Tittel: Rød ris og kolesterol Skrevet av: SuperMosjonist på 26. august 2004, 01:25 Det har vært en del diskusjoner rundt det med Kolesterol her på forumet i forbindelse med spising av mye egg osv... Nå er det vist slik at gjærsoppen Monascus Purpureus (som gjør den røde risen rød) har en dempende effekt på kolestrolet og sørger for en optimal blodfettprofil. Denne risen fåes visst i helsekostforretninger både i form av vanlig rød ris og som ekstrakt. Siden dette er et rent naturprodukt som skal ha minst like god effekt som syntetiske medikamenter, så hvorfor ikke sette "egg og rød ris" på menyen?
Tittel: SV: Rød ris Skrevet av: nann-rosita på 26. august 2004, 09:50 høres jo ganske greit ut. men folk med candida-infeksjon skal ikk bruke denne. :nono:
slike tips er jo kjempenyttig å få. mange som har "panikk" ang kolesterolet.. Tittel: SV: Rød ris Skrevet av: SuperMosjonist på 27. august 2004, 14:10 høres jo ganske greit ut. men folk med candida-infeksjon skal ikk bruke denne. :nono: slike tips er jo kjempenyttig å få. mange som har "panikk" ang kolesterolet.. I følge Forskning.no har også blåbære en veldig god effekt på kolesterolet: Forskning.no (http://www.forskning.no/Artikler/2004/august/1092908161.28) |