9 livsutfordringer bare en kroppsbygger vil forstå

Diverse05.11.2016Joachim Marhaug122

Dette er noe en kroppsbygger må streve med i hverdagen.

Dette er noen problemer bare mennesker som trener dedikert kan forholde seg til. Vier du store deler av livet ditt til trening vil du nok kjenne deg igjen i mange av disse punktene nedenfor.


1. Passer ikke i normale klær

En av de beste følelsene til en kroppsbygger er å se musklene buler gjennom klærne. Denne lykke blir til anger når klærne begynner å bli for liten. Vi snakker ikke om år gamle klær her.Hvis du er en seriøs med trening kan det ta deg et par år for å få nok størrelse slik at du blir for stor for ditt eget beste og garderoben må skiftes ut. Hvis du vet at du skal offseason og bygge en del masse bør du sørge for at du kjøper klær en størrelse større eller klær som ikke er for dyrt. 

2. Foodprepping og matbokser

Du vil bli glad for å vite at du er ikke den eneste som irriterer seg om sine måltider når noen planlegger en utflukt eller en tur. Hvis #MealPrepSunday er din mest brukte hashtag på Instagram, så ja, da har du avhengig av å forberede måltidene. Problemet stopper ikke her, alle disse måltidene trenger et sted for lagring. Så farvel lille kjøleskap. Og vi bør vel nevne Six Pack måltidbaggen som må drasses med deg overalt?

3. Planlegge treningsøktene

Å skippe en treningsøkt er den største synden en kroppsbygger kan begå. Du vet at livet ditt har endret seg - til det bedre - for alltid når du planlegger treningsøktene dine på forhånd. Du fortjener elitestatus når du planlegger turer og bestiller hotell i nærheten av et treningssenter eller om hotellet har et treningsrom. Skipper du en treningsøkt kan dette føre til at du blir lat og trøtt hele dagen. Det er greit hvis du finner deg selv forvirret om å trene ben på en mandag (internasjonal brystdag) eller en lørdag, det er bare en annen del av å være en hardcore kroppsbygger.

4. Tisser hele tiden

Et par liter vann om dagen har sine effekter. Det er enda verre hvis du har en liten blære. Ditt reisefølge vil hate at du skal ha en tissepause hver halvtime/time. Du vet hva vi snakker om hvis du ser en hel film uten å ta en eneste tissepause - det er en drøm. Å drikke et par liter vann i løpet av dagen er ikke en lett oppgave å begynne med. Du vet hvordan du ser noen som drikker mye vann hver dag? De vil fortelle deg at de gjør det eller du kan se de bære rundt på sin Jug Bottle som et symbol på stolthet.

5. Proteinfis

Alle av oss elsker protein, men det har noen ganske uvelkomne bivirkninger. Proteinfis er en av dem. Så ikke engang tenk på å slepp ut en på et offentlig sted. De er verre enn du tror de er. Tror du oss ikke? Gå inn i et toalett på et treningsstudio eller backstage på en fitnesskonkurranse.

6. Å klø seg på ryggen

Dette er en av de største problemene en kroppsbygger står overfor. Huden bak skuldrene er et fremmed territorium. Vi ønsker ikke å høre "du bør jobbe med fleksibiliteten" og alt det der. Den eneste måten du kan såpe ryggen eller klø deg er å spørre noen andre til å gjøre det for deg. Aksepter det. Glem å bevege armene rundt etter en brutal bicepsøkt. Det eneste som fungerer er å finne seg et hjørne på en vegg og stå der som en bjørn og gnukke litt opp og ned. Fordi det kommer ikke til å skje med bicepsene på denne størrelsen.

7. Få pump av å gjøre normale ting

Har du fått pump i underarmene mens du har tatt oppvasken? Pumpen vi snakker om her en sinnsyk melkesyrepump. Denne pumpen kan være så intens at å bære dagligvarer fra bilen til kjøkkenet kan føle seg som du tar 100 reps i en øvelse.Hvis du elsker å få pump vil du digge øyeblikk som dette. Det er også en veldig praktisk måte å vise frem musklene dine til venner.

8. Å alltid være sulten

En stor kropp trenger mye mat for å fungere skikkelig. Du må spise seks til åtte måltider om dagen for å opprettholde muskelmasse. Det betyr at du må spise ofte. Og uansett hvor mye du spiser vil du bli sulten på et senere tidspunkt. Et annet vesentlig problem er at du ikke kan spise alt som er tilgjengelig for deg - som igjen fører oss tilbake til punkt 2. Du må spise riktig mat for å opprettholde muskelmasse og bygge mer. Dagligdrømmer om sin favorittmat i løpet av dagen er et vanlig problem blant kroppsbyggere på diett.

9. Kaloritelling

Hvis du har en venn utenfor treningsstudioet er sjansen stor for at du har blitt latterliggjort om å telle kalorier. Du jobber hardt for å få den kroppen du fortjener og det siste du ønsker å håndtere er folk som forteller og skjemmer deg på kaloritelling og makro sporing. Det er vanskelig nok å spise det som er rett sammen med riktig mengde og til riktig tid i løpet av dagen. Gjøre denne prosessen enklere for deg selv. Bruk apper som teller kalorier i ulike matvarer. Dette forenkler hverdagen din betydelig.


Gym Fails 2019 - Compilation

Diverse24.09.201910

Se ulike klipp på gymmet hvor det går skikkelig galt.
Se Arnold Schwarzenegger som Howard Kleiner.
Noen ganger går det galt på gymmet. Se video.

Crazy flat håndslag konkurranse

Diverse23.03.201911

Only in Russia.

Gym Fails 2019 - Compilation

Diverse24.09.201910

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!