Fra sykepleier til fulltids fitnessutøver

Fitness25.11.2017Joachim Pedersen417

Denne jenta er en av verdens mest populære fitnessmodeller.

Amerikanske Lauren Drain er en sykepleier fra Florida som erobrer sosiale medier med sin upåklagelige fitnesskropp og motiverende bilder hvor hun har flere millioner av følgere og fans.

Etter publisering av noen memoarer av oppholdet i baptistkirken i Westbro ble Lauren kjent. Hun ble nemlig utvist fra kirken og fikk ikke lov å se sine slektninger mer. Denne situasjonen fikk henne til å skrive en bok som fikk tittelen "Banished". Da hun var 16 år måtte Lauren jobbe som fulltids sykepleier og i 2007 fikk hun en bachelor i medisinsk kvalifikasjon fra University of Westbury.

Laurens famiie har ikke vært i kontakt med henne siden hun ble utvist fra kirken Westbourne. Boken ble en bestselger i 2013. Etter at boken ble publisert ble Lauren så populær at hun selv opprettet en side på Wikipedia. Lauren Drain jobbet som sykepleier i kardiologi i 8 år. Etter det forlot jenta klinikken og viet sitt liv til fitness.

Mange kilder sier at hun ikke har holdt på med fitness så lenge, men resultatene av treningen hennes er allikevel enorme. For i dag er Lauren en av de mest populære fitnessmodellene i verden. Hennes Instagram teller over 3,7 millioner mennesker. I øyeblikket jobber hun som fitnesstrener og selger egne treningsmetoder på hennes nettside. Lauren er gift (2013) og hennes mann er David Kagan, det er derfor Lauren har et dobbelt etternavn.

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Denne 15 år gamle gutten er supertrent.

Instagram vs reality

Diverse04.11.2017351

Fitnessblogger deler bilder side om side for å vise forskjellen mellom internett og virkeligheten.
En dobbeltgjenger av Jennfier Lopez som driver med fitness er slående lik originalen.

Kjempet seg tilbake etter kreften

Intervju01.10.2017252

I 2015 var hun på sitt beste innen fitness, men så fikk hun kreft.

Instagram vs reality

Diverse04.11.2017351

Syntholmannens armer sprakk

Diverse16.12.201728

Den russiske Kirill Tereshin sine armer sprakk.
Grønnsaker er noe alle burde spise mer av.

7 tips for bedre hip thrust

Trening14.12.201753

Få bedre utbytte av hip thrust ved å følge disse rådene.

Terminator is back

Diverse13.12.2017394

Nå kommer det ny Terminator film med Arnold Schwarzenegger.
Nå går det raskt mot jul, og det er på tide å fylle kakeboksene med søte fristelser.