Romario ville se ut som the Incredible Hulk

Fitness05.05.2015Joachim Marhaug266

Det kostet ham nesten armen og livet.

Romario Dos Santos Alves på 25 år fra Brasil har injisert musklene sine med synthol for å etterligne hans idol som er the Incredible Hulk. Den tidligere livvakten skremmer nå barn med sine superstore muskler og står overfor en katalog av alvorlige helseproblemer.

- Jeg vil at andre skal se farene, jeg kunne ha dødd bare fordi jeg ønsket større muskler. Det er bare ikke verdt det, sier Romario.

Han så noen virkelig store gutter i gymsalen med store armer og han begynte å bli venner med dem. De introduserte ham for Synthol og musklene hans ble store - og han mistet kontrollen. Han ville bare har mer og mer.

Romario begynte å finne stadig flere farlige måter å injisere seg med oljen. Musklene hans begynte å stivne, og han kunne ikke engang injisere armene sine - de var harde som stein.

- Jeg bestemte meg for det eneste jeg kunne gjøre var å kjøpe spesialiserte nåler til å injisere. Den slags nåler som brukes på okser - det er ingen sterkere nåler enn disse. Jeg vet det virker dumt, men jeg måtte få inn syntholen, forklarer han.

Han har selv lurt kone Marisangela Marinho å injisere ham med olje på steder som han ikke kunne nå. Romarios biceps er på hele 63,5 cm. Det er blandete følelser på hvordan folk ser på ham. Noen blir redd og kaller han et monster, mens andre synes det er fascinerende og ønsker å bli avbildet med ham.

Syntholbruket hans gikk så langt at han nesten måtte amputere begge armene. Romario ble deprimert og prøvde å ta sitt eget liv. Til tross for dette fikk han ny kontrabeskjed fra leget om at de kunne redde armene hans selv om musklene hans var stivnet til som stein. Nå har ikke Romario tatt noe på 2 år og hans drøm er å bli profesjonell bodybuilder.

Vel, han må i allfall bygge ordentlige muskler hvis han skal nå sin drøm...

 

Kilde:
Barcroft TV:
http://www.barcroft.tv/bodybuilding-enthusiast-romario-dos-santos-alves


Syntholmannens armer sprakk

Diverse16.12.201751

Den russiske Kirill Tereshin sine armer sprakk.
Den 21 år gamle russeren har sprøytet armene sine fulle av synthol.
Ville få større brystkasse og endte opp med damepupper.

Kommer snart...

01.01.19700

Syntholmannens armer sprakk

Diverse16.12.201751

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!