Tittel: Karb.deig fra Sverige Skrevet av: enrique06 på 02. november 2011, 15:37 Hallo alle sammen :D Kom over en pussig påstand her om dagen om at karbonade deig fra Sverige visstnok skal være dårlig kjøtt?
Stemmer dette? Er karbonade deigen dårligere kvalitet enn det vi blir opplyst om, eller er det rett og slett en "myte"? :) Takk for alle innspill ;) Tittel: Sv: Karb.deig fra Sverige Skrevet av: d386yv på 02. november 2011, 15:43 det er høyere andel fett i svensk karbonadedeig enn norsk (usikker på hvor mye, men det er nærmere norsk kjøttdeig enn karbonadeig i fettinnhold). kvaliteten på kjøttet som sådan avhenger vel av kostholdet til dyrene, slakte og oppbevaringrutiner. Tror ikke det er stort forskjellige fra norge.
Tittel: Sv: Karb.deig fra Sverige Skrevet av: Lillelotte på 02. november 2011, 15:44 Den svenske karbonadedeilgen er det ca 10 % fett i forhold til den norske som er rundt 5 % :woot:
Så, dårligre alternativ.. men bedre enn vanlig norsk kjøttdeig Tittel: Sv: Karb.deig fra Sverige Skrevet av: Hr.Smith på 02. november 2011, 15:44 Vet ikke om det er dårligere kjøtt, men karbonadedeigen og kjøttdeigen i sverige smaker ingenting.
Er billigere, men fullstendig smakløst i forhold til norske produkter. Jeg er vel en av få nordmenn som er bosatt i sverige men som handler mat i norge :p Tittel: Sv: Karb.deig fra Sverige Skrevet av: enrique06 på 05. november 2011, 13:52 Hmm... Det setter ting i perspektiv da :) Takk for svar iallefall... Er nok kritisk til neste gang jeg handler karbonade deig i Sverige ^-^
Tittel: Sv: Karb.deig fra Sverige Skrevet av: Styrketrenern på 05. november 2011, 14:03 vet ikke fettinnholdosv.
men jeg pleier å kjøpe irsk karbonadedeig fra ferskvaredisken i sverige. billig, utrolig god på smak. skal visstnok være mindre fett i den også Tittel: Sv: Karb.deig fra Sverige Skrevet av: sirglenn på 10. desember 2011, 00:06 de selger også kyllingkjøttdeig med 3-6% fett bedre en den i norge
|