At store deler av folket har prestasjonsangst for ribbestekinga er det ingen tvil om. Her er de ti mest stilte spørsmålene. Og selvfølgelig svarene!

Nyttårsfest med kalkun

Kosthold29.12.20100

Kalkun er nyttårsmat nr. 1. Her finner du alt du trenger å vite, enten du skal servere kalkunen kald med Waldorfsalat ved siden av eller du skal servere den varm med fløtesaus og kokte poteter.

En litt villere påske?

Kosthold07.04.20090

Klar for påskeferie? Hva med en litt villere og mer eksotisk påskehøytid? Norsk reinkjøtt er både vilt og eksotisk - og godt!

Oppbevaring og holdbarhet

Kosthold30.01.20091

Før kjøleskap og frysere inntok det norske kjøkkenet var oppbevaring av kjøtt en langt større utfordring enn hva det er i dag. Tørking, salting og røyking er eksempler på konserveringsmetoder vi måtte benytte oss av tidligere.