Sovestillingen avslører kjærlighetslivet ditt

Diverse23.10.2018Joachim Marhaug93

En god natts søvn er avgjørende for resultater og fremgang, men sovestillingen avslører også hvordan kjærlighetslivet ditt er.

Hvordan du rer opp sengen din kan bestemme mye om hvordan du ligger i den. Og hvordan du ligger i den kan si mye om hva slags person du er. Og videre fortelle noe om hvordan kjærlighetslivet ditt kan være, fordi sovestillingen sammen med en partner kan avsløre hvordan kjærlighetslivet ditt er.

Cliffhanger

Begge partnerne sover på motsatte sider av sengen, oftest mot veggen. Minst en av dem er rett på kanten av sengen, med minst en kroppsdel som henger over siden. Hvis dette bare skjer en gang imellom, indikerer det bare et behov for god natts søvn. Dersom dette er en permanent posisjon kan det i følge eksperter være fare for at det ikke er noe som ikke er helt bra i forholdet.

The Crab (venstre side av bildet)

Dette er mulig i en rekke former, men alltid uten kroppskontakt. Personer som ligger som dette i sengen trenger plass og frihet. Deres partnere foretrekker imidlertid å kose. Men som ordtaket sier så tiltrekker motsetninger seg.

The Roof

Begge partnerne ligger på ryggen mens hun koser seg i armhulen. Ofte skjer dette bare når du sovner. Det er en tydelig indikasjon på mannlig dominans og feminin hengivenhet.

Pillow Talk

Begge partnerne ligger ansikt til ansikt, men uten ekte kroppskontakt. Dette skjer ofte i de tidlige stadier av et forhold! Disse parene har mye å si til hverandre og liker å se på hverandres øyne.

Hollywood

Dette er hvordan man sover på film! Han ligger på ryggen og hun kryper seg inntil ham som en liten kattunge ville gjort. Hodet hviler på brystet og beina er tvinnet rundt. Egentlig gjelder dette for "bryllupsreisefasen" av et forhold fordi det kan være ganske ubehagelig og for de fleste ikke et langsiktig alternativ å sove slik.


Så skal du bekymre deg for hva slags sovestilling du har? Nei, definitivt ikke. Dette er bare en vag antydning, men som igjen kan fortelle noe om forholdet. Når sant skal sies vil de fleste par som har vært sammen lenge sove som Cliffhanger. Nettopp fordi man sover bedre uten hudkontakt og generering av kroppsvarme fra partneren sin og det bør være ingen grunn til bekymring.


Disse 4 temaene er avgjørende for få en sunn og sprek kropp.

Trening gir deg mange bonuser

Trening23.07.2018167

Les mer om fordelene og effektene av trening.
Temperaturen har mye å si når du skal sove.
Se opp for faresignalene ved energidrikk.

Trening gir deg mange bonuser

Trening23.07.2018167

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!