Hollywood-gangsteren var bokser

Fitness02.06.2017Joachim Pedersen97

Du kjenner Danny Trejo kanskje best gjennom filmene som en brutal meksikansk gangster, men han var også en bokser.

Den 73-årige amerikanske skuespilleren Danny Trejo ser ut som en skummel og farlig mann. Han er kjent for sin skildring av meksikansk gangster i Hollywood-filmer. I virkeligheten har han faktisk også en fortid som kriminell og narkoman, men ikke mange kjenner ham som en mester i boksing. Han tilbrakte 11 år inn og ut i fengsel for væpnet ran og narkotikakriminalitet. Imidlertid lå han ikke på latsiden i fengsel og vant selv de lettvektige og welterweight boksingstitlene i fengselet.

I et av hans intervjuer delte Danny hvordan han kunne komme i form både inne og ute av fengselet, da han virkelig har erfaring med det. En typisk fengselsøkt er noen press-ups, dips på toalettet og press-ups på vasken. Da han var i fengsel pleide Danny å gjøre det meste av callisthenic trening i luftegården for kroppsstyrke og deretter bokseøkter.

Dannys onkel var den som lærte ham boksing. Han var selv 8 år og onkelen var 13 år gammel på den tiden. Onkelen deltok senere i amatør boksing konkurranse Golden Gloves. Å vite en hel del om boksing hjalp Danny gjennom fengselet. Han ble kjent og respektert der. Og der delte han noen av hans bokserfaring. Trejo mener at sporten MMA har startet i fengsel.

Danny endte opp med et filmsett og i hans første film fikk han en mindre rolle hvor han spilte en tidligere fange. Siden da har han spilt mange større og mindre roller og har blant annet spilt med med flere av toppskuespillerne i Hollywood, som Johnny Depp, Al Pacino, Nicolas Cage, Charles Bronson, George Clooney, Edward Furlong, John Malkovich, Robert De Niro, Harrison Ford, Val Kilmer, og Antonio Banderas.. Han har også vært i norske reklame for taco-tilbehøret Old El Paso.

Sjekk ut Danny Trejo på Instagram.

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Hun har nesten 12 millioner følgere og tjent seg styrtrik.
Er du klar for enda en Rambofilm med actionhelten?
Se hvordan popstjernen Britney Spears trener her.
I Creed 2 møter Rocky den russiske Ivan Drago (Dolph Lundgren) som trener opp sin sønn.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018391

Sandefjord Open 2018

Fitness23.03.2018225

Ronnie Coleman er operert igjen

Fitness17.02.201834

Sliter du med motivasjon? Se hva disse menneskene har fått til!
Det er viktig å trene kjernemuskulaturen. Se hvordan her!

5 feil ved bruk av foamroller

Trening24.05.20188

Dette er 5 feil du ikke må gjøre når du bruker foamroller.

Oppsteg på benk - step ups

Trening23.05.2018120

Tren beina dine med oppsteg på benk - step ups.

5 proteinrike smoothies

Kosthold22.05.2018426

La deg friste av proteinrik dessert-smoothie og sjokolademilkshake.