Kjøp scenefoto her

Diverse14.09.2017Joachim Pedersen23

Her kan du bestille bildene av deg selv fra din sceneopptreden. Kun kr 590,- for ALLE bildene!

Vi har tatt bilder fra alle konkurranser siden 2007. Vi har et stort arkiv med titusenvis av bilder fra alle konkurransene i Norge siden 2007. I stedenfor å se på små bilder av deg selv med logo på er alle bildene i høyoppløsning. Dersom du ønsker foto av deg fra tidligere konkurransen kan du kjøpe dette her og velge bildene du ønsker fra galleriet vårt.

Forhåndsbestill bilder fra kommende konkurranse

Hvis du bestiller og kjøper bilder nå så vil du bli prioritert og vi vil ta ekstra flere bilder av deg fra kommende konkurranse. Prisen er kun kr 590,- for ALLE bildene vi tar av deg. Alle bildene blir levert uten logo og i fullformat (4288x2848 pix, 300 DPI). Perfekt for å printe ut på lerret på stueveggen, bilde med ramme, fotopapir, plakater m.m. eller ha på PCen/nettbrett i full størrelse for å zoome inn. Du kan også kjøpe bildene i etterkant av konkurransen, men da blir det kun de vi har tatt av deg som er tilgjengelig. Så hvis du f.eks. kun er i elimineringsrunden og ikke kommer videre vil det være få bilder av deg. Bestill nå og bli prioritert. Velg kort eller faktura! Bestill nedenfor. Vi knytter ditt start nr i deltagerlisten og navnet i bestillingen. 

Hvorfor kjøpe bilder?

Du er i ditt livsform og kanskje er det første gang du konkurrerer og det må vel dokumenteres i fotoboka di, i et rammebilde på veggen, blant pokalsamlingen din osv. Vi har tatt bilder i over 10 år fra konkurranser og du får alle bildene levert med minimal photshopping (kun endring av lys) slik at dine bilde er så naturtro som mulig - slik det var  å se konkurransen med det "blåtte øyet.". Vi har lav pris. For kun 590,- får du ALLE bildene vi tok. Tar vi 10 bilder er vi helt nede i kun kr 59 kr bildet. Er du med i finalen kan du fort finne 20-30 bilder av deg.

Her er noen eksempler fra bilder vi har tatt tidligere. Flere i galleriet vårt.

Bestill nå og bli prioritert fra kommende konkurranse.


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Var et mobbeoffer i oppveksten. Nå får han enorm respekt og vil bli verdens sterkeste mann.
Alicia Vikander hadde et tøft treningsregime.
Dette proteinbrødet er perfekt for deg som er på farten. Det tar kun 5 minutter å lage til du kan spise det.
Med såpass mye snø i vinter har Lars Rørbakken nok å gjøre.
Han bestemmer seg for å kutte ut sukker i 30 dager. Resultatene hans er fantastisk!