Maureen har blitt IFBB Pro i Bikinifitness

Fitness07.12.2016Joachim Pedersen240

I helgen fikk Maureen Blanquisco IFBB Pro kortet i Bikinifitness.

Denne helgen konkurrerte Maureen Blanquisco i Olympia Amateur i San Marino. Her fikk hun førsteplass og overall som resulterte i PRO kortet. Videre gikk hun dermed rett i proffklassen og kom på en kjempesterk 4. plass i sin aller første PRO konkurrranse. Vi gratulerer så mye!

- Jeg vil bare takke hver og en av dere som støttet meg. Jeg er fortsatt på skyen og har ikka landa ennå! Det har ikke synket inn at jeg offisielt kan nå si at jeg er Bikini PRO. Og den sykeste delen er at jeg gjorde mitt første PRO show samme helgen og her fikk jeg den førte callouten (første sammenligning) med 15 andre proff utøvere. Jeg plasserte meg til slutt på en 4. plass. Jeg er supertakknemlig og stolt. Det er bare å fortsette å jobbe hardt for noe som virkelig betyr noe for deg, skriver Maureen på Instagram.

Hva følte du når du stod på scenen?
- Det var en sprø følelse og det skjedde veldig fort. Det har virkelig ikke synket inn ennå at jeg fikk proffkortet, men jeg hadde en ganske god følelse før jeg gikk på scenen. Alt føltes riktig.

Hva er planene dine nå?
- Mine planer er nå jobbe på expos for min sponsor og jeg skal se på noen pro-show for å bli inspirert før jeg går på scenen igjen. Jeg har noen tanker om å delta på Ferrigno Legacy, men det er bare en tanke foreløpig. Kanskje jeg konkurrerer før det - man vet aldri. Men akkurat nå blir det en god og mager offseason og nyte livet.

Var konkurransen planlagt?
- Jeg har vært kvalifisert til å konkurrere internasjonalt i 2 år, og jeg har planlagt å konkurrere internasjonalt. Det var dog ikke planlagt å konkurrere på San Marino Olympia. Jeg forberedte meg kun i 6 uker for dette og sammen med coachen min Mari Haukland bestemte vi oss for å gi det et forsøk siden jeg hadde en bra offseason form.

Hvordan var forberedelsene?
- Det var ganske lett ettersom dette aldri var planlagt og jeg bestemte meg for å gjøre det som slags "rusletur i parken" opplegg samtidig som jeg sa at jeg ikke ville stille om jeg var 100% i form.

Hvem vil du takke?
- Jeg ønsker å takke noen av de menneskene som virkelig hjalp meg gjennom denne oppkjøringen og det er trenerne mine Krzysztof Agapow og Mari Haukland som hjalp meg fysisk og mentalt. Mitt andre hjem Citygym24-7 som lar meg trene og praktisere min posering i fred, og mine lagkamerater som ga meg så mye motivasjon og oppmuntring. Og til min delegat Cato Tversland som er absolutt den beste delegaten som hjalp meg på amatør konkurransen og gjennom min pro debut.

 

Videre plasserte også Catharina Wahl seg på flott 4. plass. Lene Fossdal på en 5. plass. Gerda Makunaite på en 6. plass og Lene Alexandra Øien kom ikke til finalen.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Karen Grundetjern debuterte og vant med stil!

NM i Fitness og Kroppsbygging 2017

Fitness15.09.2017313

Se vår sending fra muskelshowet!
Malin Sandvik på bare 18 år gikk av med full pott i Sandefjord Open.
Ida Vanebo debuterte og fikk 1. plass i Sandefjord Open i Bikinifitness +169 cm.

NM i Fitness og Kroppsbygging 2017

Fitness15.09.2017313

Han var avhengig av fastfood og veide 181 kg.
Dette paret inngikk et nyttårsforsett som forvandlet livene deres.

Et varmt bad forbrenner fett

Trening16.03.2018725

Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.

Fra spinkel til veltrent på 4 år

Intervju15.03.2018466

Said Nomen la på seg 31 kg over en 4 års periode. Han gikk fra tynn til en veltrent kar.
Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.