Hugh Jackman - The Wolverine - sitt treningsprogram

Fitness07.05.2017Joachim Pedersen100

Treningen til Hugh Jackman er like badass som filmene.

Hugh Jachman spiller The Wolverine i X-men filmene. Der er han en badass med sylskarpe kniver stikkende ut av hånden sin. I en alder av 48 år ser Hugh ut til å være i 30-årene. Treningsopplegget hans er like badass som han er i filmene. Han starter sin treningsøkt med David Kingsbury som har trent ham siden og skal ha en del av æren for å forme kroppen til The Wolverine.

Jackman måtte ha under 10% i kroppsfett for å få den ripped muskuløse kroppen de var ute etter med svulmende biceps og sixpack. Treneren hans satte han på en "bulk & cut" rutine. Jacksmans opplegg er å ha et høyt inntak av karbo på treningsdager og gå til lavt inntak på hviledager. Han måler all maten for dette krever en nøyaktighet. Han fokuserte mye på kardio for å få opp forbrenningen hans.

Treningen

Treningen gikk ut på at han forsøkte å økte vektene for hver eneste uke. Dette gjorde han ved å starte med høye reps og stadig gå ned på reps for å øke vekten uke for uke. Han økte også vektene med 10% etter hvert sett med å redusere med 1 repetisjon.I løpet av den første uken fullførte han et sett som inneholdt 5 reps på 60% av 1RM. I løpet av den andre uken falt repsene hans til 4, mens det ble 10 prosent økning i vektene. På den tredje uken gikk repsene til 3, mens han økte ytterligere 10 prosent i vektene. Til slutt, i uke fire, gikk vektene til 40 prosent, men på 10 reps per sett. Dette ble skikkelig hardcore. Treneren hans anbefaler at man har en spotter som kan hjelpe deg med å holde en stabil løftevei mens du fullfører repsene. Målet til Jackman var å øke vekten med 10% hver uke og i fjerde uke, droppe den med 40%, mens øke med 5% etter hvert sett når du gjør 10 reps.

Kosthold

Som nevnt tidligere fulgte Hugh Jackman et enkelt ernæringsprinsipp gjennom hele treningen. Han spiste karbohydrater på treningsdager for å tilføre mer energi til musklene, mens han spiste veldig lite karbohydrater på hviledager. Jackman beregnet mengden kalorier og makronæringsstoffer han spiste på en bestemt dag. På denne måten var han godt fokusert og målrettet og visste alltid hvor mye han fikk i seg.

Dietten hans inneholdt egg, havregrøt, biff, søt poteter, brokkoli, kylling, brun ris, spinat, fisk, avokado.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

I Creed 2 møter Rocky den russiske Ivan Drago (Dolph Lundgren) som trener opp sin sønn.
Den norske kroppsbyggeren Daniel Stisen har lagt konkurreringen på hylla. Nå er det film som gjelder!
Alicia Vikander hadde et tøft treningsregime.
Den 46 år gamle skuespilleren er topptrent for ny rolle.

6 knebøyvarianter du bør teste

Trening25.04.201854

Visste du at du kan gjøre forskjellige varianter av knebøy? Se her!
Direkte helsefarlige kosttilskudd er i omløp.

Fettforbrenning på 15 minutter

Trening23.04.201829

Få opp forbrenningen din med denne treningsrutinen.
Hafthor Bjørnsson "The Mountain" vant Europas Sterkeste Mann bokstavelig talt uten å anstrenge seg.
21-åringen slet lenge med bulimi som hadde tatt total kontroll over livet hennes.