15-åring sjokkerer hele verden med sin topptrente kropp

Trening03.12.2017Joachim Pedersen226

Denne 15 år gamle gutten er supertrent.

15 år gammel bodybuilder sjokkerer verden med sin fantastiske kroppsbygning. Han er en konkurrerende bodybuilder, ivrig fotballspiller og kanskje fremtidens Instagram-stjerne - dette er en skolegutt fra fra California,Tristyn Lee. IG

Barndommen hans virker ikke som en gjennomsnittlig oppvekst. Bare tenk tilbake den gangen du var 15 år gammel. Å spille i parken, videospill, gå på skolen og dra på ferie med familien osv. Det er bra for flertallet av barna våre. Men denne gutten tilbringer ikke sin hverdag slik.Tristyn Lee er altså en 15 år gammel skolegutt fra California som har allerede oppnådd ulike mål. Denne gutten tilbringer timesvis i treningsstudioet og han viser intensitet og begjær via sine sosiale nettverkssider som den mest rippede skolegutten fra hele verden.

Mens man ser på bilder av ham på Instagram, som teller over 11 000 følgere, er det ganske imponerende av hva han har fått til. Han ligner på en mini-herkules. Han konkurrerer i bodybuilding og poster stadig fascinerende videoer og bilder fra treningsøktene sine. På et av bildene skriver han:

- Jobber med noen vacuums/vakum (når man trekker "lufta" helt ut av magen) etter denne morgenen med triceps trening! Mange har spurt hvorfor jeg gjør vacuums. Vacuums jobber i tverrgående buk og hindrer mageutstrekning når man er på scenen eller konkurrerer. Det strammer også opp huden og ekstra vekt rundt midseksjonen. Det har også en stor del av hjertekar-systemet ditt med pusting, så når man utfører vacuums styrker man evnen til å kontrollere pusten din, sier Trysten for de som er villige til å konkurrere. 

Alt i alt, må man si at hans kropp er en gave fra genetikken. Selvfølgelig er resultatene utelukkende fra veldig hardt arbeid og mye trening. Men hva synes du? Er det greit å ha en slik kropp i en alder av 15 år? 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Jason Walt er bare 10 år gammel og er mester i både boksing og gymnastikk.
Nå konkurrerer barn helt ned i 7 år i styrkeløft!
Se video.
Foreldrene må ta ansvar.
Han var avhengig av fastfood og veide 181 kg.
Dette paret inngikk et nyttårsforsett som forvandlet livene deres.

Et varmt bad forbrenner fett

Trening16.03.2018727

Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.

Fra spinkel til veltrent på 4 år

Intervju15.03.2018472

Said Nomen la på seg 31 kg over en 4 års periode. Han gikk fra tynn til en veltrent kar.
Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.