Men`s Physique: Mikael E. Johansson

Diverse09.04.2014Joachim Pedersen69

Mikael E. Johansson pryder coveret.

På coveret: Mikael E. Johansson
Foto: Jon Klasbu
Redaktør: Rita Immerstein
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "OL-bruset la seg atter en gang etter at et av tidenes dyreste OL endelig er gjennomført. Det er noen helt fantastiske prestasjoner som oppnås under OL og Norge plasserte seg i toppsjiktet i medaljejakten og innkasserte en god slump med medaljer. Vi er som nasjon rett og slett gode når det gjelder. Dette har selvsagt en sammenheng med både økonomi, vinnerkultur og evnen til å satse på talenter i sportsgrener som er pengekrevende. Allikevel; enkeltprestasjonene er helt utrolige."

Kjøp abonnement her! Kr 199,- for 5 utgaver!

Er du abonnent på Norges eneste fitnessmagasin?

Denne utgave er også å få kjøpt hos Narvesen nå!Innhold Nr29 - 02/2014

25. Rygg- og nakkeproblematikk
Forskning viser sterk evidens for at trening og øvelser kan være forebyggende for ryggsmerter. Det er ingen type trening som har vist seg overlegen for annen type trening i forbindelse med forebyggelse av ryggsmerter. Studier har viser at spesifikke core-øvelser ikke er mer effektive enn annen trening i forebyggelse av korsryggsmerter. (Bigos et al, 2009)

32. Ditt livs form
Som barn har vi alle drømmemål og med en iboende tro om at vi kommer til å nå dem. Det å drømme, sette seg mål og jobbe systematisk for og nå dem er sannsynligvis den viktigste motivasjonsstrategien vi har. Drømmemål alene er ingen garanti for fremtidige prestasjoner, men kanaliseres drømmene via ulike delmål som gir deg mestringsopplevelser så er målsettingene effektive fordi de skaper engasjement, forpliktelse, energi og lyst til å gjøre mer(Riise m.fl., 2013).

38. Mikael E. Johansson
Han debuterte i 2011 i Stavanger Open i Classic Bodybuilding, men byttet til Men`s Physique fordi fysikken hans passet bedre til denne kategorien. Dessuten har han et mål han er på jakt etter å oppnå og det er proffkortet i Mens Physique. Med tonnevis av trening og en fysikk i stadig forbedring sikter han mot toppen og retter livet sitt inn deretter. Bli bedre kjent med Physique-kometen Mikael E. Johansson!58. Ulike dietter
Vi er alle opptatt av at maten skal smake godt, være næringsrik, enkel og grei å lage. I vårt moderne og rike samfunn er mat et gode vi har lett tilgjengelig til enhver tid. Du og jeg blir lett ofre for ubevisste holdninger i forhold til eget kosthold. Det er bare å plukke fritt av hyllene som bugner av et ekstremt stort utvalg og vi ender ikke alltid ut med de beste valgene. 64. Vi testet serien 14 till TINE
Tine lanserte 17. februar serien 14. Den består av en rekke mellommåltider med havregrøt, cottage cheese og gresk yoghurt. I følge Tines hjemmeside er disse mellommåltidene sunne og mettende. Tanken bak navnet 14 er «spis kl. 14 – så holder du deg i balanse».

68. Bjørn Andre Solvang
Han er tømrer på dagtid og løfter stokker på treninga om kvelden. Denne sterke strongmanutøveren har et sterkt år bak seg på tross av at motivasjonen i 2013 var lav; han hadde ikke engang tenkt å delta på NSM. Heldigvis byttet han mening og nå kan han se tilbake på et svært begivenhetsrikt år med mange konkurranser, gode resultater og en fornyet sult på å prestere enda bedre i 2014!84. Suzanne Svanevik
Spreke Suzanne på 18 år er fra Bergen og den 52 kilo lette energibunten har ingen merittliste, men hun er definitivt en YouTube-hit og en motivasjonskilde for andre mennesker. Det er ikke uten grunn for hun presterer svært godt med treningen som hun stort sett utfører på Vektertorget i Bergen sentrum. Hun deler gjerne resultatene sine og er mer enn gjerne en inspirasjon for andre!

Andre artikler:
- 10 minutter med ...
- Proteinfabrikken - et norsk eventyr, Del3
- 3 øvelser for sprettrumpe

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Forskning
- Utgavens atlet
- Tegnestripe
- Diddls hjørnekrok
- Produkter i fokus
- Tilbakeblikk
- Fra forumet

 

Kjøp abonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun 199,- for 5 nummer!

 

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hva skal Mikael E. Johansson i sommer? Vi tok en prat med ham.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018391

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.
Joachim Olsen Halvorsen bestemte seg for å konkurrere for 4-5 år siden. Nå er drømmen blitt virkelighet!

Fitnessparet er klare for show

Intervju21.03.2018270

Hun ville stille for flere år siden og mannen har slengt seg på.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018391

Sliter du med motivasjon? Se hva disse menneskene har fått til!
Det er viktig å trene kjernemuskulaturen. Se hvordan her!

5 feil ved bruk av foamroller

Trening24.05.20188

Dette er 5 feil du ikke må gjøre når du bruker foamroller.

Oppsteg på benk - step ups

Trening23.05.2018120

Tren beina dine med oppsteg på benk - step ups.

5 proteinrike smoothies

Kosthold22.05.2018426

La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.