Tittel: Poteter, ris eller pasta? Skrevet av: Ms Lovett på 13. februar 2009, 10:15 Hvilken av disse karbo kildene ”sunnest”; poteter, villris, naturris, pasta med ekstra fiber osv..? :what: :book:
Når jeg sier ”sunnest” mener jeg hvilke av disse matvarene kroppen har best utnytte av næringsstoffene, og hvem som er best med hensyn til blodsukkeret (GI- verdien)… Tittel: Sv: Poteter, ris eller pasta? Skrevet av: UpAndComming på 13. februar 2009, 10:18 Å vurdere det utifra en enkelt matvare uten å se det i sammenheng med kostholdet ditt ellers blir litt rart i mine øyne. Hva er vitsen med masse fiber ekstra om du allerede dekker det behovet f.eks.?
GI er i grunn bare å droppe å se på så lenge du spiser sammensatte måltid, noe jeg antar at du gjør. Tittel: Sv: Poteter, ris eller pasta? Skrevet av: Ms Lovett på 13. februar 2009, 10:30 Å vurdere det utifra en enkelt matvare uten å se det i sammenheng med kostholdet ditt ellers blir litt rart i mine øyne. Hva er vitsen med masse fiber ekstra om du allerede dekker det behovet f.eks.? GI er i grunn bare å droppe å se på så lenge du spiser sammensatte måltid, noe jeg antar at du gjør. ok ::biggrin:: Det spiller altså ikke noen særlig rolle om jeg spiser poteter, ris eller pasta.. ;) Tittel: Sv: Poteter, ris eller pasta? Skrevet av: .:P-Nutz:. på 24. februar 2009, 15:18 Poteter og ris er selvfølgelig bedre enn pasta fordi det er naturlig mat, dvs ikke laget av menneske
Tittel: Sv: Poteter, ris eller pasta? Skrevet av: Major Eirik Von Thunder på 24. februar 2009, 16:07 Poteter og ris er selvfølgelig bedre enn pasta fordi det er naturlig mat, dvs ikke laget av menneske hvit ris kan da umulig være sunnere en fullkornspasta!? Tittel: Sv: Poteter, ris eller pasta? Skrevet av: RattenTatten på 24. februar 2009, 16:15 Villris må jo være det aller beste
|