Denne damen veide over 450 kg

Intervju21.01.2017Julie Firing-Schou1

Nå er hun ikke til å kjenne igjen!

Catrina Raiford er ei 40 år gammel dame fra Florida. Hun har hatt en ekstrem forvandling i løpet av de siste 15årene. Årsaken til livsendringen var den store hendelsen i 2002. Grunnet hennes vekt på over 450 kg sa kroppen til slutt stopp, alt startet med alvorlige pusteproblemer og det stod raskt mellom liv og død. 

Hun trengte øyeblikkelig medisinsk hjelp, men hun var ikke i stand til å komme seg ut av huset på egenhånd. Situasjonen var såpass kritisk at hun måtte fraktes til sykehuset, og det raskt. Siden hun ikke var i stand til å bevege seg (tenk selv, denne vekten kan sammenlignes med en liten bil!) endte det med at den ene veggen av huset måtte rives ned. Deretter ble hun fraktet forsiktig ut av huset av en bulldoser og over til noe vi ikke akkurat vil kalle en sykebil.

 

Det var en mindre lastebil som måtte til for å få Catrina til sykehuset. Og vi kan enkelt forstå at en slik opplevelse og ikke minst hendelse setter spor og preger deg!

Som Catrina selv fortalte:
«Det å ha blitt fjernet fra huset mitt på en slik måte er noe av det verste som noen gang har skjedd meg. Men det var også det som reddet meg. Nå er jeg en ny kvinne»

Det var dette som skulle til for at Catrina endret livet sitt. Spesialister satt sammen både en diett og veldig lett trening - som raskt ble en del av hennes daglige rutiner.

Hun klarte selv å miste over hele 130 kg i løpet av de neste 3 årene, dette helt naturlig og uten operasjoner. Kun med streng diett og trening. Siden det har hun virkelig stått på og hun veier pr. dags dato 180 kg - tenk det en vektreduksjon på hele 270kg! Det sies at hun muligens har hatt en gastric bypass operasjon.

Gastric bypass:
Dette er en slankeoperasjon der magesekken minskes. Dette gjør at personen som gjennomfører en slik kirurgisk operasjon blir fortere mett og er mindre sulten. Det tilsier at der er enklere å forholde seg til små og hyppige måltider.

I desember 2016 gikk Catrina for første gang til treningsstudioet og dette ble dokumentert ved at hun filmet seg selv under den 1 time lange økten. Dette gjorde hun for å inspirerer andre og det fortsetter hun med pr dags dato!
Følg henne på Instagram. Her vil du se flere motiverende forvandlinger: @misstrina911

 


Julie Firing-Schou 

Julie sitter med god erfaring og kunnskap innen fitness, livsstilsendring, helse, trening og kosthold. Hun jobber aktivt innen trening som PT og treningsinstruktør i både spinning, bodypump, crossfit og bodybalance.

Det er en fantastisk følelse å bokstavelig talt bli en ny mann, sier han.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Hun veide 160 kg på det meste og fikk så vidt plass i en vanlig personbil. Da tok hun grep!
Denne mannen går ned i vekt etter måneds lang diett på McDonald's.
Hvorfor går noen opp i vekt når de tilsynelatende gjør alt riktig? Se svaret.

Gikk ned 55 kg på 10 måneder

Intervju23.08.201910

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!