Treningsforum

Trening => Skader og Smerter => Emne startet av: morgan97 på 10. mai 2015, 18:12



Tittel: Ung kar med biceps skade som aldri forsvinner.
Skrevet av: morgan9710. mai 2015, 18:12
Hei hei, jeg er en gutt på 17 år som fyller 18 senere i år. Jeg hadde en periode i noen måneder der jeg trente veldig hardt (etter pause pga brukket hånd) og ikke spiste tilstrekkelig(trur jeg) som er grunnen til at jeg i begynnelsen av februar fikk en skade i venstre biceps.

Jeg trente Upper/lower split og hadde nettopp økt til 17,5 i hver arm i bicepscurls. Jeg trur ikke det var en så god ide, selvom jeg klarte 15kg lett. Jeg kjente ingen smerte den dagen, men dagen etter hadde jeg en brennene følelse i bicepsen og en "prikkete" følelse i resten av armen (som du får viss armen har sovnet). Dette hadde jeg i kanskje 1 uke og jeg tok den uka fri. Jeg fikk kyssesyken også da så derfor hadde jeg fri i kanskje 1 måne.

Smertene var minimale etter denne pausen, og jeg var for opptatt av å tenke på kyssesyken att jeg hadde glemt ut skaden jeg hadde i armen. Jeg kjørte da alt for hardt i første trening og kjente et "pop" eller et "knekk" som om du drar eg finger, i bicepsen. Det var ikke store smertene og ikke noe hevelse eller noe sånn, men da kom de samme smertene tilbake. Jeg har vert så dum at jeg har prøvd å trent gjennom smertene i ca 2 måneder etter det, og det har aldri blitt bedre. Men smertene er heller ikke så store, derfor har jeg ikke gjort så mye med det.

Har nå gått 3 uker totalt trenings fri og smertene er der enda. De kommer og går litt og er litt vanskelig å beskrive smertene men det er 1-2/10 på smerteskalaen, som blir verre viss jeg bruker armen. Kan kanskje beskrive smertene som at jeg er litt "nummen" i armen.

Dette ble kanskje litt rotete men viss dere kan stille noen konkrete spørsmål så er det lettere å lage et fyldig svar til det. Utemom, hva anbefaler dere at jeg gjør? Jeg tenkte å gå en uke til uten trening for å se om det blir noe bedre da.
Setter veldig stor pris på svar! Mvh Morgan :))


Tittel: Sv: Ung kar med biceps skade som aldri forsvinner.
Skrevet av: Kjetil Larsen29. juni 2015, 22:35
Høres ut som nervesmerter. Hvilke fingre føler du det ut i? på oversiden eller undersiden?


Tittel: Sv: Ung kar med biceps skade som aldri forsvinner.
Skrevet av: morgan9730. juni 2015, 17:38
Det viste seg at jeg har fått en partiell avrivning i bicepsfeste. Men takk for at du prøvde å hjelpe. :)