Treningsforum

Generelt => Åpent forum => Emne startet av: jarleh på 16. juni 2007, 10:27



Tittel: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: jarleh16. juni 2007, 10:27
Nye opplegget til Tarantino og Rodriguez...

Dette er jo egentlig 3 timer ("Grind House"), med først en film ("Death Proof") deretter 'trailere' av fiktive filmer og deretter siste filmen ("Planet Terror"). Men i norge har de delt det opp, så nå er det premiere på "Death Proof". 'Trailerne vil vel aldri bli vist på kino her tenker jeg, og del 2 "Planet Terror" kommer i september.

Jeg har lest litt om det og til en viss grad skjønner de har trolig gjort det av 2 grunner;
1- trailerne er visste temmelig hard kost for kino (feks oral sex av en hodeløs kropp og en mann som spiser en baby), skjønner veldig godt dette er i drøyeste laget
2- økonomiske grunner, 2 lanseringer = dobbelt så mye penger

Men som sagt, noen som har sett "Death Proof" enda? Kommentarer? Er det gode gamle "Tarantino og Rodriguez"?..

jarle


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: bjarnebanan16. juni 2007, 15:12
gleder meg veldig til dete, særlig death proof.


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: jarleh16. juni 2007, 18:02
Ja jeg gleder meg til selve filmen(e), men er litt skeptisk til hvor sykt midt delen blir, håper det som er sagt om det er litt overdrevet. Men det er jo et problem i dag, man skal overgå hverandre på alle områder og hele tiden tøy grensene. Så hva vil man til slutt ende opp med? Ekte snuff filmer på vanlige kinoer?..

Har lest det er en del 'tøffe' jenter i filmen, og det er kult. Liker jenter som har bein i nasa og har egen vilje og meninger. Så i den sammenheng vil jeg anbefale The Descent (http://www.imdb.com/title/tt0435625/). Hovedpersonen i den filmen fasinerer meg virkelig, litt av ei dame. When the shit hits the fan, så blir ho ikke en 'scream queen', men ho kjemper tilbake og kicker ass  ::smile::

jarle


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: såvanskelig!19. juni 2007, 22:21
glemte forresten å skrive at det er litt avslørende å lese det jeg skreiv,så ikk les videre hvis du vil se filmen med blanke ark ;D(eller hva man skal si....?)




så den i helga,var mye mindre voldsom enn jeg trodde. EN scene i kjent tarantinostil i løpet av knappe 2 timer. eller dialogene og sånt var jo typisk tarantino da,men bare en voldsom scene,som egentlig ikke tok av helt den heller. men syns det var mye prat i filmen.

de viste en trailer av planet terror også,den virka adskillig blodigere.

the descent er sett,meget bra!!! de engelskmennene kan lage skrekkfilmer de også gitt(ref 28 dager senere bl a)


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: muskelapen20. juni 2007, 23:22
Nettop hvert og sett den. Ganske kul, men underlig film. Ikke spesielt blodig eller vill sånn sett. Planet terror derimot som andre sa så rimlig drøy ut.


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: Benpressmannen24. juni 2007, 00:36
Mye kjæringprat og lite handling i laaaangdrag. Det hjalp lite at damene skulle være sk "hot babes". Kurt Russel var den eneste som spilte "overbevisende" bra.

Terningkast 2



Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: jarleh12. juli 2007, 11:53
http://www.filmweb.no/oslokino/incoming/article132727.ece (http://www.filmweb.no/oslokino/incoming/article132727.ece)

Planet Terror slippes tydligvis tidligere enn jeg trodde. Har faktisk ikke sett Death Proof enda, litt usikker om jeg skal se norske versjonen eller hente meg en USA versjon av filmen(e). Slippes vel om ikke lenge i USA både på vanlig DVD og HDDVD tenker jeg...

Skal se Transformers i dag, gleder meg  :woot:

jarle


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: Knut M12. juli 2007, 14:07
Har sett Death Proof ja.
Kjedeligste filmen jeg har sett på lenge. :P


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: hobbit12. juli 2007, 14:14
eg har sett den, var ikke helt som eg hadde trodd. men hvilke filmer av tarentio er det da ?
eg syns det begynnte litt dårlig, men i og mot slutten var det nostop action!
og med at eg syns den begynnte dårlig, mener eg ikke direkte dårlig, mener vel igrunn bare ikke fult så god som slutten.
terningkast 4,5-5

hobbit ;)


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: skve12. juli 2007, 14:23
Så filmen i går. Ble forbanna da jeg hørte at filmen ble splittet, men den hadde visstnok ikke vært noen suksess i statene (altså begge sammenhengende) så de ville vel sikre seg litt salgsmessig.

Death Proof var som ventet helt genial. Skjønner ikke helt hvorfor folk synes den er kjedelig. Skikkelig herlig meningsløs, litt søplete preg på hele greia, og lange kvikke dialoger. Og Russel er jo bare helt fantastisk som bil-sjukoen Stuntman Mike. Jeg koste meg hele tiden.


Tittel: Sv: Noen som har sett "Death Proof" allerede?..
Skrevet av: jarleh12. juli 2007, 23:55
Nettopp kommet tilbake fra Transformers, aiaiaiaiai, den filmen rocka virkelig. Dersom man liker action, og i tillegg liker amerikanske 'muscle cars' er den et must.

Jeg har aldri sett transformers tegneserien, la oss bare si det slik at der jeg vokste opp hadde vi bare 1 tv kanal ja, og det var NRK, ikke noe tull der nei hehe. Så jeg hadde ikke noe peiling på Transformers, men digga filmen.

PS Dersom noen planlegger se den hjemme så bør man virkelig ha et bra anlegg, lyden er viktig i filmen. Ser virkelig frem til å få en skikkelig hjemme kino når jeg får leiligheten min ja, det skal bli bærre lækkert.

jarle