Tvillinger deltar i fitness

Fitness21.05.2016Joachim Marhaug246

Tvillingene Jenny og Lucy (29) vil være det første tvillingparet som konkurrerer sammen.

Disse identiske tvillingene Jenny og Lucy (29) skal konkurrere mot hverandre i sin første fitnesskonkurranse. Det blir kanskje en hard nøtt for dommerne å skille de to?

Tvillingen er fra England og skal konkurrere på National Amateur Bodybuilders Association på North West Area Show. De vil være det første tvillingparet som konkurrerer sammen. Jenny som er personlig trener har konkurrert tidligere med NABBA og har hatt stor glede av å trene med søsteren Lucy og hjelpe henne med sin debutering.

Kjører en strikt rutine

Før konkurransen som avholdes 21. mai har de hatt en oppkjøring med et tradisjonell program innen stryketrening. De fokuserer på to muskelgrupper per økt. Kardioen består av intervaller med 30 sekunders på og av. Disse flotte atletiske tvillingene spiser mengder av hvit fisk, asparges, proteinshake, havre og de er storforbrukere av varm te som drikkes opptil syv ganger om dagen.

 

Aktive jenter

Jenny og Lucy er født i Newcastle og er begge to meget konkurransedyktige. De har sammen gått på St. John Fisher Catholic College og oppdaget sitt atletiske potensial i skolens idrett som langrenn, volleyball og mye mer.

Tvillingene begynte med fitness etter at deres venner i fitnessmiljøet foreslo ideen til dem. De synes jentene er utrolig sterke og har en flott muskulatur.

 

Gleder seg til konkurranse

Jenny og Lucy ønsker hverandre godt i konkurransen og er klare for å innta scenen på NABBA. De gleder seg til å freshe seg opp backstage og være på scenen sammen. De har alltid hatt hverandre gjennom hele livet og håper dermed det beste for hverandre. Som tvillinger er det alltid rom for konkurranse, men disse jentene velger å være støttende i stedet.

 


Nå står sporten foran et ytterligere fall på grunn av eksklusive eneretts avtaler og medier som blir stengt ute.
Mattie Rogers, Brooke Ence, Dana Linn Bailey og Maddy Forberg går konkurrerer i en posedown sammen.
Hun elsker junkfood og dette er en fast del av kostholdet samtidig som hun er i superform!
Denne 72 år gamle mannen fra England driver eget gym og er i superform.
Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!