Måtte legge på seg 5 kg muskler for å spille Lara Croft

Diverse24.02.2018Joachim Pedersen104

Alicia Vikander hadde et tøft treningsregime.

Foto: Warner Bros

For å spille i den kommende Tomb Raider filmen måtte Alicia Vikander legge på mye muskler for å skildre Lara Croft.

- For denne jobben var det første gangen jeg har gjort så mye styrketrening som dette. Jeg har virkelig følt meg veldig sterk, og jeg føler meg fortsatt bra og at jeg har en bra kroppsbygning, sa Oscar-vinneren

Produsenten ville allerede at hun skulle være en sterk, fysisk jente. Denne filmen handler om at hun blir den actionhelten vi alle kjenner til. Vår skuespillerinne fikk hjelp av svenske Magnus Lygdback. Han er coach og er kjent for sin "Magnus Method". Magnus sin lange liste over kunder inkluderer Avicii, Max Martin, Alexander Skarsgård, Svenske Husmafia, Britney Spears, Mike Posner, Ben Affleck, Gal Gadot, Katy Perry, Lukas Graham, Harry Styles og Alicia Vikander for å nevne noen.

Metoden hans er en treningsfilosofi som omfatter "etos av en idrettsutøver"- en som nærmer seg en livsstil med samme spesifikke intensitet og struktur som en idrettsutøver ville hatt, men som samtidig opprettholder et balansert og sunt liv. For Vikander utviklet Lygdback en fire måneders plan: To måneder med å bygge opp muskler med et kosthold som inneholder mye proteiner, etterfulgt av to måneders diett for å få frem definisjoner. Hun var på gymmet syv dager i uken og trente også blant annet kampsport, fjellklatring og bueskyting.

- Vi fikk noen ganske gode resultater, fortalte Lygdback til THR.

Og det er sant. 5 kg magre muskler på fire måneder er ganske imponerende. Kjendistreneren avsluttet med en morsom detalj om skuespilleren:

- Alicia er utrolig tøff og arbeidsom. Den vanskeligste delen for henne var da jeg ville tvinge henne til å ta en dag fri til å hente seg inn, sa han.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

184 kg og 11 reps i Hip-thrust.
Dette er Arnold Schwarzenegger sin første treningsøkt etter hjerteoperasjonen siden mars. bedring
Hun har nesten 12 millioner følgere og tjent seg styrtrik.
Er du klar for enda en Rambofilm med actionhelten?

Hva betyr begrepet VO2-maks?

Trening20.06.20182

Dette ordet har du sikkert hørt før, men hva betyr VO2-maks og hvorfor er det viktig å ha høy VO2-maks?
Har du vonde skuldre? Prøv denne øvelsen.

Speltlompe - en «allround» matvare

Kosthold18.06.2018286

Se hvorfor vi anbefaler speltlompe som ukens matvare.
184 kg og 11 reps i Hip-thrust.
De forvandlet ølmagene sine til en sixpack.