Fra svak og skrøpelig til muskelgudinne

Intervju24.09.2016Joachim Pedersen850

Abby Pollock (22) har gjort litt av en forvandling.

Abby Pollock var svak og skrøpelig og levde på bare 900 kcal om dagen. Nå er hun en muskelgudinne. Det er fantastisk å se disse suksesshistoriene av mennesker som har forvandlet livet sitt totalt. Enten om det er ned i vekt eller som i dette tilfellet opp i vekt. Sistnevnte er mer av den sjeldne.

Og en av dem er Abby. Hun startet i den andre enden, svak og skrøpelig og måtte legge på seg. På 5 år gikk hun fra en sjenert og skrøpelig jente til en prisvinnende fitnesstjerne.

Forandret livsstil

Abby vokste opp med å gå på skøyter og da hun stoppet med dette var det fitness som tok tak i henne. Hun forandret livsstil og begynte med en diett og startet med å trene. Med riktig mat og mye trening fikk hun en figur med kurver.

 

Hun var hennes egen inspirasjon og nå har hun lykkes med å inspirere mange andre om betydningen av en sunn livsstil og sunn mat hvor hun deler alt på sosiale medier.

Kostholdet

Abby spiser mye fisk, grønnsaker og komplekse karbohydrater. Abby gir seg selv det hun ønsker seg noen ganger, men ønsker at folk skal vite at gjennomføringen av kostholdet ditt er det som virkelig hjelper deg å nå dine mål.

Abby elsker trappeløp, men hun får mesteparten av kardioen sin med mindre intervaller sammen med styrketreningen hvor hun også legger til i supersett i treningsmetoden. 

 

Hennes historie er unik og det viser at med hardt arbeid og engasjement er alt mulig! Hun har drøssevis av følgere på sosiale medier. Som de fleste av oss frykter også Abby svikt og hun er kritisk til seg selv. Hun har imidlertid en positiv tankegang, er dedikert og prøver å understreke viktigheten av selvkontroll og ønsker folk til å bli med på hennes reise med henne.

Abbys råd til alle der ute er først og fremst og sette egne mål og deretter angripe dem. Svært få har et team bak seg med trenere, ernæringsfysiologer m.m. så innhent en del av kompetansen selv. Les på nettet, spør erfarende folk og les bøker.

Fitness har gjort henne sterk og selvsikker og hun stiller ikke lenger spørsmålstegn om hun kan oppnå sine mål, hun bare angriper dem med alt hun har før hun erobrer dem.

Sjekk ut Abby på Instagram.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Christian Bale er klar for sin nye rolle av Konstantin Dynka.
Bare 15 år gammel veide hun 32 kg. Instagram med ble redningen!

Se forvandlingen til 13 personer

Diverse17.12.201728

De har alle en ting til felles og det er viljestyrke og disiplin.

1 år uten alkohol gjør mye

Diverse09.12.2017324

Se også 12 andre som har gjort en kjempejobb.

Se forvandlingen til 13 personer

Diverse17.12.201728

Legene gav ham 1% sjanse til at han kunne gå igjen etter en motorsykkelulykke.
Den Aserbajdsjansk fødte fitnessmodellen har over 1,5 millioner følgere.
Skru opp lyden og hør på knekkelydene når kiropraktoren behandler bodybuildere.
Hvis du ikke tar knebøy til "ass to the grass" får du 7 grunner til hvorfor du bør starte med dybe knebøy nå.

Strongman & Powerlifting Fails

Diverse17.01.20186

Når man løfter tungt går det noen ganger galt.