Gold`s Gym til Norge!

Trening07.02.2008Joachim Marhaug1

Nå kan de som bor i og rundt Lillestrøm også trene på samme treningssenter som blant annet Angelina Jolie, Eva Longoria, Arnold Schwarznegger, Tiger Woods, Jane Fonda og Morgan Freeman.

Uavhengig av treningsbakgrunn setter treningssenteret Gold`s Gym, kunden og deres mål i fokus for at kunden skal kunne oppnå ønskede resultater. Nå er altså Gold's Gym , fremtidens treningssenter i Norge prøv det i dag. Du møter oss på Fitness messen stand A01-02 8 -10 Februar.

Gold's Gym, verdens største og mest anerkjente treningssenterkjede, etablerer seg nå i Skandinavia. Første senter ut som godkjent Gold's Gym i Norge ble ett senter på Lillestrøm, tidligere Family Sports Club Lillestrøm AS. Senteret har de siste årene vært gjennom store endringer for å tilpasse seg kravene som ville komme ved navnskifte til Gold's Gym. Det er brukt nærmere 8 mill kr på opprusting av utstyr og inventar. Medlemmene vil de neste månedene og årene se ytterligere forbedringer som vil gjøre stedet til ett enda bedre Gold's Gym. Selv om det er planer for videre utvikling, fremstår Gold's Gym Lillestrøm i dag som et godt og tiltalende treningsalternativ for menneskene i nærområdet.
"Senteret driver med solid økonomi som gjør dem rustet til å fronte Gold's Gym på en god og proaktiv måte", sier Erik Ødegård CEO i Gold's Gym Skandinavia AS.

"Gold's Gym Lillestrøm har stor fokus på medlemmenes resultater, og derfor ønsker vi å gi medlemmene den oppfølgingen og det produktet de faktisk betaler for", sier daglig leder Roger Pettersen, ved Gold's Gym Lillestrøm.

Gold's Gym har mennesket i fokus, dette gjelder medlemmene, men også de ansatte. Derfor er interne treningsprogram gode og rutinene enestående. Senteret skal være der for kunden og være en hjelpende hånd for at medlemmene skal oppnå sitt resultat, uavhengig av fintess nivå. Derfor tilbys alt fra spesialtimer for hjertepasienter, rygg og nakke skader, til konvensjonelle spinning og aerobic, samt timer for de som er mer viderekommen. Alt dette får medlemmene ta del i til en konkurransedyktig pris. Gold's Gym ønsker å legge forholdene til rette slik at alle kan ta del et konsept de har stor tro på.

Gold's Gym Lillestrøm har godt kvalifiserte instruktører. De fleste er utdannet ved Norges Idrettshøgskole og vi har også fysioterapeuter ansatt i studio. Du vil derfor alltid få en god veiledning og kvalitativ oppfølging. Gold's Gym Lillestrøm har også egen Fysioterapiklinikk med 48 timers venteliste garanti. Som eneste klinikk i Skedsmo kan man tilby både Radierende og Fokuserende sjokkbølgebehandling med Storz Shockwave. Gold's Gym Lillestrøm er også første klinikk i Skedsmo som har Redcord Stasjon med Redcord Stimula for Neurac behandling. Via treningssenteret kan vi tilby veiledet opptrening i studio både som behandling, rehabilitering og forebygging. I denne treningen kan bl.a. strikk, kabler, matter, BOSU-ball, og stor ball benyttes i tillegg til medisinsk treningsutstyr, frivekter og apparater. Om du ønsker noe mer enn individuell trening, har treningssenteret spesialiserte gruppetimer som hjertetrim, barseltrim, seniortrim og ulike mage/ryggtimer.

Om Gold's Gym Lillestrøm

Det som i dag er Gold's Gym Lillestrøm ble etabler på 80 tallet som Romerike Treningssenter på Gjerderum. Senteret ble drevet av en privatperson, han eide senteret frem til midten av 90 tallet hvor de flyttet til Hvam/Kjeller. Senteret har etter det hatt diverse eiere, de byttet navn til Family Sport Club, en liten norsk kjede, og senteret ble drev under dette navnet frem til 1. januar 2008. Dagens eiere kjøpte senteret i 2000. Senteret har siden 2000 vært gjennom en vesentlig omstrukturering, de virkelig gode tallene og resultatene kom etter siste store endringer som ble gjort i 2003-2005. Dagens styre ser positivt på fremtiden og muligheten til virkelig å få brukt merkenavnet Gold's Gym på en positiv måte.

Om Gold's Gym

Gold's Gym, verdens største treningssenter kjede, består av både egeneide og Franchise sentere. Gold's Gym har blitt en autoritet innen trening verden over siden oppstarten i 1965, da Gold's Gym åpnet sitt første "senter" i stuen til Joe Gold. Huset lå like ved Venice Beach, i California. Dette var stedet som mange i dag vil hevde er grunnlaget for at treningssentrene rundt i verden ser ut som de gjør i dag.

Gold's Gym er i dag et godt og kjent navn verden over. Det er det eneste Treningssenter som står på listen over topp 50 sports merker. Gold's Gym er i dag treningssenteret hvor du kan møte Angelina Jolie, Arnold Schwarznegger, Tiger Woods, Eva Longoria, Lance Armstrong, Billy Crystal, Dr.Phill, Sylvester Stalone, Jodi Foster, Jane Fonda, Morgan Freeman, Linda Evangelista, Sally Field, med flere. Gold's Gym er verdens ledende treningssenter kjede med over 670 treningssenter i 30 land. Det er 25 land under utvikling og forventet en radikal økning av sentere de neste 5 årene internasjonalt.

