Mark Wahlberg med bare 6% kroppsfett for ny rolle

Diverse04.02.2018Joachim Pedersen306

Den 46 år gamle skuespilleren er topptrent for ny rolle.

Mark Wahlberg har alltid vært godt trent og han var nok på sitt aller største i filmen Pain & Gain hvor han spilte en kriminell kroppsbygger.

Nå er han igjen topptrent. Denne gangen "ripped to the bone" med bare 6% i kroppsfett.

Den nye filmen Mile 22 vil bli en episk CIA-thriller med i hovedrollene er Ronda Rousey, Lauren Cohan og Iko Uwais. Produsent er Peter Berg som også har jobbet med skuespilleren med andre filmer som Patriots Day, Deepwater Horizon og Lone Survivor, og Wahlberg fortalte hva han har tenkt på når det gjelder treningen.

- Jeg har vært feit i alle Peters filmer, sier Wahlberg og fortsetter: - Og for denne skal jeg ned til seks prosent kroppsfett.

- Jeg bruker Versaclimber, som er en maskin som ligner en stairclimber, to ganger om dagen og hoppetau. Hvis jeg våkner klokka 3:30, kan jeg dra til golfbanen klokka 6:30 og bli ferdig klokka 8:30. Dra så hjem og gjøre resten av mine ting som å gå til en fysioterapeut, få behandling osv. Jeg spiller ikke basketball lenger fordi jeg ikke vil knekke en ankel og gå glipp av en film eller ikke få mulighet til å spille golf på en stund. 

- Den eneste måten å være best på er å fortsette å jobbe som om du ikke har noe, forklarer Wahlberg.
- Fortsett å jobbe mot det, og bli mer og mer aggressiv, mer og mer fokusert hver dag. Jeg har mer lidenskap og begjær nå enn jeg noensinne har hatt.

Skuespilleren har tidligere slanket seg på et kosthold basert på proteinshakere og annet flytende føde for sin rolle i The Gambler i 2014.

- Jeg setter pris på når jeg får en mulighet som dette så det er ikke noe jeg ikke ville gjøre for å forberede meg, enten det er mentalt eller fysisk, sier Wahlberg til PEOPLE på verdenspremiere av filmen på AFI Fest 2014 i L.A.

- Jeg mener at dette er hva jobben krever av deg. Det er det du skal gjøre og jeg tar i mot disse tingene med åpne armer. Og jeg blir vanligvis litt besatt, sier han.

 

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Dwayne "The Rock" Johnson reiser mye.
Christian Bale er klar for sin nye rolle av Konstantin Dynka.

Terminator is back

Diverse13.12.2017394

Nå kommer det ny Terminator film med Arnold Schwarzenegger.

Dette er stuntmannen til The Rock

Trening26.11.2017201

Nei, Dwayne "The Rock" Johnson gjør ikke alle stuntene selv.

Terminator is back

Diverse13.12.2017394

Han bestemmer seg for å kutte ut sukker i 30 dager. Resultatene hans er fantastisk!
Nå viser enda en ny studie at kunstig søtningsmidler ikke gir økt vekt eller risiko for diabetes type 2.
Vil du bygge sixpack?

Ronnie Coleman er operert igjen

Fitness17.02.201827

Den åtte ganger Mr. Olympia mesteren har gjennomgått en ny ryggoperasjon.

3 overraskende fordeler med vann

Kosthold16.02.201838

Derfor trenger du vann!