Måtte legge på seg 5 kg muskler for å spille Lara Croft

Diverse24.02.2018Joachim Pedersen104

Alicia Vikander hadde et tøft treningsregime.

Foto: Warner Bros

For å spille i den kommende Tomb Raider filmen måtte Alicia Vikander legge på mye muskler for å skildre Lara Croft.

- For denne jobben var det første gangen jeg har gjort så mye styrketrening som dette. Jeg har virkelig følt meg veldig sterk, og jeg føler meg fortsatt bra og at jeg har en bra kroppsbygning, sa Oscar-vinneren

Produsenten ville allerede at hun skulle være en sterk, fysisk jente. Denne filmen handler om at hun blir den actionhelten vi alle kjenner til. Vår skuespillerinne fikk hjelp av svenske Magnus Lygdback. Han er coach og er kjent for sin "Magnus Method". Magnus sin lange liste over kunder inkluderer Avicii, Max Martin, Alexander Skarsgård, Svenske Husmafia, Britney Spears, Mike Posner, Ben Affleck, Gal Gadot, Katy Perry, Lukas Graham, Harry Styles og Alicia Vikander for å nevne noen.

Metoden hans er en treningsfilosofi som omfatter "etos av en idrettsutøver"- en som nærmer seg en livsstil med samme spesifikke intensitet og struktur som en idrettsutøver ville hatt, men som samtidig opprettholder et balansert og sunt liv. For Vikander utviklet Lygdback en fire måneders plan: To måneder med å bygge opp muskler med et kosthold som inneholder mye proteiner, etterfulgt av to måneders diett for å få frem definisjoner. Hun var på gymmet syv dager i uken og trente også blant annet kampsport, fjellklatring og bueskyting.

- Vi fikk noen ganske gode resultater, fortalte Lygdback til THR.

Og det er sant. 5 kg magre muskler på fire måneder er ganske imponerende. Kjendistreneren avsluttet med en morsom detalj om skuespilleren:

- Alicia er utrolig tøff og arbeidsom. Den vanskeligste delen for henne var da jeg ville tvinge henne til å ta en dag fri til å hente seg inn, sa han.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Den norske kroppsbyggeren Daniel Stisen har lagt konkurreringen på hylla. Nå er det film som gjelder!
Den 46 år gamle skuespilleren er topptrent for ny rolle.
Dwayne "The Rock" Johnson reiser mye.
Christian Bale er klar for sin nye rolle av Konstantin Dynka.

Et varmt bad forbrenner fett

Trening16.03.2018649

Se her hvor mye du kan forbrenne ved å ligge å kose deg i badekaret eller jacuzzien.

Fra spinkel til veltrent på 4 år

Intervju15.03.2018435

Said Nomen la på seg 31 kg over en 4 års periode. Han gikk fra tynn til en veltrent kar.
Bygg mer muskler og bli sterkere i vanlig benkpress med gulvpress.
Enten du er glad i sjokolade, lakris, kjeks eller chips: Her har du mye godt å glede deg til!
Få muskelvekst med høyreps og lavreps.