Gold's Gym ble raskt kjent som "The Mecca of Bodybuilding". I 1977 ble Pumping Iron med Arnold Schwarzenegger og Lou Ferrigno spilt inn på Gold's Gym. Siden denne gangen har kjeden utviklet seg og forandret seg med markedet. Treningssenterbransjen har blitt kommersialisert, det er heldigvis blitt legitimt for den vanlige mann i gaten å være medlem på ett treningssenter. Og Gold's Gym er i dag en anerkjent og høyt aktet kjede treningssenter med høy standard og kundeservice utover det normale.

Gold's Gym har i over 40 år vært med i denne evolusjonen, noe som gjør at Gold's Gym har den kunnskapen og bakgrunnen som skal til for å fortsette i nye 40 år. Kompetansen som er bygget gjennom denne tiden er unik. Fra det første senteret åpnet i 1965 til dagens mer en 670 sentrene, i mer en 30 land og mer en 3 millioner medlemmer på verdensbasis.

Gold's Gym er i dag ett treningssenter som setter sine kunder og sine ansatte i fokus. Det er strenge krav til å bli godkjent som ett offisielt gym, og det er halvårlige kontroll rutiner som gjennomføres for å sjekke at sentrene tilfredsstiller de kravene som forventes av ett moderne treningssenter, som skal oppfylle alle kunders forventning og krav best mulig.

Gold's Gym, setter kvalifikasjoner og utdanning høyt, og vil til en hver tid ha de beste tilgjengelige medarbeidere, for at kundene skal få en sikker og god oppfølging, og være i stand til å nå sine individuelle mål. Gold's Gym sine lokaler og treningsutstyr skal alltid være av ypperste kvalitet, og senterne skal tilby ett bredt og godt spekter av tjenester og tilbud som gjør at en størst mulig del av befolkningen vil finne ett produkt som er av interesse for nettopp dem. 

 
Redcord/terapimaster

Vi benytter Redcord (tidligere kalt terapimaster/slyngebehandling) ved klinikken. Dette er tau og slynger fra et spesielt oppheng i taket. De brukes i hovedsak i aktive øvelser for å få bedret kontakt og styrke rett muskulatur, men kan også brukes som avlastning i bevegelser. Her på klinikken brukes det spesielt ved nakke- og ryggproblematikk. I forbindelse med Redcord har vi gått til innkjøp av Redcord Stimula som er sentral innenfor Neurac behandling. Det går ut på at det blir vibrasjon på tauene noe som raskt kan skape betydelig smertelindring og øke funksjonen. Denne effekten ser en ofte at vedvarer etter at vibreringen er stoppet, slik blir det mulig å straks gå videre med ytterligere treningsøvelser. (Les mer på Redcord.com)

Shockwave

Apparatet skaper mekaniske bølger i vevet og brukes til behandling av ulike kroniske betennelser (tendinoser) som for eksempel tennisalbue og musearm. Behandlingen er effektiv og mange er kvitt plagene på ca 3 -5 behandlinger og kan begynne med egentrening for å styrke vevet og hindre tilbakefall. Shockwave har også vist seg gunstig ved flere kroniske plager. Fordelen med Shockwave er at behandlingen har få kontraindikasjoner og enda færre bivirkninger. Storz Shockwave apparatet vi har både ett Radierende og ett fokuserende hode noe som gjør bruken meget allsidig og komplett.

Mensendieckgymnastikk

Treningsformen er utviklet av Nederlandske Bess Mensendieck som var lege. Hun var svært interessert i hvordan holdning og dagliglivets bevegelser påvirket kroppen. Øvelsene hun etter hvert utviklet tar utgangspunkt i naturlige bevegelser og hvordan en kan lindre og forebygge plager med trening av rett muskulatur. På disse timene er det fokus på muskler som ofte er svake og dårlig sirkulert i det daglige. Det blir lagt vekt på at deltakerne forstår hvorfor vi trener de utvalgte musklene og instruktøren går mye rundt og veileder individuelt slik at øvelsene blir utført riktig. Slike gruppetimer tilbys på treningssenteret og vi jobber mest med mage/rygg og skulder/nakke.

Hjertetrim

På treningssenteret tilbys det 3 hjertetrim timer i uka i tillegg til seniortrim. Beate L. Johansen og Kristin U. Telneset er instruktør på timene. Sal timene er både morsomme og inspirerende! De består av kondisjonstrening med enkel koordinasjon. I tillegg har vi litt styrke på mage, rygg og armer i løpet av timen. Timen er spesielt tilrettelagt de som har ulike typer hjerteproblematikk. Andre som også har behov for denne typen trening kan delta på seniortrim. De fleste som deltar nå er menn og kvinner i alderen 50-70+, som skaper et godt miljø på timene.

 


38 bilder fra The Golden Era

Fitness12.03.2017157

38 bilder fra The Golden Era i bodybuilding.

Gold`s Gym i 1973 Vs. 2016

Trening11.06.2016132

Slik så Gold`s Gym ut når Arnold trente der.

Eget jenterom på treningssenter

Trening20.06.2017259

Flere sentere tilbyr eget treningsrom med kun adgang for jenter.
Vi har testet 6 treningssentre som bruker ordet "Norges Råeste" eller "Byens beste".

38 bilder fra The Golden Era

Fitness12.03.2017157

Gold`s Gym i 1973 Vs. 2016

Trening11.06.2016132

Eget jenterom på treningssenter

Trening20.06.2017259

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!