Treningsforum

Kosthold => Kosthold og Ernæring => Emne startet av: Nimanaut på 01. april 2014, 00:17



Tittel: Hjelp til kosthold, gutt 17 år
Skrevet av: Nimanaut01. april 2014, 00:17
Hei! Jeg har trent på treningsenter i ca et halv år nå, jeg har sett progresjon, men jeg er ikkenoe flink med kostholdet mitt, jeg greier rett og slett ikke å lage et kosthold jeg skal følge. Jeg lurte på om det er noen som kan hjelpe meg å sette opp en kosthold "plan", der det inneholder frokost, lunch (skolen), middag, og kveldsmat. Jeg går idrettslinja og trener ofte på skolen i tilegg. Jeg trener 4 ganger på treningsenter i uken og 1-2 ganger i styrkerommet på skolen. Jeg veier ca 62,5kg og er 173cm høy. Jeg vil gjerne gå opp i vekt i form av muskelmasse. Jeg setter veldig stor pris på om noen kan hjelpe meg! :)
Du kan også evt svare meg på e-mail: patricknilsenmathiassen@hotmail.com


Tittel: Sv: Hjelp til kosthold, gutt 17 år
Skrevet av: Number101. april 2014, 13:08
Start dagen med havregryn og en proteinshake. Lunsj kan være grove brødskiver med magert kalkunpålegg, 1 boks mager kesam, 1 glass melk, brunsj kan være 1 neve nøtter og en proteinbar. Middag: Poteter/ris/pasta og kjøtt/kylling/fisk. Etter trening 2 bananer og proteinshake. Kvelds: Kylling og tortillalefser. Før natta: en boks tunfisk.  Ta også 1-2 ss olje til dagen :)


Tittel: Sv: Hjelp til kosthold, gutt 17 år
Skrevet av: Nimanaut02. april 2014, 08:33
Hei! Takk for raskt svar, jeg har ikke det største penge budsjettet å bruke på, og har heller ikke proteinshake. Tenkte kanskje om noen kunne satt opp
-frokost
-lunch
-middag
-after workour
Har hørt at om jeg vil få opp i vekt så mye jeg spise mer uansett, spise alt. Jeg er ganske tynnbygd så ja..