Dette paret gikk til sammen ned 135 kg ved å følge disse 3 trinnene

Intervju12.02.2017Joachim Pedersen589

Dette paret bestemte seg for å slanke seg - sammen!

Når Lexi og Danny Reed besøkte en kinesisk restaurant, var det ikke uvanlig for dem å gå tur etter tur til buffébordet og overfylle tallerkenen så mange som 8 ganger. Paret elsket å gå ut å spise og det gikk i fastfood, pizza, chips, godteri og brus

Lexi har vært overvektig i hele sitt liv, men med denne livsstilen ble de begge bare tyngre og tyngre og til slutt innså at de trengte å gjøre noe. På første nyttårsdag 2016 bestemte de seg for å gå ned i vekt. Og siden da har de gjennomgått en dramatisk forvandlig. Danny har gått ned 28 kg og Lexi har gått ned hele 107 kg.

- Jeg bare følte meg lykkeligere. Jeg følte meg stolt av meg selv, sier Lexi.

Paret har siden de begynte å date i 2007 gått ut for å spise og ikke vært aktive. De har bare sittet og sett på TV, mens de har dyttet i seg mat. Lexi har flere ganger forsøkt å gå ned i vekt og har også klart det, men kiloene har alltid kommet tilbake.

Redd for å dø

Før Lexi og Danny inngikk sitt nyttårsforsett i fjor var hun bekymret over at hun kanskje ikke ville leve så lenge sammen med Danny på grunn av at hun var så overvektig. Det ville hun ikke akseptere. Det og at hun ønsket å få barn med Danny var en gylden motivasjon for henne. Paret giftet seg i oktober 2015 og de hadde snakket om å få barn.

- Jeg visste at jeg aldri kunne være en mor på den størrelsen som jeg var, og det var en ting som motiverte meg, sier Lexi.

Etter at deres valg var tatt utfordret en venn av dem til å gå en hel måned uten å drikke alkohol, gå ut å spise eller å ha fast food hjemme. Paret tok utfordringen på strak arm. Nå var de i gang! De meldte seg også inn på et treningssenter. Lexi var fast bestemt på at hun skulle ta 30 minutter med kardio 4 ganger i uken.

- Jeg prøvde å kjøre høy intensitetskardio, men det var jeg ikke i stand til, sier hun. 

Derfor fokuserte hun på å kjøre 30 minutter samlet med kardio. Hun gikk til hun var sliten, og tok så en pause. Deretter startet hun på nytt og gikk til hun trengte en ny pause. Og dette fortsatte hun med til hun hadde gått samlet sett 30 minutter. Det var vanskelig og tungt, men etter hvert som tiden gikk ble hun sprekere og sprekere og treningen gikk lettere. Samtidig som kiloene forsvant.

La om kostholdet

Paret startet også å spise sunnere. Hele kostholdet ble lagt om. Nå var det grønnsaker, magert kjøtt som kylling og fisk på menyen samt sunne karbohydrater. Ikke noe pommes frites lenger.Hver måned har Lexi gått ned ca 9 kg. Hun har ikke truffet et platå ennå fordi hun stadig evaluerer hva hun gjør.

- Når ting har begynt å gå litt trått har jeg økt intensiteten på treningsøktene og justert ned kalorier for og fortsette å gå ned i vekt, sier Lexi.

Nå trener hun i en time 5-6 ganger i uka og gjør en mix av både kardio og styrketrening sammen med Danny. Ettersom de har gått ned så mye i vekt føler de seg både fysisk og følelsesmessig bedre.

Her er parets tre råd

1. Sett opp treningen som et "møte" i kalenderen din.
For noen måneder siden jobbet Lexi 10-timers dager, men hun gikk fortsatt på trening. Hun kom seg på trening fordi hun stadig minner seg selv om at hun må.

- Jeg setter opp trening i kalenderen som et forretningsmøte. Jeg er min egen sjef og jeg kan jo ikke avlyse møtet, sier hun.

2. Bruk vennene/kjæresten din
Da Lexi ikke hadde lyst til å trene oppmuntret Danny henne. Og når Danny ikke ønsket å trene var det Lexi som fikk overtalt Danny til å dra.

- Det er fantastisk fordi vi har hverandre, sier Danny.

3. Finn motivasjonen
Lexi og Dannys ønsket å ha et langt sunt liv sammen og bli sunne forbilder for sine fremtidige barn. Dette holdt dem fokusert og motivert.

- Jeg bare prøvde å minne meg selv hvorfor jeg gjorde dette og på målene mine, sier Lexi.

Lexi føler seg også inspirert av å se på bildene som viser hvor langt hun har kommet. Disse legger hun ut på Instagram.
Kilde:
www.today.com 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Fra anoreksi til fitnessmodell

Intervju22.01.201796

Hun ble så tynn at hun til slutt begynte å miste håret. Nå er hun frisk og superfit!

Denne damen veide over 450 kg

Intervju21.01.201724

Nå er hun ikke til å kjenne igjen!

Fra A til Å på 1,5 år

Trening15.01.2017196

Se forvandlingen.
Sliter du med motivasjonen? Se fremgangen til disse menneskene.

Fra anoreksi til fitnessmodell

Intervju22.01.201796

Denne damen veide over 450 kg

Intervju21.01.201724

Fra A til Å på 1,5 år

Trening15.01.2017196

Om ikke innholdet er perfekt for trening så er i hvert fall flasken kul.

Dette inneholder Nutella

Kosthold25.02.201762

Kanskje du vil tenke deg om igjen når du ser hva Nutella faktisk inneholder.
Er du glad i pasta? Se her!
Få opp styrken i grepet ditt. Dette er øvelsene du bør gjøre!
Les hva proteiner er og hvor mye du trenger.