Slik kommer han i form for den nye Rocky-filmen "Creed 2"

Diverse15.04.2018Joachim Pedersen98

I Creed 2 møter Rocky den russiske Ivan Drago (Dolph Lundgren) som trener opp sin sønn.

Rocky Balboa lever ennå. Nå kommer Creed 2 hvor Rocky trener opp en ny bokselegende og lever gjennom hans glans og berømmelse. I Creed 2 møter Rocky den russiske Ivan Drago (Dolph Lundgren) som trener opp sin sønn hvor sønnens og Rockys bokselegende skal møtes i ringen.

Sylvester Stallone trener seg opp til den nye rollen i filmen. Det er treneren Gunnar Peterson som trener en rekke kjendiser og idrettsutøvere i Los Angeles som har fått æren å få Sly i form. På Peterson sitt treningsstudio kan du se den 71 år gamle Rocky-stjernen kjøre pullups med 50 kg rundt livet. 

- For de gutta som har vær med i spillet så lenge som Sly og jeg har, er det full-on fitness ADD som settes i gang, sier Peterson.

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

 

Med fighting så må man stadig introdusere moderne bevegelser og teknologi til Stallones vanlig rutine. En av skuespillernes favoritt "leketøy" er for eksempel SMARTfit-maskinen, et kognitivt treningsverktøy som benytter Stallones favorittsport: boksing.

- Boksing er åpenbart en stor del av livet hans og treningen. Han har bygget mye muskler, men det er viktig for ham å beholde sin idrett. Et annet nytt verktøy er Power Tower fra Synergy Air. En klatremaskin som bruker luftkompresjon til motstand. 

- Han hoppet på og ble bare der. Fyren vet ikke hvordan han skal stå stille, enten det gjelder reps eller nye utfordringer.

I mellomtiden tror Peterson fortsatt på old school-metodene. 

- Det vil alltid være frie vekter, kabler, sleder og tau i Slys trening. En av våre vanlige runder er å få ham til å skyve sleden, så pumpe ut med en haug av push-ups.

Og selv om hans klientliste inneholder noen av de sterkeste stjernene i fitnessverden, sier Peterson at han blir imponert av Stallone.

 


Joachim Pedersen 

Joachim har vært ansvarlig redaktør siden han startet opp Treningsforum i 2001. Han begynte å trene vekter i ungdomsårene og har over 15 års erfaring med trening og kosthold. Joachim har lang fartstid innen fitnessbransjen og brenner for det han driver med.

Den norske kroppsbyggeren Daniel Stisen har lagt konkurreringen på hylla. Nå er det film som gjelder!
Alicia Vikander hadde et tøft treningsregime.
Den 46 år gamle skuespilleren er topptrent for ny rolle.
Dwayne "The Rock" Johnson reiser mye.
Han var i en stygg bilulykke og knuste alle bein i kroppen.

6 knebøyvarianter du bør teste

Trening25.04.201863

Visste du at du kan gjøre forskjellige varianter av knebøy? Se her!
Direkte helsefarlige kosttilskudd er i omløp.

Fettforbrenning på 15 minutter

Trening23.04.201830

Få opp forbrenningen din med denne treningsrutinen.
Hafthor Bjørnsson "The Mountain" vant Europas Sterkeste Mann bokstavelig talt uten å anstrenge seg.