Treningsforum

Trening => Skader og Smerter => Emne startet av: Gulldokka på 27. juli 2006, 09:45



Tittel: Trening ved undervekt?
Skrevet av: Gulldokka27. juli 2006, 09:45
hva vet dere om trening ved undervekt? er først og fremst styrketrening jeg snakker om nå.har hørt at  hjertet kan stoppe osv! jeg er undervektig og har desverre gått ned  over en 5 ukers periode. jeg vil legge på meg 5 kg,men jeg vil ikke bli "tynn-feit!" altså: ingen muskler,bare fett. har LITE muskler nå. kan man først gå opp i vekt og så bli strammere igjen ved trening senere? ???


Tittel: SV: Trening ved undervekt?
Skrevet av: bjørn`27. juli 2006, 10:10
det kan sikkert være ganske tøft for kroppen å trene hard styrketrening hvis du er veldig undervektig, men starter du pent, og spiser mye ren, proteinrik mat så ordner det seg sikkert. Men husk at, ting tar tid. :)


Tittel: SV: Trening ved undervekt?
Skrevet av: Cunty27. juli 2006, 13:39
Det kommer jo an på hvor undervektig det er snakk om..
Hjertet kommer ikke til å stoppe uten videre bare fordi du er litt tynn, men hvis du er ekstremt tynn har du nok andre ting å tenke på enn hard vekttrening?


Tittel: SV: Trening ved undervekt?
Skrevet av: Gulldokka28. juli 2006, 21:15
er ganske ekstremt tynn,men har begynnt på diett i dag faktisk. etter frokost hadde jeg spist mer energi en en hel dag mens jeg var syk. det sier litt! blir å fyke opp i vekt de første ukene regner jeg med. har bestemmt for å være inaktiv i noen uker til jeg har gått opp ca 5 kg.. inspill?