Hvilken kroppstype er du?

Trening18.05.200512

Vi mennesker har alle forskjellige kroppstyper og det er viktig å vite hvilken kroppstype vi hører til slik at vi lettere kan sette opp matplaner og treningsplaner etter vår kroppstype. La oss se nærmere på de tre kroppstypene vi har.

Nøkkelen for unngå skader

Trening24.02.20050

For å vokse må du løfte tungt og gjøre det over lengre tid, men dette klarer du ikke hvis du bruker mer tid i sykesengen enn på gymmet. Du er intressert i å holde deg skadefri i lang tid fremover? Les disse 7 strategiene og du vil minske sjansen for

Anabolsøvn

Kosthold21.09.20041

De fleste mennesker sover mellom 6-10 timer hver natt. Dette er mange timer uten mat og drikke som kan føre til av vi faller i en katabol fase. Jeg vil her komme med tips om hvordan man kan bryte den katabole fasen og holde seg anabol hele natten.

De fem bud

Trening28.05.20040

Har du noen gang tenkt på hvordan enkelte rutiner og vaner kan forandre din trening og dine resultater? Her skal du få de fem viktigste reglene.

Lår av stål

Trening26.05.20040

Noen ganger kan lårene være et problemområde, rett og slett fordi mange dropper beintreningen. Hva er vel mer imponerende enn et par kjøttfylte lår som ser ut som de skal eksplodere hvert øyeblikk.