skog og fjell osv. Hun har også drevet med dans (hip hop) i flere år, på dansestudio og i dansegrupper. Linda Michelle meldte seg inn i et treningssenter for første gang i 2010 og forelsket seg helt!

Poseringstrening og favoritt muskelgruppe

Det er ikke mange som øver på posering overalt du kan tenke deg, men det gjør Linda Michelle. Gjør du noe ofte blir du også god på det til slutt.

- Jeg øver hele tiden - overalt! I speilet på jobb, hjemme, i prøverom i butikker, på trening, hos venner... ikke i bikini så klar, ler Linda Michelle. - Det gjør jeg på gymmet med Tommi når jeg føler jeg trenger det eller hjemme i stua, sier Linda.

Har du noen favorittmuskelgruppe du liker å trene?
- Rygg liker jeg å trene. Det er faktisk ingen ryggøvelse jeg syns er kjedelig. Ryggøvelsene er faktisk der jeg har kunnet øke raskest med vekter, jeg kan øke litt og litt nesten fra gang til gang, og det er gøy! Jeg føler jeg får ordentlig god kontakt i de ulike øvelsene. Liker også godt å trene skuldre! Jeg har hatt rask fremgang både på rygg og skuldre siste tiden, og det motiverer veldig, sier en blid Linda Michelle.

- Men det er magen jeg er mest fornøyd med, konstaterer Linda Mihcelle.



Hva er det som egentlig motiverer deg?
- Resultatene! Når man ser tydelig fremgang og merker at alt slitet pays off! Man blir avhengig rett og slett. Har jeg en dårlig dag klistrer jeg (som regel) på et smil og kommer meg på trening! Jeg er veldig sta og målrettet, og det får jeg utrolig mye skryt av fra venner og familie. Det også er kjempemotiverende! Siste ukene når konkurransene nærmer seg begynner andre folk rundt meg å se at formen kommer også, spesielt på treningen. Da også får jeg skryt og positive kommentarer som virkelig gir meg det lille ekstra for å stå på, forklarer Linda Michelle.

Veien videre

Linda Michelle vil holde seg i god form. Hun liker livsstilen, miljøet, og trening er en stor del av hverdagen hennes. Hun har foreløpig ingen konkrete planer innen fitness.

Linda trener på to forskjellige steder. Det er Condis Lørenskog og 24Fitness Karl Johan. Der er to helt forskjellige miljøer. For de som ikke kjenner til 24Fitness så er dette et gym mer rettet for fitness og kroppsbygging.

- Condis er et stort treningssenter med utrolig mange medlemmer. Siden jeg har trent der lenge og er der omtrent hver dag så har jeg blitt kjente med de ansatte og mange andre som trener der, og trives derfor veldig godt! Noe som skiller condis fra 24Fitness er at Condis har singlettforbud. Da blir hele "utseende" på gymmet noe helt annet. 24fitness blir mer et "hardcore" gym, der kan man trene som man vil og brøle det man orker under settene. Yeah buddy, utbyrer Linda Michelle og ler.

- På 24fitness er det et mer fitnessmiljø i og med at det er mange atleter som trener der. Spesielt under konkurranseoppgjøring er det utrolig deilig å være en del av gjengen der med andre som også skal stille med tanke på støtte og veiledning, forklarer Linda.



Noen du vil takke til slutt?
- Alle som gjør hverdagen lettere for meg og som har troa på meg! Mamma og pappa for støtte hjemme, Tommi Thorvildsen for fantastisk coaching og oppfølging, Flexpower for sponsing av kosttilskudd og klær, Aromasol for soltimer og fantastiske solprodukter fra Designer Skin, TLsalongene avd Lørenskog (Emma Hellström) for nydelige negler, og resten av familien og venner som stiller opp og motiverer meg hver dag! Dere er BEST, avslutter Linda Michelle med et stort smil!


Nå står sporten foran et ytterligere fall på grunn av eksklusive eneretts avtaler og medier som blir stengt ute.
Michelle Dale Claussen har tatt to 2. plasser i år. Se supertøff treningsvideo av henne!

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Norges sprekeste sykepleier

Intervju06.04.201884

Denne spreke sykepleieren tok førsteplass i Bikinifitness. Cecilie Holm er i toppform!

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!