Treningsforum

Kosthold => Vektnedgang og Diett => Emne startet av: smurfi82 på 12. januar 2006, 13:32



Tittel: Konvertering av alkohol
Skrevet av: smurfi8212. januar 2006, 13:32
Hei.

Angående alkohol og dens påvirkning på "energiregnskapet"
Er jo klar over de negative effektene som alkohol på treningsfremgang, som testeronnivået, redusert fettforbrenning osv. men hvordan vil de tomme kaloriene i alkhohol konvertes til fett ?

1 g alkohol er 7 kcal mener jeg
Når man drikker alkohol vil kroppen stoppe å forbrenne fett siden den vil ha mer enn nok med å bryte ned alkoholen.  Det sier seg jo da at hvis man starter å drikke og deretter/el. samtidig spiser (si spes. kalorik junkfood) så havner jo fettet rett rundt magen...I tillegg har man jo redusert fettforbrenning i mange timer etterpå.  Den er grei.

Men hvis man fjerner matinntak etter at man starter konsumeringen av alkohol, kan alkohol i seg selv bli konvert til fett eller glukose og dermed lagret i kroppen?  For å elimnere kcal fra blandevann, si man drikker ren sprit., feks 40%. 


Vet allerede at alkohol + trening, ikke er det beste, er ikke det jeg prøver å få frem, bare lurte på om noen vet hvordan evt. konvertering finner sted og hvordan alkohol blir lagret


Tittel: SV: Konvertering av alkohol
Skrevet av: Gundersen™12. januar 2006, 13:40
Alkohol blir lagret som dumhet i en liten periode. Dette går som regel over dagen derpå, men mens det er på sitt verste kan mye rart inntreffe. Man kan i verste fall ende opp med å kjøre et skogstroll på tjukka. Meeen, hva vet vel jeg :)

(Må bare beklage det usakelige innspillet. Blitt en del av de nå, men klarer aldri dy meg...)


Tittel: SV: Konvertering av alkohol
Skrevet av: Geelmuyden12. januar 2006, 16:20
Den energien du får fra alkohol som du ikke forbrenner lagrer seg som fett på kroppen.


Tittel: SV: Konvertering av alkohol
Skrevet av: smurfi8213. januar 2006, 07:33
Jo, det er greit at energien blir largret..

Men hvordan skjer dette rent bilogisk i kroppen... Jeg mener hvordan blir alkohol (ethanol)konvertert til glycerider (fett) og deretter lagret ?