Hollywood-gangsteren var bokser

Fitness02.06.2017Joachim Pedersen97

Du kjenner Danny Trejo kanskje best gjennom filmene som en brutal meksikansk gangster, men han var også en bokser.

Den 73-årige amerikanske skuespilleren Danny Trejo ser ut som en skummel og farlig mann. Han er kjent for sin skildring av meksikansk gangster i Hollywood-filmer. I virkeligheten har han faktisk også en fortid som kriminell og narkoman, men ikke mange kjenner ham som en mester i boksing. Han tilbrakte 11 år inn og ut i fengsel for væpnet ran og narkotikakriminalitet. Imidlertid lå han ikke på latsiden i fengsel og vant selv de lettvektige og welterweight boksingstitlene i fengselet.

I et av hans intervjuer delte Danny hvordan han kunne komme i form både inne og ute av fengselet, da han virkelig har erfaring med det. En typisk fengselsøkt er noen press-ups, dips på toalettet og press-ups på vasken. Da han var i fengsel pleide Danny å gjøre det meste av callisthenic trening i luftegården for kroppsstyrke og deretter bokseøkter.

Dannys onkel var den som lærte ham boksing. Han var selv 8 år og onkelen var 13 år gammel på den tiden. Onkelen deltok senere i amatør boksing konkurranse Golden Gloves. Å vite en hel del om boksing hjalp Danny gjennom fengselet. Han ble kjent og respektert der. Og der delte han noen av hans bokserfaring. Trejo mener at sporten MMA har startet i fengsel.

Danny endte opp med et filmsett og i hans første film fikk han en mindre rolle hvor han spilte en tidligere fange. Siden da har han spilt mange større og mindre roller og har blant annet spilt med med flere av toppskuespillerne i Hollywood, som Johnny Depp, Al Pacino, Nicolas Cage, Charles Bronson, George Clooney, Edward Furlong, John Malkovich, Robert De Niro, Harrison Ford, Val Kilmer, og Antonio Banderas.. Han har også vært i norske reklame for taco-tilbehøret Old El Paso.

Sjekk ut Danny Trejo på Instagram.

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Den norske kroppsbyggeren Daniel Stisen har lagt konkurreringen på hylla. Nå er det film som gjelder!
Alicia Vikander hadde et tøft treningsregime.
Den 46 år gamle skuespilleren er topptrent for ny rolle.
Dwayne "The Rock" Johnson reiser mye.

Et varmt bad forbrenner fett

Trening16.03.2018649

Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.

Fra spinkel til veltrent på 4 år

Intervju15.03.2018435

Said Nomen la på seg 31 kg over en 4 års periode. Han gikk fra tynn til en veltrent kar.
Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.
Enten du er glad i sjokolade, lakris, kjeks eller chips: Her har du mye godt å glede deg til!
Få muskelvekst med høyreps og lavreps.