Maureen - en eksotisk skjønnhet

Intervju08.04.2016Joachim Pedersen310

Maureen Blanquisco kommer fra den tropiske øya Filippinene.

Maureen Blanquisco tok Bikinifitness med storm da hun tok 1. plass og overall i Norway Open og NM i fjor.

Navn: Maureen Blanquisco
Bosted: Stavanger
Alder: 23 år
Høyde: 155 cm
Vekt: off season 56 av sesong 50
Sivilstatus: Forlovet
Sponsor: Trecnutrition & Nebbia
Klubb: Citygym 24_7
Meritter:
Norway Open 2015 1. plass senior debutant bikinifitness, 1. plass senior, overall winner.
NM2015 -160cm senior bikinifitness 1. plass
Loaded Cup 2016 junior 1 plass og overall. Senior bikinifitness 1. plas og overall

Maureen er født og oppvokst fra den tropiske øya Filippinene. Hun elsker å konkurrere og hun har deltatt i konkurranser i skolen som svømmelaget i 5 år. I Stavanger har hun også konkurrert i cheerleading. Andre sporter hun har vært innom er judo og volleyball. Hun har alltid vært veldig aktiv.

Fra fiasko til suksess i Loaded Cup

Maureen ble forsinket og gjorde alt som sminke, fargelegging og opp-pumping av muskulatur i all hast på bare noen få minutter før hun måtte ut på scenen.

- Jeg var egentlig veldig sent ute. Jeg kom dit mens senior eliminasjon stod på scenen og jeg skulle ut om noen få minutter. Jentene begynte å pumpe opp og jeg hadde fortsatt ikke sminket meg og hadde håret i ruller og ingen brunfarge. Jeg sverger at da min forlovende fortalte meg at det var nå eller aldri var jeg nesten i ferd med å gråte, men etter det vet jeg ikke helt hvordan alt gikk til. Jeg fikk sminket meg, ordnet håret og lagt på farge på maks 6 minutter! Hvis jeg ikke kom meg utpå til eliminering ville jeg ikke fått min 1. plass eller overall. Så det var surrelastisk for meg å få denne prisen. Jeg hadde ikke forvente noe som helst siden alt ble gjort i et hastverk og fikk ikke engang pumpet opp. Ettersom starten var slik så smakte seieren mye bedre fordi jeg ikke egentlig ikke forventet noe, smiler Maureen.

Oppkjøringen

- Oppkjøringen var faktisk denne gangen mye lettere fordi første gangen måtte jeg gå gjennom en bulking prosess som ble holdt i 2 år forså deffe meg ned, men nå var jeg i bra form og måtte bare komme i konkurranseform. Jeg startet min diett i midten av januar, og denne gangen hadde jeg ikke så høyt temperament heller, ler Maureen.

- Hvis jeg vinner i Oslo Grand Prix vil jeg gjerne prøve EM! Det er selvsagt en opplevelse for livet og man bygger opp kompetanse og sceneerfaring. Jeg ser også frem til NM2016.

Følger ikke et fast opplegg

Hun har et uforutsigbart treningsregime. Hun velger de øvelsene hun har lyst til der og da.

- Jeg planlegger ikke treningene mine, men jeg har selvsagt fått en plan fra coachen min men jeg pleier å gjøre andre øvelser og bytte på. Det er bedre når man overrasker kroppen sin. Jeg hater egentlig når det kommer til kardio. Jeg følger etter på hvordan kroppen er når det gjelder kardio. Noen ganger kan jeg ta det to ganger om dagen, fem ganger per uke eller bare 3 ganger i uken.. Det kommer helt an på hvordan formen er, sier hun.

Poseringenstrening gjør hun ca tre ganger i uken og hver dag når det er bare 1 uke igjen til konkurranse. Hun trener ikke posering hver dag fordi hun ikke ønsker gå lei. På samme måte som i treningen - hun må gjøre noe annerledes og ikke henge seg opp i en fast rutine. Jeg liker å føle meg begeistret over T-twalk (eller I-walk på noen konkurranser).

- Jeg elsker trening, men jeg hvis jeg måtte velge en favorittmuskel å trene måtte det blitt rumpe. Fordi jeg får meste kontakt med setemuskulaturen enn noe annet, sier Maureen.

Maureen spiser grunnleggende basisvarer som ris, kylling, brokkoli, torsk og søtpotet.


Maureen er definitivt i bra form til Oslo Grand Prix.

- Jeg er ikke sponset av Nordic Power, men jeg vil definitivt anbefale deres kasein protein. Smaken er som himmelen! og AAKG preworkout av Trecnutrion. Jeg elsker det! Smak og energi. Og CLA som er min favoritt av dem alle. Den hjalp meg mye med å bli strammere, sier Maureen.

Maureen blir supermotivert av sin forlovende.

- Jeg bare virkelig ønsker å imponere ham på samme måte som da vi datet. Jeg ønsker å leve en sunn livsstil hele året, og trening er som en terapi for meg som roer meg ned, avslutter hun.


 

Maureen er med i dagens utgave av Treningsforum magasinet. Les et større intervju med henne og se alle de flotte bildene. Du kan kjøpe det på Narvesen eller bestille ditt abonnement på www.treningsforum.no/abonnement

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018391

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Norges sprekeste sykepleier

Intervju06.04.201890

Denne spreke sykepleieren tok førsteplass i Bikinifitness. Cecilie Holm er i toppform!
Linda Nyjordet på 23 år deltok i sin første konkurranse og fikk 3. plass.
Til helgen gjør Helene Andersen (25) seg klar for Oslo Grand Prix.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018391

Norges sprekeste sykepleier

Intervju06.04.201890

Hva betyr begrepet VO2-maks?

Trening20.06.20180

Dette ordet har du sikkert hørt før, men hva betyr VO2-maks og hvorfor er det viktig å ha høy VO2-maks?
Har du vonde skuldre? Prøv denne øvelsen.

Speltlompe - en «allround» matvare

Kosthold18.06.2018286

Se hvorfor vi anbefaler speltlompe som ukens matvare.
184 kg og 11 reps i Hip-thrust.
De forvandlet ølmagene sine til en sixpack.