Gikk ned halve kroppsvekten på 1 år, men sluttresultatet vil imponere deg

Intervju27.03.2017Joachim Pedersen1491

Her ser du Kaitlyn Smith etter litt over 1 år. Vent til du ser hvordan hun ser ut i dag!

Gikk ned halve kroppsvekten på 1 år, men sluttresultatet vil imponere deg

En ung kvinne i Portland feirer et triumferende øyeblikk etter å ha mistet halve sin kroppsvekt på bare 15 måneder. Da Kaitlyn Smith var 20 år gammel veide hun 188 kg. Hun var veldig overvektig hvilket gjorde henne deprimert, trist og lei seg. Hun har opplevd det verste av sosial stigma som har gitt store sår i hjertet hennes. Hun ble mobbet i videregående skole, ble pekt på og ledd av på gaten ... you name it.

Kaitlyn lekte med ideen om gastric bypass operasjon, men etter å møtt en frekk lege hun bestemte seg for å starte sin reise på egenhånd. Hun visste at enhver fysisk endring ville bety fullstendig endring av livet hennes og varig endring ville bare komme gjennom hardt arbeid med svette, tårer og bestemthet. Kanskje det største hinderet til Kaitlyn som hun måtte jobbe med var hennes egen selvkritikk.

- Den vanskeligste delen var det mentale aspektet. Jeg var faktisk min største bølle og snakket til meg selv på en forferdelig måte. Jeg måtte innse at jeg var verdt mer og presse meg forbi de negative tankene, sier Kaitlyn.

Kaitlyn startet sin utrolige forvandling ved hjelp av en coach og et treningsprogram som gikk over 6 dager. 15 måneder senere hadde hun gått såpass mye ned at hun var i stand til å se seg selv i speilet og være stolt hva hun hadde oppnådd, men Kaitlyn var ikke ferdig ennå.

- Å gå ned så mye som 94,5 kg ga meg masse overflødig hud som kan føre til mange komplikasjoner som infeksjon, leddsmerter og psykiske plager, sier hun.

Neste steg var å få kosmetisk kirurgi. Kaitlyn startet en GoFundMe for å dekke kostnadene for operasjonen hennes, men når kirurgen Dr. Michael Salzhauer hørte om hennes enorme vekttap og innsats, tilbød han faktisk å gjøre det gratis! Dette var en fantastisk nyhet for Kaitlyn som tidligere bare har opplevd negativitet og vondhet.

Etter tre operasjoner for å fjerne overflødig hud, ser Kaitlyn (og føles) som en helt annen person.

- Nå føler jeg at jeg faktisk lever igjen og nyter hver dag som en velsignelse. Jeg er alltid med å prøve nye ting og tar ikke livet for gitt. Jeg er ikke lenger en bitter, misunnelig og deprimert tenåring. Jeg er en glad, smilende, utadvendt jente som elsker meg selv og livet, smiler Kaitlyn.


Slik ser Kaitlyn ut i dag!

Sjekk ut hennes fantastiske reise i videoen under! Det blir ikke mye bedre enn dette. Lik og del hennes fantastiske forvandling og inspirerende historie!


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

1 år uten alkohol gjør mye

Diverse09.12.2017323

Se også 12 andre som har gjort en kjempejobb.
Se forvandlingene til 24 menn som har gått ned i vekt.
Patrick Johansen er en 20 år gammel gutt fra Momoen i Aurskog-Høland som gikk ned 40 kg
Se utviklingen til Shoaib Suleman fra da han var 18 år til 20 år. Fantastisk!

1 år uten alkohol gjør mye

Diverse09.12.2017323

Syntholmannens armer sprakk

Diverse16.12.201731

Den russiske Kirill Tereshin sine armer sprakk.
Grønnsaker er noe alle burde spise mer av.

7 tips for bedre hip thrust

Trening14.12.201753

Få bedre utbytte av hip thrust ved å følge disse rådene.

Terminator is back

Diverse13.12.2017394

Nå kommer det ny Terminator film med Arnold Schwarzenegger.
Nå går det raskt mot jul, og det er på tide å fylle kakeboksene med søte fristelser.