Fra svak og skrøpelig til muskelgudinne

Intervju24.09.2016Joachim Pedersen850

Abby Pollock (22) har gjort litt av en forvandling.

Abby Pollock var svak og skrøpelig og levde på bare 900 kcal om dagen. Nå er hun en muskelgudinne. Det er fantastisk å se disse suksesshistoriene av mennesker som har forvandlet livet sitt totalt. Enten om det er ned i vekt eller som i dette tilfellet opp i vekt. Sistnevnte er mer av den sjeldne.

Og en av dem er Abby. Hun startet i den andre enden, svak og skrøpelig og måtte legge på seg. På 5 år gikk hun fra en sjenert og skrøpelig jente til en prisvinnende fitnesstjerne.

Forandret livsstil

Abby vokste opp med å gå på skøyter og da hun stoppet med dette var det fitness som tok tak i henne. Hun forandret livsstil og begynte med en diett og startet med å trene. Med riktig mat og mye trening fikk hun en figur med kurver.

 

Hun var hennes egen inspirasjon og nå har hun lykkes med å inspirere mange andre om betydningen av en sunn livsstil og sunn mat hvor hun deler alt på sosiale medier.

Kostholdet

Abby spiser mye fisk, grønnsaker og komplekse karbohydrater. Abby gir seg selv det hun ønsker seg noen ganger, men ønsker at folk skal vite at gjennomføringen av kostholdet ditt er det som virkelig hjelper deg å nå dine mål.

Abby elsker trappeløp, men hun får mesteparten av kardioen sin med mindre intervaller sammen med styrketreningen hvor hun også legger til i supersett i treningsmetoden. 

 

Hennes historie er unik og det viser at med hardt arbeid og engasjement er alt mulig! Hun har drøssevis av følgere på sosiale medier. Som de fleste av oss frykter også Abby svikt og hun er kritisk til seg selv. Hun har imidlertid en positiv tankegang, er dedikert og prøver å understreke viktigheten av selvkontroll og ønsker folk til å bli med på hennes reise med henne.

Abbys råd til alle der ute er først og fremst og sette egne mål og deretter angripe dem. Svært få har et team bak seg med trenere, ernæringsfysiologer m.m. så innhent en del av kompetansen selv. Les på nettet, spør erfarende folk og les bøker.

Fitness har gjort henne sterk og selvsikker og hun stiller ikke lenger spørsmålstegn om hun kan oppnå sine mål, hun bare angriper dem med alt hun har før hun erobrer dem.

Sjekk ut Abby på Instagram.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

21-åringen slet lenge med bulimi som hadde tatt total kontroll over livet hennes.
Han var avhengig av fastfood og veide 181 kg.
Dette paret inngikk et nyttårsforsett som forvandlet livene deres.

Fra spinkel til veltrent på 4 år

Intervju15.03.2018491

Said Nomen la på seg 31 kg over en 4 års periode. Han gikk fra tynn til en veltrent kar.
21-åringen slet lenge med bulimi som hadde tatt total kontroll over livet hennes.

Kakene som bygger muskler

Kosthold20.04.20181899

Kaker er ikke lengre ensbetydende med masse sukker.

Sunn middag på under 15 minutter

Kosthold19.04.201849

5 raske hverdagsmiddager.
Hva hun forandret i kostholdet er ganske så enkelt.

7 øvelser for muskuløse triceps

Trening17.04.201835

Vil du har større armer? Dette er 7 supre øvelser.